<$BlogRSDUrl$>

Monday, October 27, 2003

Terveiset 221 Baker Streetiltä sinne kylmään ja hyiseen Suomeen, jossa sataa räntää, on liukasta ja pimeää. Tulimme jo perjantaina. Concordella matkustaminen oli yllätyksetöntä kuin yleensä, paitsi ettemme meinanneet päästä matkaan ollenkaan. JFK:llä kävi ilmi, että kone oli täytetty jollain vähäisillä julkkiksilla ties mistä syystä, ja jouduin käyttämään hieman kyynerpäitäni, että sain meille paikat. Kenneth vaati ikkunapaikan, kuten yleensäkin, ja istui koko matkan tiiraillen ikkunasta pihalle ja läiskyttäen shampanjaa päälleen.

Varsinainen yllätys odotti lentokentällä. Tavanomaisen, lippuja heiluttavan ja hurraavan väkijoukon seasta juoksi äkkiä etualalle pieni, kiukkuinen ja kalju kääpiö sotilassaappaat jalassaan, kamera ojennettuna ja huusi: "Kuka on Kenneth? Who is Kenneth?" Huomasin heti, mistä on kyse ja osoitin piruillani Joan Collinsia. Kaksikon myöhemmät vaiheet voimme lukea Mitvitistä. Riittänee kun kerron tässä, että niihin sisältyi mm. sotilassaappaiden nuolentaa ja muuta lähinnä säälittävää.

Uusi butlerimme Paul B. olikin sitten meitä vastassa kentällä. Vaikuttaa hienotunteiselta ja kelpo herrasmieheltä, johon voi luottaa. Aamuisin hän silittää sanomalehtemme ja tarjoilee teen juuri sopivan vahvuisena. Blogit hän printtaa ja tuo hopealautasella pöytään aamiaisemme viereen. Niistä on kuulakynällä alleviivattu kaikki meitä koskevat kohdat. Terveisiä vain Kysyn vaanille, olet tarkka havainnoija. Juttujeni keskimitta tosiaan on 15 senttiä!

Viikonlopun jymyuutinen oli tietysti Skandaali Blogistanissa. Minut on kutsuttu tutkimaan tapausta, ja uskon sen ratkeavan tuossa tuokiossa, kunhan Kenneth saa puhdistettua suurennuslasini ja piippuni. Epäilykset kohdistuvat aivan tietylle taholle, jonka tiedetään turvautuneen dopingiin aiemminkin. Kohta lähdemme paikalliselle laukkaradalle etsimään vihjeitä. Taskussani on pussi mm. tupakantuhkanäytteiden keräämistä varten ja olen varautunut myös käyttämään verikoiraa, jos roistoja ei muuten saada kiinni. Varokaa nilkkojanne, kanaljat!

12.5 %

My weblog owns 12.5 % of me.
Does your weblog own you?


HASH(0x87f6814)
Seer


The ULTIMATE personality test
brought to you by QuizillaComments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri