<$BlogRSDUrl$>

Thursday, October 30, 2003

De Beaumarchais'n motto:
- Ei ole tarpeen ymmärtää asioita voidakseen väitellä niistä.Etsiessäni älypillereitä listadopingia varten sain kuuman vihjeen. Jouduin naamioitumaan telaketjufeministiksi ja soluttautumaan paikallisten suffragettien kokoukseen, jossa kuulin aivan hirmuisia asioita. Niitä en nyt voi teille tässä paljastaa, koska pelkään henkeni edestä jääväni kiinni petturuudesta. Sanon vain: Varokaa miehet, pian Hetki lyö!

Pukeuduin sala-asuun: säkkimäisiin housuihin, puvuntakkiin, paitaan ja solmioon! Pistin päähäni harmaan, hapsottavan peruukin ja vedin Halloweenia varten hankkimani noita-akka-naamion kasvoille. Puku menikin täydestä. Muukin kokouksen yleisö koostui rumista, penseistä naisihmisistä, joista yksikään ei olisi kelvannut tavalliselle kunnon miehelle edes painajaisuniin, saati seksikumppaniksi. He eivät olleet meikanneet eivätkä välittäneet pukeutua sievästi. Jalassa ei ollut korkokenkiä, ei selvästi kenelläkään korsettejakaan eikä vannehameita, mikä herätti minussa eläimellistä kauhua. Kaikesta paistoi Suuri Tyhmyys: feministit eivät kertakaikkiaan ymmärrä olla lämpimiä ja seksikkäitä miellyttääkseen miehiä! Eikö näistä naikkosista kenelläkään ole niitä älypillereitä? Olinko riskeerannut nuoren elämäni turhaan?

Monta tuntia naisenpuolet jaksoivat jänkättää miesten pahuudesta ja suunnitella vallankumousta. Luulin jo, ettei siitä tule loppua ollenkaan, kun oikea pääperkele astui äkkiä esiin. Kiiluvasilmäinen hermafrodiitti nousi puhujapönttöön agitoimaan yleisöä ja rääkyi naismaisen hysteerisesti tulkintojaan homososiaalisuudesta:

"Patriarkaatissa naisella on vaihtoarvon merkitys. Säälittäväksi tai halveksittavaksi esittämänsä naisen edessä miehet voivat vaihtaa vallan merkkejä ja varmistaa toistensa arvon, vaikka he eivät olisi - kontekstista riippuen - keskenään tasa-arvoisia; esimerkiksi johtaja ja työläinen kertovat toisilleen härskejä vitsejä osoittaakseen arvonsa miehekkäinä miehinä."

"Vaikka homous ja selibaatti ovat yleisessä kielenkäytössä negatiivisesti latautuneita käsitteitä, voidaan niiden nähdä olevan myös maskuliinisia ihanteita sukupuolisesta vapaudesta."

"Homoudessa ja selibaatissa naisen seksuaalisuus ei uhkaa miehen rakkautta. Kaikkein ihanteellisinta ja sublimoiduinta on yhteisö, joka on keskenään homososiaalinen ja selibaatissa ulospäin. Tällainen miljöö yhdistyy mielessämme lähinnä luostareihin, mutta löytyy myös monista seikkailukertomuksista, joissa miesten muodostama yhteisö seikkailee kaukana avaruudessa tai villissä erämaassa erillään naisista ja kulttuurista."


Muuan ryppyinen harpyija, joka muuten oli jättänyt kyntensä lakkaamatta (!), alkoi taputtaa ja eräs kehitysmaakuteisiin sonnustautunut ekolesbotelaketjufasistinatsikommariläskifeministi ymmärsi kaiken väärin ja kirkaisi: "Juuri näin! Tätähän homososiaalisuus on! Sehän on kuin... kuin ... omassa miesmaailmassaan elelevä, naisten ja kulttuurin yläpuolelle fallisen halveksivana kohottautuva trio Erektus!"

Kaikki kaameat akat alkoivat yhteen ääneen huutaa innosta ja taputtaa karvaisilla käsillään toistensa valtavia perseitä. Silloin äkkiä jokin tavattoman ruma ämmä huivi päässään, sotilassaappaissa ja pussihousuissa, menetti hermojensa hallinnan, kiipesi vikkelästi pöydälle ja huusi: "Mitä ihmettä feministeillä on homoja vastaan kun he jaksavat käyttää ilmausta closet pride nimenomaan niitä kohtaan, joista eivät tykkkää?"

Kaksi järkälemäistä, viiksekästä naistutkijaa raahasi eukon väkipakolla ulos, mistä pian alkoikin kuulua karmeaa kiljunaa ja karttujen mätkimistä. "Sehän on mies, vaikkei itse käsitä olevansa homososiaalisen yhteiskunnan onneton tuote! Revitään se palasiksi ja heitetään jokeen ryysyineen!" ulkona huudettiin ja sydämeni oli pysähtyä.

Hetkeä myöhemmin rätkättävät ämmät tulivat takaisin kantaen urhean vakoilijan vaatimattomia jäännöksiä, rauha hänen sielulleen. Hiljaa hiivin seinänvieriä pitkin ulos täristen kuin kulkukoira lumimyrskyssä. Juoksin koko matkan kotiin. Missä onkaan ooppiumipiippuni? Taidan tarvita jotakin rauhoittavaa. Lukitkaa ovet ja poistakaa varmistimet! Se on alkanut.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri