<$BlogRSDUrl$>

Monday, October 20, 2003

Huh, olipa viikonloppu. Karhunlihat meinasivat jäädä USA:n tulliin ja Kennethiä puraista hai. Nyt olemme onneksi kotiutuneet Kalifornian asuntoomme ja asiat alkavat asettua uomiinsa. Arnold S. lähettää Kysyn vaanille rakkaat terveisensä, ja ehdottaa että tämä ensimmäisenä heittää maskit menemään ja alkaa kirjoittaa omalla nimellään!

Toisaalta "Artsy" kuulemma ymmärtää, että Kysyn vaanin käy raskaaksi kirjoittaa yli 300 blogia samanaikaisesti ilman yksityisyyden suojaa... suo siellä, vetelä täällä. Ehkä olisi helpompaa muuttaa kaikki kolme "omalla nimellään" kirjoittavaa bloggaajaa anonyymeiksi kuin paljastaa loput? Toisaalta, kaikkihan me tiedämme, ettei esimerkiksi Pinserin "Samia" ja "Riittaa" tai Tommipommin "Tommia" blogilistan kärjessä ole olemassakaan, vaan he ovat taitavaa fiktiota. ("Ilkan" sen sijaan tunnistaa heti kömpelöksi parodiaksi kommunikaatiokyvyttömästä nyynöstä, joka muka ajattelee analogioin kuin 3-vuotias.)

Hektisen viikonlopun jälkeen olen rentoutunut lukemalla blogeja. Oi, sä kaukainen kotimaa, sun korpiesi huminaa... no, ehkäpä teemme taas pian uuden reissun sinne hyiseen ja kaukaiseen Suomeen. Luultavasti voisi siinä samalla pitää vaikka jotain blogimiitinkiä Helsinki-Vantaan VIP-huoneessa. Samalla voisimme perustaa "Ihmissuhde Henrylle" -kansanliikkeen kopäiväkirjoineen. Luultavasti tämän "ATM:n" parittaminen vaikka jonkun toisen "ATM-kanditaatin" kanssa säästäisi jatkossa paljon niiden kilttien kansalaisten varoja, jotka vielä maksavat veronsa sinne Suomeen. Muutenhan koko valtio pitää järjestää uudelleen, naisilta ja "YTM:iltä" periä ylimääräisiä prosentteja ja laittaa joka paikka täyteen veronmaksajien subventoimia bordelleja vaan, jotta "Henry" saisi "rakkautta".

(Kenneth on tänään harvinaisen pahalla tuulella ja huomautti, että "Henryn" "leikkaaminen" voisi olla halvempi ja pysyvämpi ratkaisu. Hyi, joskus Kenneth kauhistuttaa minua ajattelemattomuudellaan.)

Menemme kohta ostamaan kissanhiekkaa ja ruokatarvikkeita, mutta siitä myöhemmin. Mielestäni kokeiluni olla kokonainen viikko kuin kuka tahansa keskivertokansalainen onnistui varsin hyvin, vai mitä?

Päivän testi eli muinaista Mitvitiä lainatakseni, mikä "viiden kysymyksen vihannes" tänään olet:

thermometer
You are my Thermometer!


Which object in my refrigerator are you?
brought to you by Quizilla


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri