<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, November 12, 2003

Sain tänään Ikuista kahvitaukoa lukiessa loistavan idean: minähän voisin tehdä EMS:n toimarin hommia "etätyönä". Valitettavasti Pappa oli taas mahdoton konservatiivi eikä lämmennyt ajatukselle. Niinpä jouduin lähtemään toimistolle, jonne limusiini tuli hakemaan aamukymmeneltä. Olen tehnyt käynnin toimistolle jo kahtena päivänä, millä on ollut turmeleva vaikutus romaaniini Ihmissudet ja tasa-arvo. Juoni lähti jotenkin harhateille ja kun äsken katselin aikaansaannostani, kävi ilmeiseksi, että kaikki henkilöt juovat koko ajan kahvia. Mitään muuta sen sijaan ei tunnu tapahtuvan. Kahvimukit käsissään ympäri vaeltavat henkilöhahmot ovat jokseenkin tylsiä, joten lienee kohta aika pistää peliin täysikuu ja laskea fiktiivinen hahmoni "Henry" juoksemaan pitkin tyhjiä katua ihmissusilauma perässään!

Sihteeri oli jo keittänyt kahvia, kun saavuin työpaikalle. Kaikki hymyilivät minulle maireasti ja pokkuroivat, mutta en tiedä pitävätkö he minusta oikeasti. Melko luultavasti toissapäivänä ruokalassa joku rasvakoura jupisi kahvimukiinsa: "Se on sen sontiaisen sukulainen..uhmph... ruisrääkkä pellon yllä... rölkhsjlk....kutteri", kun kuljin ohi hakemaan lisää kahvia tiskiltä.

Sulkeuduin huoneeseeni kahvimukin kanssa, mutta mitään häikäilemätön sihteeriakka marssi sinne kuin omaan kotiinsa ja läväytti kaamean haitarikansion pöydälleni. Siihen oli järjestetty päivän posti, muun muassa kutsu Jänkhäjärvelle musiikkitalon avajaisiin ja muutama karjukirje asiakkailta. Kysyn vaanilta näytti tulleen taas 10 työhakemusta lisää, mutta minulla on jo tarpeeksi kahvikupinalusia, kiitos vaan.

Huiskaisin kädelläni, mutta kuusikymppinen platinablondi ei ymmärtänyt mennä vaan kävi seuraavaksi esittelemään kaikki inhottavia tapaamisia, joita oli järjestänyt kalenterini täyteen. Hörppäsin kahvia, nyökkäsin surullisesti ja sanoin vaimeasti: "Kiitos hyvin paljon, Seija. Käyn nyt perehtymään.... organisaatiokaavioon. En ota puheluita ennen lounastuntia."

Seijan poistuttua avasin koneen ja aloin blogata. Eikö olekin mukava katsella, kun Ilkka Kokkarinen vajoaa blogilistalla kuin sokeri kahvikupissa?

different
SPECIAL ORDERED- You love the unique little orders.
Mocha lattes and the sort is what you choose.
You love the fun, unique points of life- and
that's what you are: fun and unique. Life's a
game for you and you want to see how far it'll
take you. You dream big and take the
opportunities that hit you- although sometimes,
they have to hit you pretty darn hard because
you tend to miss things. Hollywood and Broadway
make your eyes turn starry, but even though
those are good dreams and it's always wonderful
to have a goal, you need to come back down to
Earth. You miss the little things that happen
right in front of you because you're too busy
looking for the big stuff. Don't forget that,
to make it big, you have to start little.What's Your Coffee Personality? (with pictures)
brought to you by Quizilla


zzzzz


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri