<$BlogRSDUrl$>

Saturday, November 15, 2003

Mamma koputti aamupäivällä ovelle. Hän toi tarjottimella mehuja ja keksejä. Nukuin vielä kietoutuneena sinisen haahkanuntuvapeitteen alle. Tuntui hyvältä olla taas omassa huoneessa.

Mammaa huolestutti jokin asia. Huomasin sen tavasta, jolla hän puristi käsilaukkua sylissään. Hän säilyttää siellä kaikkea, mitä perhe voi tarvita: asperiinia, laastaria, vara-avaimia, kommunikaattorin laturia, luottokorttia sun muuta.

Mamma katseli, kun söin keksejä ja join mehua. Minä olen Mamman suosikki, jolle hän tekee kevään ensimmäisen kaarnaveneen (ja sitten sekoittaa asian taitavasti, ettei muille tule paha mieli).

Näkinkenkiä etsiessään hän oli löytänyt Pinserin blogilistan ja satoja verkkopäiväkirjoja. Mamma halusi tietää, etten ole joutunut huonoille teille.

-Pieni määrä palmuviiniä ei ole koskaan haitannut ketään. Eikä viskiä, jos meri on tuonut sen rantaan, Mamma sanoi. -Mutta minusta tuntuu, että monet bloggaajat viettävät aika myrskyistä elämää.

Juttelimme asiasta. Mamma epäilee, että pidän erästä tunnettua blogia. (Onneksi hän ei ole löytänyt Kuhlakaanin sivuja.)

-On ihan oikein, että minun pikku peikollani on jännittäviä seikkailuja. Täytyy kuitenkin pitää varansa, kun purjehtii isoissa mainingeissa. Siellä on paljon vaaroja, sanoi Mamma ja kääntyi vähän hämillään nyppimään kuivia kukkia ruususta. -Ja voi tulla joskus suutuspäässään sanoneeksi jotain, mitä myöhemmin katuu, koska se oli niin tyhmää.

Vakuutin, että en ole Pommi-Tommi. Mamma näytti huojentuneelta.

-Kyllä minä arvasin, että sinä et halveksi kirjailijoita. He tekevät tärkeää työtä. Etkä kuvittele, että joku on valittu presidentiksi vain sen takia, että hän on nainen.

Nyökkäsin. Mamma hymyili

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri