<$BlogRSDUrl$>

Monday, December 15, 2003

MUUMIPEIKKO KIISTÄÄ KAIKEN
Pikku-Myy puri toimittajaaItkuinen Muumipeikko tavoitettiin eilen Nuorgamista, jonne hän oli mitä ilmeisimmin paennut aiheuttamaansa Kuhlakaan-kohua yhdessä Nuuskamuikkusen kanssa. Muumipeikko väittää, että ei ole koskaan kuullutkaan !Absolute Truthista tai edes tiedä, mikä on blogi.

- Asianajajani on kieltänyt minua kommentoimasta juttua tämän enempää, Muumipeikko sanoo vetäen hupun päähänsä ja paeten paikalle lennätettyjä valokuvaajia.

Joukon kolmas jäsen, pikku-Myy iski hampaansa toimittajan jalkaan tämän yrittäessä seurata epäiltyjä matkailuautoon, joka pakeni karkulaiset kyydissään kovaa vauhtia pohjoiseen. Pikku-Myy on pidätettynä Sodankylän poliisilaitoksella ja tulee saamaan syytteen ruumiinvamman tuottamuksesta.

Jukka Melaranta väitti viime viikolla, että Kuhlakaan on Neil Hardwick, mikä käynnisti ennen näkemättömän kohun !Absolute Truth-blogin kirjoittajan henkilöllisyydestä.. Väitteensä "maalaisena" nettipiireissä tunnettu Melaranta perusteli näkemällään unella ja rektioilla, jotka eivät ole Kuhlakaanilla kohdallaan.

Melaranta on sosiologi, joka valmistui 1974 Tampereen yliopistosta. Hänen opinnäytetyönsä käsitteli köyhyyden teorioita ja käytäntöä. Nettimaailmassa Melaranta esiintyy Keuruulla ekokylässä asuvana syrjäytyneenä työttömänä ja nyttemmin myös selvänäkijänä.Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri