<$BlogRSDUrl$>

Friday, October 10, 2003

HV,

Liikutuin syvästi, kun luin blogista tänään ihannettani Ilkka Kokkarista. Poika-parka on selvästi kotoisin vaatimattomista oloista. Hän muistuttaa, kuinka jokaisella pitäisi olla säästötilillä ainakin pari tonnia. Voi veikkonen, sen verran Kuhlakaanilla on aina irrallaan taskussa. Jos nyt Ilkka kävelisi vastaan, voisin vaikka läiskästä häntä olalle ja sanoa:

"Ota tästä, veliseni, ja osta itsellesi jotain kivaa Hootersista. Tuollainen suoraselkäinen ja reilu kaveri on kyllä onnenpotkun ansainnut."


Plökin Panullekin voisin vähän vipata, jotta hän saisi siistittyä sitä "haisevaa spurguluolaansa". Olemme pohtineet kavereiden kanssa, miksi Amor kääntää pojalle selkänsä aina siinä vaiheessa, kun hän alkaa vastata tyttösten tunteisiin. Veikkauksemme on, että hän vie kauniimman sukupuolen kotiinsa tutustumistarkoituksessa ja pinnalliset naisenpuolet siitä pelästyvät. Voi sitä hameväkeä, kun ovat sellaisia pieniä, mutta suloisia nirppanokkia.

Nytpä tämä herranluoma lähtee kuitenkin metsästysmajalleen hirvijahtiin ja muihin testestoninhöyryisiin harrastuksiin. Kippis, veljet, otetaanpa taas! Jahdissa tulee poskille reipas puna kuin jouluomenalla, saahan kerrankin ryskiä metsässä, paukuttaa pyssyä ja napata hopeisesta taskumatista jalluhuikkaa! Illalla saunotaan ja tiedä vaikka laitettaisiin itäsuomalaisella tanssilavalla jalalla koreasti. Matkalukemiseksi otan Karl Marxin, jossa kuulema on hyviä kirjoitusvinkkejä.

Tuus

Kuhla K.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri