<$BlogRSDUrl$>

Sunday, September 28, 2003

Jokainen ajatteleva ihminen, jota Karl Marx ei ole turmellut, tietää että blogiin pitää kirjoittaa joka päivä, mieluiten monta kertaa päivässä, jotta se pääsisi Pinserin Top-listalle. Ihmettelen kovasti, että joku aloittaa blogin eikä sitten keksi mitään älykästä ja relevanttia kirjoitamista. Parin viikon kuluttua pienen humanistin into hyytyy, kun luonnontieteellisesti ajattelevat, faktoihin pitäytyvät kirjoittajat vuodesta toiseen keksivät yhä uutta sanomista, kuten tämä, tämä ja tämä.

Minä sen sijaan pystyisin kirjoittamaan vaikka oppikirjan päivässä ja blogin päälle, jos en joutuisi myös hoitamaan perhe-elämää ja varsinaista leipätyötäni sivutoimisena tuntiopettajana paikallisessa collegessa sekä akateemista meritoitumisprosessia, josta lisää myöhemmin. Onneksi säästyy paljon aikaa, koska reaalimaailmassa en jaksa seurustella kenenkään kanssa, ovathan kaikki älylisesti epäkiinnostavia.

Mielenkiintoisin aihe on tietysti kirjoittaa omasta itsestäni tieteellisen tarkasti. Jatkossa toivon, että minulla on paljon sellaisia lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita juuri minun elämästäni ja mielipiteistäni mutta jotka eivät seuraa blogistoa muuten, koska se on aivan turhaa jaaritusta paitsi jos onnistun pääsemaan linkatuksi jossakin.

Tänään kävin syömässä Whopperin ja freedom fries paikallisessa Burger Kingissä ja sen kanssa ison Coca-colan. Kenneth söi vain salaatin, koska hän joutuu huolehtimaan linjoistaan, jotta ei muodostuisi ällöttäväksi plösöksi ja onnistuisi pitämään mielenkiintoni yllä. Päivälllinen maksoi vain muutaman dollarin, koska meillä vallitsee vapaa markkinatalous toisin kuin marxilais-leninistiläisessä Suomessa.

Sunnuntaipäivällisen jälkeen kävelimme Mulholland Driveä pitkin Kennethin vanhempien luo, jossa kohta aiomme pelata go-peliä ja istua patiolla katsellen Beverly Hillsiltä kukkuloiden alla levittäytyvään kaupunkiin, missä mustat köyhät öyhöttäjät ovat polttamassa autonrenkaita ja tappamassa toisiaan stiletein, mikä onkin hyvä, mutta tästä myöhemmin. Lopuksi aiomme jäädä Kennethin vanhempien luo yöksi ja säästää taksirahan sekä aamiaiskustannukset.Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri