<$BlogRSDUrl$>

Thursday, December 11, 2003

MUUMIPEIKKO PALJASTUI


Kenneth K. onkin Nuuskamuikkunen?Nettimaailmaa jo useita kuukausia kuohuttaneen Kuhla Kaanin nimimerkin takana on Naantalissa asuva Muumipeikko, 10 v. Häntä ei eilen tavoitettu kommenttia varten. Muumipeikon äiti on järkyttynyt:

- Onhan se meidän peikko kova trollaamaan, mutta en kyllä usko hänen olevan näiden ilkeiden ja hyökkäävien kirjoitusten takana, Mamma, 35 v., sanoo väännellen käsiään ja jatkaa:
- Muumipeikko ei ole tavoitettavissa tänään haastateltavaksi, enkä minä halua kommentoida tätä asiaa enempää. Pitäisi selvitellä tekijänoikeuskysymyksiäkin ennen kuin voin puhua tästä.

Muumipeikon tiedetään olevan isonenäinen ja asuvan Naantalin Muumi-Maailmassa ainakin kesäisin. !Absolute Truthin eilen antama vihje Kuhlakaanin henkilöllisyydestä johdatti yksityisetsivä Jukka Melarannan uusille jäljille. Naantalissa on jo pitempään mietitty, miksi Muumin huoneessa usein palavat valot niin myöhään. Puhetta on myös ollut siitä, onko Nuuskamuikkunen salaperäinen "Kenneth K.". Hänen tiedetään yöpyneen useampaan otteeseen Muumien kotona.

- Hahaha, te olette ihan pöljiä! sanoo pikku-Myy eikä suostu paljastamaan enempää ystävästään Muumipeikosta. Pikku-Myytä on useaan otteeseen epäilty Muumipeikon tyttökaveriksi, mutta uudemmat paljastukset ovat saattaneet tämänkin asian outoon valoon.


Epäiltiin Neil Hardwickiksi


Ennen totuuden paljastumista !Absolute Truth-nimistä verkkopäiväkirjaa pitävän Kuhlaanin henkilöllisyys aiheutti kiihkeän huhumyllyn. Häntä on epäilty sekä maailman parhaana pidetyn Kysyn vaan -blogin kirjoittajaksi että sen editoriksi, mutta myös transvestiitiksi, naiseksi ja viime päivinä erityisesti Neil Hardwickiksi. Perättömät väitteet saivat Kuhlakaanin varomattomaksi ja hän tuli paljastaneeksi asuinpaikkansa. Jonkin aikaa Kuhlakaania epäiltiin jopa presidentti Tarja Haloseksi, kunnes totuus tuli esiin kuin sattuman kautta.

- En minä tästä mitään kunniaa itselleni tahdo ottaa. Muumipeikko tuli unessa kertomaan, että hän se on Kuhlakaan. Rajatietoon perehtyneet ystäväni käskivät minun luottaa intuitiooni, kuvailee Jukka Melaranta menetelmiään vaatimattomaan tapaansa. Lopuksi hän haluaa vielä kiinnittää huomion Kuhlakaanin rektioihin.
- Rektiot eivät ole Muumipeikolla kunnossa. Se onkin pitävä todiste, että hän ei ole suomenkielinen. Tämä jos mikä todistaa tutkimukseni oikeiksi, Melaranta kumoaa viimeisetkin epäilyt.

Muumipeikon juomisongelma


Muumipeikon on jo pitempään arveltu olevan riippuvainen persoonallisuudeltaan ja etsineen apua juomisongelmaansa muun muassa psykiatrilta. Nuuskamuikkusenkin tiedetään maanneen sammuneena ojassa tällaisten kemujen jälkeen Aikakauslehtien mukaan Muumi on jo jonkin aikaa juonut useita pullollisia päivässä, vaikka peikko on diabeetikko ja hengenvaarassa, jos nauttii liikaa muumilimsaa.

Erityisen järkyttäväksi asian tekee se, että Niiskuneiti on usein nähty mukana näissä epäilyttävissä illanvietoissa. Kysyttäessä hän pystyy kuitenkin vain itkeä niiskuttamaan eikä halua kertoa asiasta enempää. Miksi kaikki Muumit vaikenevat? Onko tämä vasta skandaalin alkua?

Masennuksestakin kärsivät Muumit ovat pyöreitä, karvaisia olentoja, joilla on tupsuhännät ja iso kuono. Muumien olemassaolo keksittiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla, jolloin suuri tuhotulva uhkasi hukuttaa alleen laajat alueet. Myöhemmin Muumit ovat sotkeutuneet monenlaisiin skandaaleihin, kuten teatterin ryöstöön, taikurin hatun varastamiseen ja majakan valtaukseen.Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri