<$BlogRSDUrl$>

Sunday, November 23, 2003

Fabula on tullut kiinnittäneeksi huomiota yhteiskunnallisesti hyvin merkittävään ongelmaan. Blogien top-listan kärkisijoilla keikkuvilla keskiluokkaisilla, keski-ikäisillä kirjoittajilla todellakin on aivan liikaa omakotitaloja, lapsia, lemmikkejä, kännykköjä, pikkuvaimoja ja Macintosh-tietokoneita! Se on niin helvetin väärin! Tiedä vaikka niillä olisi lumilinkojakin. Sellainen olisi tarpeen täällä metsämökissä Lapin perukoilla, mutta ei perkele. Se on vaan hiihdettävä ahkio perässä sata kilometriä kirkonkylälle, eikä siellä ole edes Kotipizzaa, kuten perjantaina sain järkyttyneenä todeta. Minusta on hyvin väärin, että häntäpään bloggaajilla ei ole juuri mitään millä brassailla, paitsi kärkeviä mielipiteitä.

Olkaamme solidaarisia vähäväkisille. Vallatkaamme taloja, muuttakaamme kommuuneihin ja soluasuntoihin ja vuokrayksiöihin kimppakämppään, heittäkäämme lapset, lemmikit, kännykät, pikkuvaimot ja Macit hankeen ja luokaamme lunta päälle - emmehän halua samaistua blogilistaa vitsauksen lailla vainoaviin taantumuksen käsikassaroihin, jotka Fabulan verratonta luonnehdintaa lainatakseni ovat "uusoikeistolaisia yhteiskunnallisia 'ajattelijoita', joilta tosin on tainnut jäädä poliittisen historian peruskurssit käymättä, taloushistoriasta puhumattakaan".

FY FAN. Nyt heti joka iikka avoimen yliopiston taloushistorian peruskurssille tai ainakin seuraamaan yleisöluentosarjaa, jossa kaikkien vasemmistoradikaalien oma oppi-isä Antti Eskola luennoi suhteestaan Kirkkoon ja Uskontoon.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri