<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, November 19, 2003

Thus Spake Kublai Khan:Palveluksiani yhtiössämme ei arvatenkaan enää tarvita (ja haluan olla kaukana, kun Pappa avaa aamun lehden) joten olemme Kennethin kanssa matkalla toistaiseksi tuntemattomaan paikkaan. Aikani kuluksi napsuttelen vähän mietteitäni ylös, etten kerkeä pelkäämään. Ken nimittäin ajaa kuin raivotautinen koira, joka jahtaa naapurin kissaa neljän promillen humalassa.

Pikku-Pimppinella on ruotinut blogilistan 20 suosituinpa, joten pistänpä minäkin korteni kekoon:

Mottiotsan arvio Pinseristä: "Jos se aloittaisi nyt, ilman blogilistaan liittyviä kommentteja, niin mikä olisi menestys(nr 243)? Ihan ok, mutta menestyksessä noin puolet isäntälisää."
Kuhlakaan: Paskan marjat. Pinserin emäntä ja isäntä kirjoittavat sujuvasti ja viisaasti. Pinseri olisi joka tapauksessa top20:ssä ilman blogilistaakin (jota tosin ei olisi ilman Pinseriä). Blogilista on vain bonus. Kauanko pinseriläiset jaksanevat pitää sitä ilmaiseksi yllä? Tuleekohan blogilista pian myyntiin? Kuka tarjoaa eniten?

Puusilmän arvio Ikuisesta Kahvitauosta: "En täysin ymmärrä syitä noin hyvään menestykseen, vaikka blogi onkin välillä ihan harmittoman hauska. Pitäisi varmaan itse mennä konttoriin töihin, että juttujen viehätys aukeaisi."
Kuhlakaan: Sokeako olet, kun et näe miksi Ikuinen Kahvitauko keikkuu jatkuvasti blogilistan kärjessä? Kolme taitavaa kirjoittajaa, säännölliset päivitykset. Terävät jutut kirvoittavat vähän väliä naurut. Pitäisikö sinun mennä töihin? No, kyllä varmaan. Jäisi vähemmän aikaa kaivella sitä nöyhtää navasta ja ihmetellä, miksi kukaan nainen ei kiinnostu vihamielisestä idiootista, joka luennoi heistä kuin karjasta.

Parku-Matin arvio Kysyn vaanista: "Menestys ei ole yllätys ja nostetta riittänee jatkossakin, jos ei sitten kompastu sisäänlämmittelemään liikaa omaa erinomaisuuttaan."
Kuhlakaan: Kysyn vaan on niin erinomainen, että ei tarvitse mitään sisäänlämmittelyjä! Eikäs ulosviilentelyjä. C00L, C00L, C00L! *polvistuu maahan ja suutelee Kysyn vaanin varpaita*

Heppas-Henryn arvio Tommipommista: "Kirjoitusten "taso" vaihtelee laidasta laitaan - Nettitestistä neronleimaukseen."
Kuhlakaan: No, ainakin se on koko ajan parempi kuin Ihmissuhteissa koskaan.

Pönttö-örvelon arvio Ojasta noustaan -blogista: "Liikaa turhanpäiväistä jorinaa lukijanäkökulmasta katsottuna."
Kuhlakaan: "Henry", käsittääkseni edustat varsin pientä otantaa lukijanäkökulmasta. Vai oletko tehtaillut paljonkin lukijoita blogilistalle? Onko tämä Tunnustus?

Nössö-Uunon arvio Tiramisusta: "Kerää lukijoita sekä MA-porukasta, että MA-porukkaa vieroksuvasta porukasta."
Kuhlakaan: Kerää lukijoita ennen muuta porukasta, joka ei voisi vähempää välittää "teoriasta", joka ei selitä mitään eikä perustu faktoihin vaan itkuiseen itsesääliin epäonnistuneen vonkausreissun jälkeen.

--jatkuu myöhemmin, ehkä...

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri