<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, September 30, 2003

Mascarponelta ja Amarettolta tuoksahtavat leidit Tira&Misu ovat jälleen muistelleet entisiä petturipoikaystäviään.... mutta ovat tällä kerta unohtaneet mainita näiden sukunimet:

Kyllä. Aragorn oli melkein ensirakkauteni. Olihan tosin naapurin Jykä ja Kalle esikoulusta ja ainoa silloin tuntemani au-lapsi Isto ja ekalla luokalla sitten Sami ja olin minä siihen yhteen Susannaankin vähän ihastunut.


Tarkkuutta, enemmän tarkkuutta, ja vähemmän Tolkienia ja fantasiaa, te LTU-wannabet ja -hangaroundit, jotta ette vahingossa muutu hurahtaneiksi humanistifeministeiksi, jotka polttavat rintaliivejään ja lentävät luudalla.


"Kauneimmissa rakkaustarinoissa on kyse siitä, että laivat kohtaavat yössä. Silloin laivojen pelleillä ei ole väliä."

Tutkin Pinserin top-listaa joka tunti, enkä pysty tajuamaan, miksi edelläni on yhä 79 bloggaajaa, vaikka olen jo pitänyt tätä blogiani monta päivää. Esimerkiksi oppi-isäni Ilkka Kokkarinen on 80-9=71 sijaa ylempänä kuin minä, vaikka olen noudattanut tarkasti hänen ohjeitaan ja postittanut monta kertaa päivässä.

Kuitenkin blogini sijoitus on tällä viikolla noussut 426-80=346 sijaa! Mutta blogilista näyttää sen nousseen vain 222 sijaa! Miksi sijoitukseni on näin huono? Selitys saattaa löytyä siitä, että monet humanistit eivät halua julkisesti tilata listaani, koska esitän heidän kannaltaan kiusallisia mielipiteitä. Tiedän kuitenkin, että sivuilleni tullaan paljon hakukoneilla, joten minulla on varmasti enemmän lukijoita kuin kenelläkään muulla bloggaajalla, erityisesti niillä, joiden mielipiteitä en arvosta.

Monday, September 29, 2003

My African name is Shaft (via Sheetswa) .

Trio Erektus ei vieläkään ole vastannut kysymykseeni, joten teen sen nyt uudelleen ja aion jatkaa, kunnes saan vastauksen:
Kun Mika Häkkisen markkina-arvo on selkeästi korkein mahdollinen, miksi hän tyytyy 42-vuotiaaseen entiseen matkaoppaaseen? Eikö tällä ole jo iän puolesta vallitsevana erilainen "rupsahtaneisuus" ja "lösähtäneisyys"? Olen varma, että tähänkin on olemassa jonkin matemaattinen kaava, jonka vain Trio Erektus osaa formuloida.

Anger
You are Wrath/Anger!
Wow... who got you so mad huh ?? You have serious
anger issues!! with a rage that seems somewhat
deadly, and a temper that is easily raised, you
are by far the scariest sin. You tend to let
the little things get to you, and are stressed
fairly easily - and woe be it to any of your
enemies. On the positive side, you're
independent, powerful and a definite leader, if
you could just control your moods!
Congratulations on being the toughest!! ...and the
most independent of all the 7 deadly sins!


?? Which Of The Seven Deadly Sins Are You ??
brought to you by Quizilla

Tänään on häpeäpaalussa maalainen, joka on aiemmin jo moneen otteeseen antanut ymmärtää, että verkossa riehuvat räävittömät feministit ovat viehättäviä ja elämäni tuhonneet koulukiusaajat ovat vain segregaatiopoikia, jotka on predestinoitu tehdastyöhön! Maalainen kehtaa väittää, että !Absolute Truth on parodia!

Olen saanut kerta kaikkiaan tarpeekseni nuorten miesten fasistisesta pahuudesta, kun he nauravat vilpittömälle yritykseni tulla ihailemieni luonnontieteellisesti ajattelevien kunnon miesten kaltaiseksi! Tästä alkaa Pyhä Sota, jossa tulen tuhoamaan kaikki fasistisen pahat nuoret miehet!

Miksi kukaan ei ota minua tosissaan, vaan kaikki vaan nauravat?! Absolute Truth ei ole mikään parodia, jotta voisitte tirskua risupartaanne, vaan synkkää elämääni, joka ei ole tullut ennalleen sen jälkeen kun eräs nuori mies raa'asti tuhosi elämäni hirnumalla minulle päin naamaa niin että hampaat näkyivät! Naureskelu on nyt loppu! Minä en aio perääntyä tuumaakaan, en koskaan. Levitän sieluni appoavoimen paljaaksi edessänne, jotta voitte vakuuttua siitä miten VÄÄRIN minua kohdeltu.

Maalainen kehtaa väittää, että hänen parodioimisestaan tulisi "vähintään henkinen musta silmä". Entä minun kärsimykseni, kun joudun lukemaan tällaista tekstiä, joka mitätöi syvimmän olemukseni aivan ääriään myöten ja joka laskee leikkiä koettelemuksillani ja nauraa vielä räkäisesti päälle. Se osoittaa, että nuoret miehet ovat pohjimmiltaan fasistisen pahoja, eikä heitä kohtaan tule tuntea minkäänlaista armoa! He voivat kyllä naamioitua leppoisen rakastettaviksi, viisaiksi vanhemmiksi herroiksi, jotka ovat vetäytyneet maaseudulle mehiläisiä kasvattamaan ja jotka ratkovat vain poikkeuksellisen kiinnostavia rikoksia. Maalaisen kauhea panettelu, joka viilsi suoraan sydämeni sopukoihin on kuitenkin PITÄVÄ TODISTE siitä, että miehiin ei voi KOSKAAN luottaa. En tule epäröimään mennä vaikka hovioikeuteen tätä asiaa puimaan, jos se on tarpeen. Tämä EI ole parodia.

Sunday, September 28, 2003

Jokainen ajatteleva ihminen, jota Karl Marx ei ole turmellut, tietää että blogiin pitää kirjoittaa joka päivä, mieluiten monta kertaa päivässä, jotta se pääsisi Pinserin Top-listalle. Ihmettelen kovasti, että joku aloittaa blogin eikä sitten keksi mitään älykästä ja relevanttia kirjoitamista. Parin viikon kuluttua pienen humanistin into hyytyy, kun luonnontieteellisesti ajattelevat, faktoihin pitäytyvät kirjoittajat vuodesta toiseen keksivät yhä uutta sanomista, kuten tämä, tämä ja tämä.

Minä sen sijaan pystyisin kirjoittamaan vaikka oppikirjan päivässä ja blogin päälle, jos en joutuisi myös hoitamaan perhe-elämää ja varsinaista leipätyötäni sivutoimisena tuntiopettajana paikallisessa collegessa sekä akateemista meritoitumisprosessia, josta lisää myöhemmin. Onneksi säästyy paljon aikaa, koska reaalimaailmassa en jaksa seurustella kenenkään kanssa, ovathan kaikki älylisesti epäkiinnostavia.

Mielenkiintoisin aihe on tietysti kirjoittaa omasta itsestäni tieteellisen tarkasti. Jatkossa toivon, että minulla on paljon sellaisia lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita juuri minun elämästäni ja mielipiteistäni mutta jotka eivät seuraa blogistoa muuten, koska se on aivan turhaa jaaritusta paitsi jos onnistun pääsemaan linkatuksi jossakin.

Tänään kävin syömässä Whopperin ja freedom fries paikallisessa Burger Kingissä ja sen kanssa ison Coca-colan. Kenneth söi vain salaatin, koska hän joutuu huolehtimaan linjoistaan, jotta ei muodostuisi ällöttäväksi plösöksi ja onnistuisi pitämään mielenkiintoni yllä. Päivälllinen maksoi vain muutaman dollarin, koska meillä vallitsee vapaa markkinatalous toisin kuin marxilais-leninistiläisessä Suomessa.

Sunnuntaipäivällisen jälkeen kävelimme Mulholland Driveä pitkin Kennethin vanhempien luo, jossa kohta aiomme pelata go-peliä ja istua patiolla katsellen Beverly Hillsiltä kukkuloiden alla levittäytyvään kaupunkiin, missä mustat köyhät öyhöttäjät ovat polttamassa autonrenkaita ja tappamassa toisiaan stiletein, mikä onkin hyvä, mutta tästä myöhemmin. Lopuksi aiomme jäädä Kennethin vanhempien luo yöksi ja säästää taksirahan sekä aamiaiskustannukset.Pritsimi seel mama lookystre
Janne asoloma aaketu klostume
Laik ö kutsuri käts on ö sanana skveö


Ventama lomo simo velka tuu
Tapuri taasetu aakituu
Sanana skikuna volumi taa
Volapukki ei vielä sujuViime aikoina olen oppineisuuden toivossa tapellut Dante Alighierin, Luigi Pirandellon, Italo Svevon, Italo Calvinon, Umberto Econ, Viktor Calborrekin ja eräiden muiden italialaisten herrojen kirjoittamien teosten kanssa sekä harjoituksen vuoksi udmurtintanut muutaman sivun Infernoa, Purgatorita ja Paradisoa, mutta kun eilen koetin luonnostella italiankielistä votjakkien nykykirjallisuuden historiaa, paperille ei tullut yhtään mitään. Volapukkini on kärsinyt laiminlyönneistä sekin - eilen aamulla tapasin "P.H:n" kaksoisolennon kouluun mennessäni enkä muistanut mitä jääkaappi on puolaksi (lodówka), jolloin jouduin tarjoamaan hänelle venäjän xolodil'nikiä, miten nöyryyttävää - mutta volapukiksi moinen lähti kyllä käyntiin selvästi paremmin, vaikka sanapula siinäkin lopulta tuli, enkä jaksanut kaivaa sanakirjaa esiin (ja laukussani olikin vain esperanton sanasto ja Barbara Cartlandin muistelmat).

Kuitenkin olisi pieni pakko kehittää volapukistakin friduna skikuna, niin kuin italiaksi sanotaan ("mielen ase", siis ajattelutyökalu)...voidakseni kertoa nuorten miesten fasistisesta pahuudesta kielellä, jota he itsekin ymmärtävät.

Friduna skikuna hoplaa
Friduna skikuna nou nou nou
Friduna skikuna jee


Saturday, September 27, 2003

On perkeleellisen väärin, että Mika Häkkisen kaltainen amisöyhöyttäjä on sikarikas omistaen linnan Ranskassa, asunnon Monacossa ja piilopirtin Valkealassa. Nyt tuon sönkkäävän rasvakouran ovat Iltalehden lukijat valinneet vuosisadan rakastajaksi, vaikka oikeasti me kaikki akateemisesti kyvykkäät koulukiusatut tiedämme, että juuri tuollaisista haalaripelleistä ei ikinä tule mitään kunnollista.
Vain yksi asia ihmetyttää: koska Häkkisen markkina-arvo on selkeästi korkein mahdollinen, miksi hän tyytyy 42-vuotiaaseen entiseen matkaoppaaseen? Eikö tällä ole jo iän puolesta vallitsevana erilainen "rupsahtaneisuus" ja "lösähtäneisyys"? Olen varma, että tähänkin on olemassa jonkin matemaattinen kaava, jonka vain Trio Erektus osaa formuloida.

Friday, September 26, 2003

Maailman yltiörooomanttisimmat kirjankannet!!! Ollapa joka baaritiskillä kasapäin tyrkyllä tällaisia ihania uroita jotka eivät taatusti avaa suutaan ja ala nitistä Ihmissuhteiden herra Huun tavoin:

"Eroottisia alusvaatteita käyttävillä naisilla on yleensä uskollisempi mies kuin halpahallin alusvaatteita käyttävillä naisilla...Uroseläimen uskollisuus on suhteessa kivesten kokoon. Ihmisten kivesten painon suhde kokonaispainoon on kädellisten keskitasoa...Miehet tietävät paremmin, mitä naiset toivovat pitkäaikaiselta kumppanilta kuin päinvastoin...Miehetkin haluavat rakkautta, mutta saavat sen ainoastaan seksin kautta."


Joutavaa kädettömien kitinää. Luonto on älykäs, kun ei anna tuollaisten avuttomien valittajien lisääntyä. Tämä on luonnontieteellinen fakta, jota ei pysty kukaan rationaalisesti ajatteleva kumoamaan millään argumentein.

seductress
You are the seductress pin-up! You are self-
explanatory. You slut!


What Type Of Retro Gal Are You?
brought to you by Quizilla

Tässä blogissa lupaan kertoa totuuden, ja vain totuuden maailmasta ja yleensäkin. Kyllästyttää lukea kaikkea skeidaa, mitä muut bloggaajat suustaan päästävät. Jos olet kanssani eri mieltä, pidä mölyt mahassasi, ei tarvihe kommentoida. Olet kuitenkin jokin amispelle tai ilman pildeä jäänyt teekkarinössö tai koulukiusattu ruusa, joka hennaa päätään ja itkee maailman pahuutta. "Tämä ja tämä ja tämä ja tämä" on ainoa linkkaustapa jonka osaat, ikävä kyklooppi. Mene pois.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri