<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, November 25, 2003

Hyvä Skitso-bloggaaja,

kirjoitan Sinulle nyt ensi kertaa. Olen vaikutettu siitä, että olet huomioinut yksinkertaisen ja vilpittömän kirjoitukseni koskien keskiluokkaisia elämäntapoja. Annat meille muille paljon ajattelemisen aihetta. Huomaan valitettavasti myös kirjoittaneeni jälleen kerran huonosti, koska mitä ilmeisimmin joitain seikkoja tekstissäni on jäänyt sinulle epäselviksi (mm. tyylilaji).

"Anna kaikkien kukkien kukkia...." Kiitos, Janne, isällisistä sanoistasi. Kyllä meidän kaikkien tosiaan pitäisi keskittyä jalostamaan ja varjelemaan omien blogiemme sisältöjä eikä tihrustaa muiden blogeja etsien merkkejä tavanomaisista elämäntavoista! Naulan kantaan! Se vain tahtoo unohtua, kun tuijottaa täältä mökinikkunasta lumisateeseen ja kastelee kyynelillään pelargoniaansa. Kirjoitit myös kauniisti mutta hämmentävästi:

!Absolute Truthin Macintosh-juttu menee minulta ihan ohi -- yritetäänkö tässä nyt tehdä jotain situationistien kaltaista projektia, jossa yritetään välttää olemasta tavis olemalla oikein tavisten tavis? Jos siis näin on, niin silloinhan Top-listan sisältöjen sanominen lannistavaksi missaa oman pointtinsa.


Olen imarreltu. Näin paljon palstatilaa blogissasi ja vielä situationistit ja kaikki! Mutta mitä ihmettä tarkoitit? Mitä ovat situationistit? Olen ihan äimän käkenä. Onkohan siinä kirjoitusvirhe? Yrititkö kirjoittaa esimerkiksi "satanistit"? Tai "statistit"? Tai "stalinistit"? Varmasti kirjoittamasi takana on jokin syvällinen mutta mutkikas ajatuskulku vaikka en pysty hahmottamaan sitä. (Maceista minulla muuten ei ole pahaa sanaa sanottavana. Käytän usein Macintoshia esimerkiksi lyödäkseni nauloja seinään. Näkisitpä Kenin ilmeen, kun Powerbook kumahtaa kattoon kiinnittäessäni jälleen uutta kukka-amppelia.)

Minustakin muuten "yltiöpäinen keskiluokkaisuuden ja keski-ikäistymisen halveksiminen on yksi helvetinmoinen klisee. Mikään ei ole tavallisempaa kuin sanoutua irti tavallisuudesta.". Pois se minusta, että yrittäisin sanoutua irti tavallisuudesta. Ihan tavallisia tallaajia tässä kaikki ollaan, vai mitä? Olen myös iloinen, että sinulla "svengaa todella kovaa". Svengaisipa minullakin. Valitettavasti Groove FM ei kuulu tänne pelkosten perälle.

Kukkasterveisin

Kuhla Kaan

burning
Your soul is bound to the Burning Rose: The
Rapture.

"I go where my heart beckons me, and I go
with my head high. But sometimes, I get a need
until I bleed so my heart swims above my
head."


The Burning Rose is associated with passion,
intensity, and desire. It is governed by the
god Eros and its sign is The Flame, or Physical
Love.

As a Burning Rose, you can get lost in the moment
if you let yourself. You are a very physical
person, be it in relationships, work, or play.
You may be driven by your hormones sometimes,
but you know it's because you have to follow
your instinct.


What Rose Is Your Soul Bound To?
brought to you by Quizilla


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri