<$BlogRSDUrl$>

Monday, December 08, 2003

Talvihorros se vain jatkuu täälllä Pohjolan perukoilla. Viimein tulivat iltapäivälehdetkin postiauton mukana, ja pääsin katsomaan minkälaisia pukuja Linnan juhlissa on ihasteltu. Ihan kivoja olivat, vaikka Tanja Karpela näyttää epähuomiossa saapuneen pelkässä alushameessa (tulikohan hänelle kiire) eikä Hjallis Harkimosta saa ATM:aa kummempaa ilmestystä, vaikka tuo leuaton pätkä ripustaisi millaisen onnenonkijattaren käsivarteensa.

Prekariaatin eli kuokkavieraiden pitäisi sen sijaan kiinnittää enemmän huomiota asuihinsa ja käyttäytymiseensä. Kuten roskalehdet ovat havainneetkin, on hyvin rumaa syljeskellä ja nujakoida. Kommandopipot, niitit ja hakaneulat ovat tänä vuonna out, korkokengät, silkki, sametti ja turkikset in. Odottakaa hyvät kuokkavieraat ensin, että olette verokalenterin kärkisijoilla, kyllä tekin sitten pääsette sisälle sinne Linnaan, jos käyttäydytte sievästi. No, ei vaiskaan, supolla on jo nimenne ja kuvanne tallessa.

Taidan mennä takaisin tuonne uunin pankolle makaamaan. Koittakaatten kestää, te raskautettu kansa.

PS: Tänä vuonna presidentin puku oli ruskea ja ryppyinen. Se näytti hoitamattomalta öljykangastakilta, jonka hihat joku on leikillisesti leikannut halki. (Editori: O-oo! Noin ei saa sanoa, muotitoimittajatädit käyvät nyt kimppuumme ja syyttävät meitä Suomen tekstiiliteollisuuden tuhoamisesta. Haluatko sinä, että matalapalkka-alojen työpaikat menevät Kiinaan? Katso nyt, mitä teit! Hyi, hyi hyi! Puku oli omaperäinen ja UPEA!)

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri