<$BlogRSDUrl$>

Friday, November 14, 2003

HV,

"Työn orjat sorron yöstä nouskaa!" Nyt vasta ensimmäisen kerran tajuan Internatsionalin sanat. Viikko on ollut aivan kauhea. Joka aamu pitää nousta niin varhain, että vatsanpohjasta kääntää. Sitten täytyy pikapikaa peseytyä ja pukeutua ja kiirehtiä työpaikalle. Siellä on pakko viettää koko valoisa aika! Hirveää. Koko päivä menee ihan hukkaan. Illalla on väsynyt ja kaiken huipuksi pitää pakottautua vielä aivan liian aikaisin nukkumaan, jotta pystyy taas nousemaan kukonlaulun aikaan. "Mene uusintamaan työvoimaasi", Pappa tiuskaisi, kun yritin lähteä tuttuun tapaan yökerhoon keskiviikkona. "Mars petiin siitä." Mikä tyranni.

Ihmettelen, miksi työttömät vaativat työtä. Heidän sijassaan vaatisin kansalaispalkkaa. Miksei kukaan sano ääneen, ettei töitä kukaan halua oikeasti tehdä? Hymistellään, että "työ lisää omanarvontunnetta" ja "työ tuo elämään sisällön" ja "työssä saa toteuttaa itseään". Valetta. Työssä on ikävää. Elämä tuhraantuu kaikenlaisten lippusten kanssa vihrustaessa ja kuolemantylsissä palavereissa nuokkuessa.

En jaksa kirjoittaa enempää, luomeni ovat lyijyä enkä voi lopettaa haukottelua. Onneksi työhuoneessa on sohva. Kun se kamala naakka ei taas törmäisi sisään kesken päiväunien.

Kuhla

Starch
You are starch. You are rigid, opinionated, hard-
willed and not too friendly about it. You keep
people out of places, or you keep them in, and
without you a lot of things would collapse.
hopefully you'll never have the authority to
burn people at the stake. Sir. Ma'am.


Which Biological Molecule Are You?
brought to you by Quizilla

PS. Mitvit kehtasi epäillä, että kauhea Kuhlakaan on Annelijäätteenmäki. Kukkupuhetta. Joku laki, kuri ja järjestys pitäisi saada tuollaisille kääpiöille, jotka vihjailevat kunnon ihmisten olevan muka poliitikkoja.


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri