<$BlogRSDUrl$>

Monday, September 29, 2003

Tänään on häpeäpaalussa maalainen, joka on aiemmin jo moneen otteeseen antanut ymmärtää, että verkossa riehuvat räävittömät feministit ovat viehättäviä ja elämäni tuhonneet koulukiusaajat ovat vain segregaatiopoikia, jotka on predestinoitu tehdastyöhön! Maalainen kehtaa väittää, että !Absolute Truth on parodia!

Olen saanut kerta kaikkiaan tarpeekseni nuorten miesten fasistisesta pahuudesta, kun he nauravat vilpittömälle yritykseni tulla ihailemieni luonnontieteellisesti ajattelevien kunnon miesten kaltaiseksi! Tästä alkaa Pyhä Sota, jossa tulen tuhoamaan kaikki fasistisen pahat nuoret miehet!

Miksi kukaan ei ota minua tosissaan, vaan kaikki vaan nauravat?! Absolute Truth ei ole mikään parodia, jotta voisitte tirskua risupartaanne, vaan synkkää elämääni, joka ei ole tullut ennalleen sen jälkeen kun eräs nuori mies raa'asti tuhosi elämäni hirnumalla minulle päin naamaa niin että hampaat näkyivät! Naureskelu on nyt loppu! Minä en aio perääntyä tuumaakaan, en koskaan. Levitän sieluni appoavoimen paljaaksi edessänne, jotta voitte vakuuttua siitä miten VÄÄRIN minua kohdeltu.

Maalainen kehtaa väittää, että hänen parodioimisestaan tulisi "vähintään henkinen musta silmä". Entä minun kärsimykseni, kun joudun lukemaan tällaista tekstiä, joka mitätöi syvimmän olemukseni aivan ääriään myöten ja joka laskee leikkiä koettelemuksillani ja nauraa vielä räkäisesti päälle. Se osoittaa, että nuoret miehet ovat pohjimmiltaan fasistisen pahoja, eikä heitä kohtaan tule tuntea minkäänlaista armoa! He voivat kyllä naamioitua leppoisen rakastettaviksi, viisaiksi vanhemmiksi herroiksi, jotka ovat vetäytyneet maaseudulle mehiläisiä kasvattamaan ja jotka ratkovat vain poikkeuksellisen kiinnostavia rikoksia. Maalaisen kauhea panettelu, joka viilsi suoraan sydämeni sopukoihin on kuitenkin PITÄVÄ TODISTE siitä, että miehiin ei voi KOSKAAN luottaa. En tule epäröimään mennä vaikka hovioikeuteen tätä asiaa puimaan, jos se on tarpeen. Tämä EI ole parodia.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri