<$BlogRSDUrl$>

Friday, October 24, 2003

HV,

Kenneth on hyvin huolissaan. Olen lojunut sohvalla koko viikon tyhjyyteen tuijottaen. Ei haastetta missään, vain tylsyyttä tylsyyden perään. Aurinko paistaa joka päivä ja meri kimaltaa häikäisevän turkoosina. Olen menettänyt mielenkiintoni trio Erektuksen pilkkaamiseen, he eivät pysty tarjoamaan minkäänlaista vastusta. On kuin katselisi professori Moriartyn syöksyvän putouksen syvyyksiin pellehyppyjä tehden.

Jos vain sade piiskaisi herkeämättä Lontoon asuntoni ikkunaa, milloin keltainen sumu ei kietoisi koko rakennusta pumpuliinsa pehmeästi kuin jättiläiskissa... ehkä silloin voisin taas kiinnostua jostakin... Edes pieni älyllinen haaste! Nyt jaksan nousta lojumasta vain satunnaisesti, soittamaan viulua tai hakemaan lisää tupakkaa persialaisen tohvelin kärjestä. Kenneth tutkii vähän väliä pupillejani ja silmäilee käsivarsiani.. .ei kai vaan ooppiumi... tai kokaiini... huokaan syvään. Hän tarkoittaa hyvää, tuo yksinkertainen tohtori.

- Eiköhän lähdetä Lontooseen, sanon Kennethille kokeilevasti.
- Eikö nyt oltaisi Kaliforniassa, kun juuri tultiin, Kenneth vastaa välttelevästi.


Tuo uskollinen sielu pitää ruskeista, iloisista ja rennoista kalifornialaisista, jotka saavat hänet unohtamaan omat kolonialiset kolotuksensa. Hän haluaisi maata kaikki päivät rannalla tai vaeltaa ostoskeskuksissa. (Päivettyneet jenkit eivät muuten muistuta vähimmässäkään määrin niitä äänekkäitä kulttuuri-imperialisteja, joita moititaan esimerkiksi Tommipommissa. Onkohan Tommi koskaan tavannut amerikkalaista muualla kuin televisiossa?)

Käännän selkäni Kennethille ja vajoan syvemmälle sohvaan. Hän hätääntyy ja yrittää nopeasti keksiä minulle jotain mysteeriota mietittäväksi.

-Eikö ole ärsyttävää, ettemme tiedä anonyymeistä bloggaajista mitään, hän aloittaa teeskennellen tyhmää: -Heitä verhoaa syvä salaperäisyys!


Voihkaisen voipuneesti, sillä tiedän ettei Kenneth ole oikeasti yksinkertainen.

-Rakas Kenneth, me tiedämme anonyymeista bloggaajista kaiken! Mitä muka et tiedä heistä?


Kenneth on miettivinään hetken:

- No emme esimerkiksi koskaan voi tietää, kuka on Kysyn vaanin kirjoittaja.
- Yksinkertaista, rakas Kenneth. Hän on keski-ikäinen, 188-senttinen, valkoinen mies, jolla on harmaat silmät, kesken jääneitä opintoja yliopistossa ja mukava paikka ulkomaantoimittajana suuressa mediassa. Oikeasti hän haluaisi muuttaa Boliviaan ja soittaa pan-huilua.


Vajoan takaisin tylsyyteen. Kohta minun pitää tietenkin vääntää koko päättelyketjuni rautalangasta vaihe kerrallaan. Teeskentelen nukahtaneeni, mutta Kenillä onkin jo uusi kysymys:

-No, mutta entä Mitvit?
- Mitvitin kengännumero on 43, hän on kalju reserviupseeri, joka treenaa punttisalilla ja työskentee IT-hommissa. Hän polttaa L&M:ää ja hakee seuraa Helsingin keskustan pintapaikoista.


Menopaussi?
-Ei lähelläkään menopaussia. Citysinkku, joka ajaa joka perjantai Hakaniemestä kello 17:40 lähtevällä metrolla itäkeskukseen ja ostaa sieltä paketin munanuudeleita ja jonkin hepenen.


Tira, Misu ja Earl Grey?
Kolmikymppisiä perheenäitejä, jotka bloggaavat töistä miestensä tietämättä. Kullakin on pesue lapsia ja yhdellä vielä Connemara-ponikin hoidettavana.Kasa?
-Yliopisto-oppineita, joilla on hyllyssä Derridaa, Deleuzea ja Quattaria, mutta jotka oikeasti lukevat dekkareita ja sarjiksia.


Nancy?
-Nancy.. minun on myönnettävä, että Nancy on arvoitus... Ehkä voisimme ratkaista sen menemällä viikonlopuksi Lontooseen. Eiköhän lähdetä?
-E-ei...
-Vai kertoisinko kaikille, mitä blogia sinä Kenneth itse pidät muka "anonyymina"?


Kenneth punastuisi, jos hän vain pystyisi siihen.

Tavataan huomenna kello 14 OXO:n ravintolassa!

Tuus,

Kuhla K.

HASH(0x8766860)
paranoid


Which Personality Disorder Do You Have?
brought to you by Quizilla


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri