<$BlogRSDUrl$>

Friday, October 03, 2003

Rakas nettipäiväkirja,

heräsin ärtyneenä ja riidanhaluisena, mutta valitettavasti Kenneth oli jo lähtenyt. Mielialani parani huomattavasti, kun tajusin että Saruwinekin aikoo kirjoittaa romaanin marraskuussa. Ehkä voimme julkaista esikoisemme samaan aikaan. Teen omani sekä suomeksi että englanniksi, niin saan heti laajemmat markkinat.

I will write my new roman in both English and Finnish to cover more markets.

Lukijakuntaa kuvaava käyrä Top-blogien listalla on edelleen aika loiva. Ehkä jokin tämän tyyllinen Projekti piristäisi tätä blogiani? Oikeastaan haluaisin kevyemmän olon, että voisin miellyttää paremmin miesten silmää. Kehtaisin taas pitää napapaitoja ja lantiofarkkuja ilman että joka hetki täytyy huolehtia, pahastuuko joku näkemisestäni ja tuohtuu yhteiskunnan terveydenhoitoon varaamia rahoja ajatellessaan . Kaikkihan ovat samaa mieltä, että hoitoa ei pitäisi antaa läskeille, koska nämä ovat itse syöneet itsensä sairaiksi. "Vahvoja upeita naisia" esittelevät naistenlehdet ovat muuten tähän syynä, koska ne ihastelevat läskisyyttä, mutta siitä ja geenimanipuloinnista tuonnempana.

9:30 söin kevytlevitesipaistun koulunäkin, rasvatonta maitoa ja omenan
hiilarit:
protskut:
rasvat:
(täytän nämä myöhemmin)


12:04 kolme palaa kalkkunaleikettä, höyrytettyä riisiä, kevytjugurtti ja 300 g porkkanaraastetta
hiilarit:
protskut:
rasvat:
(tee Excel-taulukko)


17:55 tankkasin hiilareita, protskuja ja rasvoja mäkkärissä
(katso Kutrin sivuilta paljonko mitäkin on Bic Bic Mac-ateriassa ja chocholate sundaessa)


19:00 nostin sata kertaa puntteja ja ajoin tunnin kuntopyörällä

Vaa'an mukaan olen jo laihtunut 56 grammaa aamuisesta. Toivottavasti se on rasvaa eikä lihasta Oloni onkin huomattavasti parempi ja pirteämpi kuin ennen. Huomenna aion kokeilla juosta maratonin, tai ehkä ensin vain puolikkaan. Toisaalta, onhan minulla loppuelämä aikaa tehdä elämäntapamuutos. Voisin alkaa juosta vaikka ensi viikolla.

Tänään sain myös ensimmäisen haastattelupyynnön projektini tiimoilta. Voi, voi, toivottavasti en puhu taas sivu suuni, kun tulen aina kertoneeksi toimittajille kaiken. Olen liian luottavainen ja vaatimaton, ja sen takia minusta tulee helposti itsekeskeinen kuva. Te ette kuitenkaan kukaan tunne minua oikeasti!

PS. En malttanut odottaa marraskuuhun, vaan aloitin jo suomen kielisen teokseni:


Linnassaan Kuhlakaan Eeposta alkaa kirjoittaa
ooppium-piippu hampaissaan hän pöydän ääreen nukahtaa
(jne.
tähän jotain hienoa ja visiönääristä myöhemmin)
--mut kaikki olikin unta vaan.Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri