<$BlogRSDUrl$>

Friday, October 31, 2003

En ole ollut hetkeäkään rauhallinen sitten eilisillan. Tiedän, että eilisen kokouksen jälkeen Ne ovat jäljilläni. Olen rakentanut Niille väijytyksen: vastapäisessä tyhjässä talossa on huoneisto, johon pääsee viilatulla avaimella. Olen valanut itseni muotoisen vahanuken, jota kuljetan tasatunnein huoneistossani konttorituolin päällä, itse kontaten ympäriinsä. Valot ovat päällä ja verhot auki, jolloin näyttää siltä kuin kävelisin huoneessa. Tiedän, että ne eivät voi vastustaa kiusausta vaan yrittävät ampua! Ja silloin - kiikkiin itse teossa! Käyn välillä väijymässä kyseisessä huoneistossa tunkeutujaa kuin yössä saalistava tiikeri.

Nukahtelen hetkittäin, ja poltan sitten lisää ooppiumia. Aivoni surisevat valtavalla nopeudella kuin avaruuden tyhjyydessä kiitävät planeetat, ja keksin yhä uusia tapoja, joilla Ne voivat käydä kimppuuni... Ehkä apina kiipeää savupiipusta ja käy tappamaaan, kun kukaan ei kuule? Ehkä se kapuaa villiviiniä pitkin ja piikittää minuun myrkkyä? Tai jos se tiputtaa sukkanauhakäärmeen ilmanvaihtohormista?

On sentään hyvä, että Kenneth on Rue Morguella eikä täällä, tai hänkin olisi kuolemanvaarassa. Ulkona lepää hyinen, kaiken peittävä sumu. Pitkin päivää on ovelta kuulunut rapinaa ja ikään kuin koputusta. Vaan, kun menen katsomaan - ei ketään! Horteissani sivelen violetin samettityynyn pintaa ja tuijottelen Pallas Athenen pystiä oveni päällä.

Taas ovelle kolkutetaan. Kerään rohkeuteni ja hylkään sähköpostitse saamani salakirjoitusviestin, jota olen yrittänyt ratkaista ("Re: the full bloom fwxj rgefho"). Siellä ei tietenkään taas ole ketään....vain pimeys, ehkä hiljainen kuiskaus... "Nevermore"....

EI JUMANKEIKKA!

Koko rappu on täynnä Kummajaisia: lapsenkokoisia kääpiöitä, joilla on groteskin liikkumattomat, kauhistuttavat, kuumaiset kasvot! Noita-akkoja ja perkeleitä, pieniä hirviöitä punaisina loistavine silmineen, olioita joilla on mustat suippohatut ja taikasauvat kädessä! Olen tullut hulluksi! Ahdistaa.

Vampire
You would make a Great Vampire! Bite Me Baby! :[


!!! What should YOU be for Halloween? !!!
brought to you by Quizilla

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri