<$BlogRSDUrl$>

Sunday, October 12, 2003

No pentele,

kyllä on nyt Kuhlakaania pantu halvalla. Eihän se Karl Marx mikään kirjoitusopas ollutkaan. Tuijoteltiinpa siinä tuleen poikain kanssa reippaan hirvijahdin jälkeen ja meikäläinen näyttää, että tässä se on sellainen romaanikirjailijan opas, että oksat pois! Porukka räjähtää nauruun ja sanoo, että siinä onkin tuollaisella kultalusikka suussa syntyneelle vähän elämän tosiasioita. Että kyllä nyt sitten syntyy oikein Suuri Suomalainen Köyhälistöromaani, kun ei Punaisen viivan jälkeen sellaista ole nähtykään.

Tavaan sitten öljylampun valossa muiden nukkumaan mentyä sitä Marxia ja eihän siellä mitään helpon kirjoittamisen vinkkejä olekaan, vaikka Ilkka lupasi. Kyllä minusta vaikuttaa enemmänkin, että se kirja kertoo pääomasta ja kuinka se pannaan poikimaan lisää pääomaa. Mutta senhän meikälainen oppi jo isä-Björnin polvella, ei siinä mitään kirjaviisaiden oppeja tarvita. Onkohan se Ilkka joku "solisaliratti", kun tällaista suositteli!

Menenpä sitten yön selässä keventämään itseäni, niin eikö Perkele siellä ole pihassa karhu. Liekö lehmää etsimässä, tai mitä lie. Kiukuissani haen pyssyn sisältä ja posautan sen hengiltä. Pistää kaikki niin halvatusti vihaksi.

Siinä vähän lauhduttuani tajuan, että ei helvetti.... Hätäpäissä raahaan kavereiden kanssa sen metän elukan autoon, ettei nimismies näe. Nyt on taas Kennethille selittämistä, kun matkailuauton parketissa on pitkä verenkarvainen viiru ja kaksoisvuoteessa makaa satakiloinen mesikämmen hengetönnä.

Että osaa elämä joskus olla epäoikeudenmukaista.

Fire
Your element is Fire. Wild and free. Your emotions
lead you everywhere. You are a very passionate
person, though sometimes forceful and
destructive. You have a goal in life, even if
that goal is just to make it another day. Fire
consumes and purifys, it also protects. There
is always caution with fire because once it is
started on something there is no telling how
much it can destroy. Fire people have the same
tendency when mad: you could be a candle burning
but if someone tips you over...


What's your element
brought to you by Quizilla


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri