<$BlogRSDUrl$>

Friday, October 17, 2003

HV,

Kysyn vaan se on sellainen epeli, että oksat pois. Tänäänkin se raottaa Blogistanin pimeitä salaisuuksia tavalla, joihin ei pysty kuin Peyton Placen kirjoittaja. Tuon jutun luettuaan ei voi moni netissä hurmaavana vamppina esiintyvä ikäneito kuin kuolla kissa sylissä kiikkustuoliin pelkästä paljastumisen kauhusta! Synkkä, synkkä Blogistan, synkkine, synkkine salaisuuksineen.... Taidankin hylätä romaanin aikamiespojasta ja alkaa uuden, joka kertoo pikkukaupungin elämästä kyberavaruuden laidalla:

Blogistan Place...
Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun kapteeni Tocard palasi holokannelta ja otti esiin hyvän klassikkokirjan. "One Earl Grey, hot..." hän tokaisi replikaattorille. "One tiramisu, cold. and sweet" hän aikoi jo jatkaa, kun tajusi että Tiramisun kanssa sopii vain Cappuccino, nam.

Tocard veti esiin kuudestilaukeavansa, avasi kamasutran .... no jatkan tätä myöhemmin.

Nyt täytyy kiirehtää lentokentälle, viemme Kennethin kanssa Arnold Swartsenekkerille vähän karhunpeijaisia: korvenkyyneltä ja salakaato-otsoa. Lear Jet on jo lähtövalmis, Kenneth vielä pohtii mitkä purjehduskengät ottaisi... Tästä tulee HIENO viikonloppu Big Surissa veneillen! Auringon ja ilon täyttämää viikonloppua myös Sinulle,


Tuus

Kuhla K.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri