<$BlogRSDUrl$>

Friday, November 28, 2003

HS,

olen niin tavattoman samaa mieltä kanssasi kaikesta! Interblogistinen diskurssi on ihan mälsää! Mälsää, mälsää, mälsää! Saanko sanoa sinua rakkaaksi ystäväksi, hyvä Kysyn vaan? Vai olisimmeko mieluummin verivihollisia? Olisitpa täällä, jos ei muuten niin nirhaamassa puukolla kämmeneesi pikku haavaa, jotta voisimme tehdä verivalat! Mutta sehän levittää tauteja... se olisikin huono idea, on ehkä hyvä että et ole täällä. Mutta mitä tauteja meistä valkoisista keskiluokkaisista keskiverroista leviäisi. Ei mitään! Olemme puhtaita kuin pulmuset! Olisitpa täällä sittenkin!

Mieleni niin tekisi valittaa, että Sinun pitää nyt heti heretä ampumasta niitä harakoita kuistiltasi ja juomasta sitä mintulla paranneltua jäähileistä bourbonia, koska minäkään en kerran saa oleskella vapaaherrana tai -herrattarena etelävaltioissa ja juosta valkoinen kaapu päässä ja soihtu kädessä (sitähän me piirun verran oikealle kallistuvat ränttätäntät teemme, silloin kun emme ole täyttämässä kalkkunaa leivänmuruilla, luumuilla ja aprikooseilla tai sitten esimerkiksi kastanjoilla ja rakuunalla), pelottelemassa neek.. tummaihoisia. Hädin tuskin voin sietää, että Sinulla menee niin paljon paremmin kuin minulla ja olet niin paljon ylempänä blogilistalla. Miksi Sinun täytyy olla kertakaikkiaan kaikessa niin ylivertainen? Miksi Sinä et ole jo resitentti? Vai oletko? HMMM! Mutta minkä maan resitentti? Sitä emme ehkä koskaan saa tietää, sillä Blogoslavian synkät varjot heittyvät tämän mysteerin ylle puolipeittävinä kuin subtrooppisten rämeiden aamusumu. Ah, tulisipa siitä ihana nimi Lumenen meikkipuikolle! Aamu-usva rämeen yllä!

Täällä vain kurpat huutavat kaamosyössä, mutta siellä Sinun luonasi ne sirkat alati sirittävät ja suon kostea henki soittaa luonnon suurta bluesia, vai mitä. Scarlett O'Hara juuri pistää päälle ihania sahviaanikenkiään ja röyhelömekkoaan, kultakaluunainen vänrikki ratsastaa tien pölyssä sisällissodan .. but I digress...ei saa eksyä aiheesta, joka oli .. oli ... interblogistinen diskurssi! Kirjoitat että


Mistä oikeastaan johtuu, rakas ystävä, että Blogvillen asukkaiksi valikoituu usein aika näsäviisaita besserwisser-tyyppejä? Ja miksi interblogistinen diskurssi eli blogien välinen keskustelu on usein sitä, että pitää pakonomaisesti todistaa muille oma ylivertainen älykkyytensä, onnellisuutensa ja menestyminen elämässä? Miksi niin monet ottavat itsensä niin vakavasti? Eivätkö he ole nähneet päässään olevaa hullunkurista pilkullista hattua ja sitä käkeä, joka tulee hatusta ulos kukkumaan tunnin välein? Sellainenhan on aivan hullua!


No niin onkin! Ihan hullua! Kukkuu! Olen viettänyt jo lähes tunnin katsellen peiliin, mutta siellä ei näy sitä käkeä, jonka pitäisi tulla kukkumaan. Mutta ei hitto! Sehän tuleekin vain kerran tunnissa! Mitäs jos missasin juuri sen oleellisen hetken! Kerpeletto! Juuri kun katsoin muualle, eli sormiini, jotka itsekseen kirjoittelivat tätä postausta, se käki tietysti tuli ja kukkaisi niin hiljaa, etten kuullut...Täh, eihän minulla mitään hattua olekaan päässä, mitäs minä hourin, olikos se kukkahatt.. kukkuhattu Sinun päässäsi? (Kyllä, minun on myönnettävä, että saan interblogistisesta diskurssista Kickesejä, huiseja kickesejä! Olen tullut jälleen linkatuksi, spruitta öögh...)

Minä kadehdin ihan kahjona taustajoukkojasi! Ei minun blogissani vaan olisi kirjoitusvirheitä, kuten erektulaisuus tai kickesejä, jos minullakin löytyisi editoria [I'm so screwed! -editori], kustantajaa [Että 16 prossaa Ihmissusista ja tasa-arvosta? Haha. -kustantaja], huumoripoliisia [Et muuten ollut kovin kovin hauska koko viikolla. Alkavatko ideat loppua? -huumoripoliisi], asianajajaa [I see dead people. -asianajaja] ja kokkia [Taasko hampparinkäyrää? Eikö chateaubriande kävisi vaihteeksi gurmeeperunoilla? -kokki], jotka voivat milloin vain kopipeistata tekstin ja muuttaa pari sanaa.

Blogvillessä on vähän asukkaita, vähemmän kuin kukaan arvaakaan. Rakas ystävä, toivottavasti jaksat lähettää vastakin tietoja Blogvillestä tänne tosielämään. Tämän kirjeen tarkoitus oli tulla johtopäätelmään blogien välisestä keskustelusta, mutta sellaista ei näköjään ole luvassa. Nämä ovat vain ajatelmia, jotka ovat putkahtaneet mieleen ajaessa poroa haulikonpiippuun!

Kysyn vaan,

eikun Kuhla Kaan


PS. Mitä tarkoitit edellisessä kirjeessäsi, ettet aio tulla tänne koskaan? Taasko syytät kaikesta koulun äidinkielen opettajaa? Me lukisimme vanhoja kouluaineita ja nauraisimme toisillemme ilkeästi! "Talvi taiteilijana"! "Hiiri hammaslääkärissä!" "Tiedän, mitä tein viime kesänä!"
Take the Which Madonna Video Are You? QuizComments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri