<$BlogRSDUrl$>

Thursday, November 20, 2003

Re: Blogiarviointien jälkimaininkeja


Tänään Ihmishuti kirjoittaa:

"Arviointini blogilistan kärjestä on herättänyt kiinnostusta, mutta myöskin kirpeää krittiikkiä. Kuhla AT-blogista vaikutttaa närkästyneen arvioinneistani. Kuhlalle tiedoksi, että kyse oli minun omista rehellisistä mielipiteistäni ja siitä, miltä kärkiblogit näyttävät omasta näkökulmastani, joten mielipiteitteni kumoamisessa ja vääriksi väittämisessä ei ole kauheasti pointtia."


No kas, eipä olekaan. Koska et osaa edes kirjoittaa blogini nimeä oikein, pointti tuntuu olevan vähän hukassa itseltäsikin. Itse asiassa en erityisesti närkkästynyt, vaikka arvioit eilen !Absolute Truthia tähän tapaan:

"!Absolute Truth: Naisena aloittaneella yhden vitsin bloggaajalla vaikuttaisikin olevan munat. Absolute Drag. Onko tämä blogistanin realityshow?"


Mitä ihmettä sinulle kuuluu, onko minulla munat vai ei? Vaikeuttaako tämän tiedon puuttuminen tapaasi mätkiä ihmiset valmiisiin lokeroihin ennakkoasenteidesi mukaan? Mitä yhtä vitsiä tarkoitat? Sitäkö, että eräs pikkuinsinööri suuruudenhulluudessaan kuvitteli, että Kuhlakaan on syntynyt vain häntä parodioidakseen? Vai sitä, kuinka itse kirjoitit yössä kohtaavien laivojen pelleistä?

PS. Kysyt, onko !AT netin "Absolute Drag". No, eipä ole: silloinhan se olisi AD! (jonka tietenkin lausuisit AT, hyvä "Sciense"-lehden lukija). Onko !AT blogistanin realityshow? Johan nyt toki, kerronhan jatkuvasti tosielämästäni tositarkoituksella samalla, kun televisiokuvaajat seuraavat herkeämättä jokaista askeltani. Henry, Maa kutsuu! Kuuleeko Henry?


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri