<$BlogRSDUrl$>

Friday, October 31, 2003

En ole ollut hetkeäkään rauhallinen sitten eilisillan. Tiedän, että eilisen kokouksen jälkeen Ne ovat jäljilläni. Olen rakentanut Niille väijytyksen: vastapäisessä tyhjässä talossa on huoneisto, johon pääsee viilatulla avaimella. Olen valanut itseni muotoisen vahanuken, jota kuljetan tasatunnein huoneistossani konttorituolin päällä, itse kontaten ympäriinsä. Valot ovat päällä ja verhot auki, jolloin näyttää siltä kuin kävelisin huoneessa. Tiedän, että ne eivät voi vastustaa kiusausta vaan yrittävät ampua! Ja silloin - kiikkiin itse teossa! Käyn välillä väijymässä kyseisessä huoneistossa tunkeutujaa kuin yössä saalistava tiikeri.

Nukahtelen hetkittäin, ja poltan sitten lisää ooppiumia. Aivoni surisevat valtavalla nopeudella kuin avaruuden tyhjyydessä kiitävät planeetat, ja keksin yhä uusia tapoja, joilla Ne voivat käydä kimppuuni... Ehkä apina kiipeää savupiipusta ja käy tappamaaan, kun kukaan ei kuule? Ehkä se kapuaa villiviiniä pitkin ja piikittää minuun myrkkyä? Tai jos se tiputtaa sukkanauhakäärmeen ilmanvaihtohormista?

On sentään hyvä, että Kenneth on Rue Morguella eikä täällä, tai hänkin olisi kuolemanvaarassa. Ulkona lepää hyinen, kaiken peittävä sumu. Pitkin päivää on ovelta kuulunut rapinaa ja ikään kuin koputusta. Vaan, kun menen katsomaan - ei ketään! Horteissani sivelen violetin samettityynyn pintaa ja tuijottelen Pallas Athenen pystiä oveni päällä.

Taas ovelle kolkutetaan. Kerään rohkeuteni ja hylkään sähköpostitse saamani salakirjoitusviestin, jota olen yrittänyt ratkaista ("Re: the full bloom fwxj rgefho"). Siellä ei tietenkään taas ole ketään....vain pimeys, ehkä hiljainen kuiskaus... "Nevermore"....

EI JUMANKEIKKA!

Koko rappu on täynnä Kummajaisia: lapsenkokoisia kääpiöitä, joilla on groteskin liikkumattomat, kauhistuttavat, kuumaiset kasvot! Noita-akkoja ja perkeleitä, pieniä hirviöitä punaisina loistavine silmineen, olioita joilla on mustat suippohatut ja taikasauvat kädessä! Olen tullut hulluksi! Ahdistaa.

Vampire
You would make a Great Vampire! Bite Me Baby! :[


!!! What should YOU be for Halloween? !!!
brought to you by Quizilla

Thursday, October 30, 2003

De Beaumarchais'n motto:
- Ei ole tarpeen ymmärtää asioita voidakseen väitellä niistä.Etsiessäni älypillereitä listadopingia varten sain kuuman vihjeen. Jouduin naamioitumaan telaketjufeministiksi ja soluttautumaan paikallisten suffragettien kokoukseen, jossa kuulin aivan hirmuisia asioita. Niitä en nyt voi teille tässä paljastaa, koska pelkään henkeni edestä jääväni kiinni petturuudesta. Sanon vain: Varokaa miehet, pian Hetki lyö!

Pukeuduin sala-asuun: säkkimäisiin housuihin, puvuntakkiin, paitaan ja solmioon! Pistin päähäni harmaan, hapsottavan peruukin ja vedin Halloweenia varten hankkimani noita-akka-naamion kasvoille. Puku menikin täydestä. Muukin kokouksen yleisö koostui rumista, penseistä naisihmisistä, joista yksikään ei olisi kelvannut tavalliselle kunnon miehelle edes painajaisuniin, saati seksikumppaniksi. He eivät olleet meikanneet eivätkä välittäneet pukeutua sievästi. Jalassa ei ollut korkokenkiä, ei selvästi kenelläkään korsettejakaan eikä vannehameita, mikä herätti minussa eläimellistä kauhua. Kaikesta paistoi Suuri Tyhmyys: feministit eivät kertakaikkiaan ymmärrä olla lämpimiä ja seksikkäitä miellyttääkseen miehiä! Eikö näistä naikkosista kenelläkään ole niitä älypillereitä? Olinko riskeerannut nuoren elämäni turhaan?

Monta tuntia naisenpuolet jaksoivat jänkättää miesten pahuudesta ja suunnitella vallankumousta. Luulin jo, ettei siitä tule loppua ollenkaan, kun oikea pääperkele astui äkkiä esiin. Kiiluvasilmäinen hermafrodiitti nousi puhujapönttöön agitoimaan yleisöä ja rääkyi naismaisen hysteerisesti tulkintojaan homososiaalisuudesta:

"Patriarkaatissa naisella on vaihtoarvon merkitys. Säälittäväksi tai halveksittavaksi esittämänsä naisen edessä miehet voivat vaihtaa vallan merkkejä ja varmistaa toistensa arvon, vaikka he eivät olisi - kontekstista riippuen - keskenään tasa-arvoisia; esimerkiksi johtaja ja työläinen kertovat toisilleen härskejä vitsejä osoittaakseen arvonsa miehekkäinä miehinä."

"Vaikka homous ja selibaatti ovat yleisessä kielenkäytössä negatiivisesti latautuneita käsitteitä, voidaan niiden nähdä olevan myös maskuliinisia ihanteita sukupuolisesta vapaudesta."

"Homoudessa ja selibaatissa naisen seksuaalisuus ei uhkaa miehen rakkautta. Kaikkein ihanteellisinta ja sublimoiduinta on yhteisö, joka on keskenään homososiaalinen ja selibaatissa ulospäin. Tällainen miljöö yhdistyy mielessämme lähinnä luostareihin, mutta löytyy myös monista seikkailukertomuksista, joissa miesten muodostama yhteisö seikkailee kaukana avaruudessa tai villissä erämaassa erillään naisista ja kulttuurista."


Muuan ryppyinen harpyija, joka muuten oli jättänyt kyntensä lakkaamatta (!), alkoi taputtaa ja eräs kehitysmaakuteisiin sonnustautunut ekolesbotelaketjufasistinatsikommariläskifeministi ymmärsi kaiken väärin ja kirkaisi: "Juuri näin! Tätähän homososiaalisuus on! Sehän on kuin... kuin ... omassa miesmaailmassaan elelevä, naisten ja kulttuurin yläpuolelle fallisen halveksivana kohottautuva trio Erektus!"

Kaikki kaameat akat alkoivat yhteen ääneen huutaa innosta ja taputtaa karvaisilla käsillään toistensa valtavia perseitä. Silloin äkkiä jokin tavattoman ruma ämmä huivi päässään, sotilassaappaissa ja pussihousuissa, menetti hermojensa hallinnan, kiipesi vikkelästi pöydälle ja huusi: "Mitä ihmettä feministeillä on homoja vastaan kun he jaksavat käyttää ilmausta closet pride nimenomaan niitä kohtaan, joista eivät tykkkää?"

Kaksi järkälemäistä, viiksekästä naistutkijaa raahasi eukon väkipakolla ulos, mistä pian alkoikin kuulua karmeaa kiljunaa ja karttujen mätkimistä. "Sehän on mies, vaikkei itse käsitä olevansa homososiaalisen yhteiskunnan onneton tuote! Revitään se palasiksi ja heitetään jokeen ryysyineen!" ulkona huudettiin ja sydämeni oli pysähtyä.

Hetkeä myöhemmin rätkättävät ämmät tulivat takaisin kantaen urhean vakoilijan vaatimattomia jäännöksiä, rauha hänen sielulleen. Hiljaa hiivin seinänvieriä pitkin ulos täristen kuin kulkukoira lumimyrskyssä. Juoksin koko matkan kotiin. Missä onkaan ooppiumipiippuni? Taidan tarvita jotakin rauhoittavaa. Lukitkaa ovet ja poistakaa varmistimet! Se on alkanut.

Wednesday, October 29, 2003

Tänään Tommipommi tunnustaa blogissaan, miten hän hankki tyttöystävän vain vaikuttaakseen normaalilta: "Seurustelu oli omalla tavalla kovaa työtä, varsinkin naisten hysterian kestäminen on raskasta, mutta toisaalta ei tarvittu paljoakaan analyyttisyyttä sen tajuamiseksi, että näillä säännöillä on joko pelattava tai sitten oltava ilman."

Miksi ilkeät feministit kutsuivatkaan Erektusta? Closet Pride?

Pens or keyboard, you just write.
VERBAL VIRTUOSE:
You are the verbal virtuose that we would all like
to be. You read a lot and write effortlessly
and well. Everyone is waiting for your novel!


What kind of blogger are you?
brought to you by QuizillaTuesday, October 28, 2003

Blogostanin skandaali on selvitetty. Laukkaradalta löytyi seuraava lappu (asianomaisen nimi sutattu)

HV
xxx EI VOI JÄÄDÄ ENÄÄ ODOTTAMAAN RATKAISUJA ENSI VIIKKOON.
TÄNÄÄN TULTAVA SELVÄ ILMOITUS LISTASIJOITUSTEN VAIHTUMISESTA.
SIVUPERSOONiANI VOITAVA KUTSUA LISTAN HERROIKSI JO NYT, VIIMEISTÄÄN ENSI TIISTAIKSI.
MUUTEN KUTEN KESKUSTELTU ELI LYHYEN KAAVAN MUKAAN VAIN SIJAN XX HALTIJAN VAIHDOS, EI MUITA MUUTOKSIA.

Tekijä saatiin kiinni housut kintuissa ja hän väitti sivupersooniensa kuulleen ääniä, jotka käskivät tilaamaan tiettyjä blogeja oikein karttuisalla kädellä. Paheksuin ja nuhtelin rikollista, mutta päästin hänet menemään TÄLLÄ KERTAA. Lopuksi jouduin kaapimaan vihikoiran jätökset tupakantuhkanäytteille varattuun pussiin, koska meitä tuijoteltiin vihaisesti jupisten.

Toivottavasti seuraava mysteerio tarjoaa enemmän haastetta... Eräs feministi on pyytänyt minua etsimään itselleen älypillereitä, jotta hän pystyy kukistamaan Ihmissuhteet blogilistalla...

PS. Päivän testi kertoo Kuhlakaanista viimeinkin !Totuuden! Paitsi miehiä syövä tyhmä kiihkofemukka, hän on myös engelsmanni:

Deep down, you're an Englishman (or woman).
Talk about bad luck! "I say old chap..."


Deeo down, what nationality are you REALLY?
brought to you by Quizilla
Monday, October 27, 2003

Terveiset 221 Baker Streetiltä sinne kylmään ja hyiseen Suomeen, jossa sataa räntää, on liukasta ja pimeää. Tulimme jo perjantaina. Concordella matkustaminen oli yllätyksetöntä kuin yleensä, paitsi ettemme meinanneet päästä matkaan ollenkaan. JFK:llä kävi ilmi, että kone oli täytetty jollain vähäisillä julkkiksilla ties mistä syystä, ja jouduin käyttämään hieman kyynerpäitäni, että sain meille paikat. Kenneth vaati ikkunapaikan, kuten yleensäkin, ja istui koko matkan tiiraillen ikkunasta pihalle ja läiskyttäen shampanjaa päälleen.

Varsinainen yllätys odotti lentokentällä. Tavanomaisen, lippuja heiluttavan ja hurraavan väkijoukon seasta juoksi äkkiä etualalle pieni, kiukkuinen ja kalju kääpiö sotilassaappaat jalassaan, kamera ojennettuna ja huusi: "Kuka on Kenneth? Who is Kenneth?" Huomasin heti, mistä on kyse ja osoitin piruillani Joan Collinsia. Kaksikon myöhemmät vaiheet voimme lukea Mitvitistä. Riittänee kun kerron tässä, että niihin sisältyi mm. sotilassaappaiden nuolentaa ja muuta lähinnä säälittävää.

Uusi butlerimme Paul B. olikin sitten meitä vastassa kentällä. Vaikuttaa hienotunteiselta ja kelpo herrasmieheltä, johon voi luottaa. Aamuisin hän silittää sanomalehtemme ja tarjoilee teen juuri sopivan vahvuisena. Blogit hän printtaa ja tuo hopealautasella pöytään aamiaisemme viereen. Niistä on kuulakynällä alleviivattu kaikki meitä koskevat kohdat. Terveisiä vain Kysyn vaanille, olet tarkka havainnoija. Juttujeni keskimitta tosiaan on 15 senttiä!

Viikonlopun jymyuutinen oli tietysti Skandaali Blogistanissa. Minut on kutsuttu tutkimaan tapausta, ja uskon sen ratkeavan tuossa tuokiossa, kunhan Kenneth saa puhdistettua suurennuslasini ja piippuni. Epäilykset kohdistuvat aivan tietylle taholle, jonka tiedetään turvautuneen dopingiin aiemminkin. Kohta lähdemme paikalliselle laukkaradalle etsimään vihjeitä. Taskussani on pussi mm. tupakantuhkanäytteiden keräämistä varten ja olen varautunut myös käyttämään verikoiraa, jos roistoja ei muuten saada kiinni. Varokaa nilkkojanne, kanaljat!

12.5 %

My weblog owns 12.5 % of me.
Does your weblog own you?


HASH(0x87f6814)
Seer


The ULTIMATE personality test
brought to you by QuizillaFriday, October 24, 2003

HV,

Kenneth on hyvin huolissaan. Olen lojunut sohvalla koko viikon tyhjyyteen tuijottaen. Ei haastetta missään, vain tylsyyttä tylsyyden perään. Aurinko paistaa joka päivä ja meri kimaltaa häikäisevän turkoosina. Olen menettänyt mielenkiintoni trio Erektuksen pilkkaamiseen, he eivät pysty tarjoamaan minkäänlaista vastusta. On kuin katselisi professori Moriartyn syöksyvän putouksen syvyyksiin pellehyppyjä tehden.

Jos vain sade piiskaisi herkeämättä Lontoon asuntoni ikkunaa, milloin keltainen sumu ei kietoisi koko rakennusta pumpuliinsa pehmeästi kuin jättiläiskissa... ehkä silloin voisin taas kiinnostua jostakin... Edes pieni älyllinen haaste! Nyt jaksan nousta lojumasta vain satunnaisesti, soittamaan viulua tai hakemaan lisää tupakkaa persialaisen tohvelin kärjestä. Kenneth tutkii vähän väliä pupillejani ja silmäilee käsivarsiani.. .ei kai vaan ooppiumi... tai kokaiini... huokaan syvään. Hän tarkoittaa hyvää, tuo yksinkertainen tohtori.

- Eiköhän lähdetä Lontooseen, sanon Kennethille kokeilevasti.
- Eikö nyt oltaisi Kaliforniassa, kun juuri tultiin, Kenneth vastaa välttelevästi.


Tuo uskollinen sielu pitää ruskeista, iloisista ja rennoista kalifornialaisista, jotka saavat hänet unohtamaan omat kolonialiset kolotuksensa. Hän haluaisi maata kaikki päivät rannalla tai vaeltaa ostoskeskuksissa. (Päivettyneet jenkit eivät muuten muistuta vähimmässäkään määrin niitä äänekkäitä kulttuuri-imperialisteja, joita moititaan esimerkiksi Tommipommissa. Onkohan Tommi koskaan tavannut amerikkalaista muualla kuin televisiossa?)

Käännän selkäni Kennethille ja vajoan syvemmälle sohvaan. Hän hätääntyy ja yrittää nopeasti keksiä minulle jotain mysteeriota mietittäväksi.

-Eikö ole ärsyttävää, ettemme tiedä anonyymeistä bloggaajista mitään, hän aloittaa teeskennellen tyhmää: -Heitä verhoaa syvä salaperäisyys!


Voihkaisen voipuneesti, sillä tiedän ettei Kenneth ole oikeasti yksinkertainen.

-Rakas Kenneth, me tiedämme anonyymeista bloggaajista kaiken! Mitä muka et tiedä heistä?


Kenneth on miettivinään hetken:

- No emme esimerkiksi koskaan voi tietää, kuka on Kysyn vaanin kirjoittaja.
- Yksinkertaista, rakas Kenneth. Hän on keski-ikäinen, 188-senttinen, valkoinen mies, jolla on harmaat silmät, kesken jääneitä opintoja yliopistossa ja mukava paikka ulkomaantoimittajana suuressa mediassa. Oikeasti hän haluaisi muuttaa Boliviaan ja soittaa pan-huilua.


Vajoan takaisin tylsyyteen. Kohta minun pitää tietenkin vääntää koko päättelyketjuni rautalangasta vaihe kerrallaan. Teeskentelen nukahtaneeni, mutta Kenillä onkin jo uusi kysymys:

-No, mutta entä Mitvit?
- Mitvitin kengännumero on 43, hän on kalju reserviupseeri, joka treenaa punttisalilla ja työskentee IT-hommissa. Hän polttaa L&M:ää ja hakee seuraa Helsingin keskustan pintapaikoista.


Menopaussi?
-Ei lähelläkään menopaussia. Citysinkku, joka ajaa joka perjantai Hakaniemestä kello 17:40 lähtevällä metrolla itäkeskukseen ja ostaa sieltä paketin munanuudeleita ja jonkin hepenen.


Tira, Misu ja Earl Grey?
Kolmikymppisiä perheenäitejä, jotka bloggaavat töistä miestensä tietämättä. Kullakin on pesue lapsia ja yhdellä vielä Connemara-ponikin hoidettavana.Kasa?
-Yliopisto-oppineita, joilla on hyllyssä Derridaa, Deleuzea ja Quattaria, mutta jotka oikeasti lukevat dekkareita ja sarjiksia.


Nancy?
-Nancy.. minun on myönnettävä, että Nancy on arvoitus... Ehkä voisimme ratkaista sen menemällä viikonlopuksi Lontooseen. Eiköhän lähdetä?
-E-ei...
-Vai kertoisinko kaikille, mitä blogia sinä Kenneth itse pidät muka "anonyymina"?


Kenneth punastuisi, jos hän vain pystyisi siihen.

Tavataan huomenna kello 14 OXO:n ravintolassa!

Tuus,

Kuhla K.

HASH(0x8766860)
paranoid


Which Personality Disorder Do You Have?
brought to you by Quizilla


Monday, October 20, 2003

Huh, olipa viikonloppu. Karhunlihat meinasivat jäädä USA:n tulliin ja Kennethiä puraista hai. Nyt olemme onneksi kotiutuneet Kalifornian asuntoomme ja asiat alkavat asettua uomiinsa. Arnold S. lähettää Kysyn vaanille rakkaat terveisensä, ja ehdottaa että tämä ensimmäisenä heittää maskit menemään ja alkaa kirjoittaa omalla nimellään!

Toisaalta "Artsy" kuulemma ymmärtää, että Kysyn vaanin käy raskaaksi kirjoittaa yli 300 blogia samanaikaisesti ilman yksityisyyden suojaa... suo siellä, vetelä täällä. Ehkä olisi helpompaa muuttaa kaikki kolme "omalla nimellään" kirjoittavaa bloggaajaa anonyymeiksi kuin paljastaa loput? Toisaalta, kaikkihan me tiedämme, ettei esimerkiksi Pinserin "Samia" ja "Riittaa" tai Tommipommin "Tommia" blogilistan kärjessä ole olemassakaan, vaan he ovat taitavaa fiktiota. ("Ilkan" sen sijaan tunnistaa heti kömpelöksi parodiaksi kommunikaatiokyvyttömästä nyynöstä, joka muka ajattelee analogioin kuin 3-vuotias.)

Hektisen viikonlopun jälkeen olen rentoutunut lukemalla blogeja. Oi, sä kaukainen kotimaa, sun korpiesi huminaa... no, ehkäpä teemme taas pian uuden reissun sinne hyiseen ja kaukaiseen Suomeen. Luultavasti voisi siinä samalla pitää vaikka jotain blogimiitinkiä Helsinki-Vantaan VIP-huoneessa. Samalla voisimme perustaa "Ihmissuhde Henrylle" -kansanliikkeen kopäiväkirjoineen. Luultavasti tämän "ATM:n" parittaminen vaikka jonkun toisen "ATM-kanditaatin" kanssa säästäisi jatkossa paljon niiden kilttien kansalaisten varoja, jotka vielä maksavat veronsa sinne Suomeen. Muutenhan koko valtio pitää järjestää uudelleen, naisilta ja "YTM:iltä" periä ylimääräisiä prosentteja ja laittaa joka paikka täyteen veronmaksajien subventoimia bordelleja vaan, jotta "Henry" saisi "rakkautta".

(Kenneth on tänään harvinaisen pahalla tuulella ja huomautti, että "Henryn" "leikkaaminen" voisi olla halvempi ja pysyvämpi ratkaisu. Hyi, joskus Kenneth kauhistuttaa minua ajattelemattomuudellaan.)

Menemme kohta ostamaan kissanhiekkaa ja ruokatarvikkeita, mutta siitä myöhemmin. Mielestäni kokeiluni olla kokonainen viikko kuin kuka tahansa keskivertokansalainen onnistui varsin hyvin, vai mitä?

Päivän testi eli muinaista Mitvitiä lainatakseni, mikä "viiden kysymyksen vihannes" tänään olet:

thermometer
You are my Thermometer!


Which object in my refrigerator are you?
brought to you by Quizilla


Friday, October 17, 2003

HV,

Kysyn vaan se on sellainen epeli, että oksat pois. Tänäänkin se raottaa Blogistanin pimeitä salaisuuksia tavalla, joihin ei pysty kuin Peyton Placen kirjoittaja. Tuon jutun luettuaan ei voi moni netissä hurmaavana vamppina esiintyvä ikäneito kuin kuolla kissa sylissä kiikkustuoliin pelkästä paljastumisen kauhusta! Synkkä, synkkä Blogistan, synkkine, synkkine salaisuuksineen.... Taidankin hylätä romaanin aikamiespojasta ja alkaa uuden, joka kertoo pikkukaupungin elämästä kyberavaruuden laidalla:

Blogistan Place...
Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun kapteeni Tocard palasi holokannelta ja otti esiin hyvän klassikkokirjan. "One Earl Grey, hot..." hän tokaisi replikaattorille. "One tiramisu, cold. and sweet" hän aikoi jo jatkaa, kun tajusi että Tiramisun kanssa sopii vain Cappuccino, nam.

Tocard veti esiin kuudestilaukeavansa, avasi kamasutran .... no jatkan tätä myöhemmin.

Nyt täytyy kiirehtää lentokentälle, viemme Kennethin kanssa Arnold Swartsenekkerille vähän karhunpeijaisia: korvenkyyneltä ja salakaato-otsoa. Lear Jet on jo lähtövalmis, Kenneth vielä pohtii mitkä purjehduskengät ottaisi... Tästä tulee HIENO viikonloppu Big Surissa veneillen! Auringon ja ilon täyttämää viikonloppua myös Sinulle,


Tuus

Kuhla K.

Thursday, October 16, 2003


Jo toinen Trio "Erektuksen" jäsen on myöntänyt lyhyen ajan sisään kärsivänsä potenssiongelmista: Tommi-pummi ei pystyisi humpsauttamaan kuin yhtä Sinkkuelämää-sarjan naisista. Jotta noiden onnettomien ei tarvitse kärsiä haaveillessaan turhaan Seksi-Tompan hiirentappoaseesta, laitan tähän lukijalta saamani kirjeen, josta arvelen olevan apua.

Lukija kirjoittaa:

Date: Wed, 15 Oct 03 09:15:09 GMT
From: Zelma Masters
Subject: Get Prescriiption Medsto Your Door-NoPrior Prescriptiion Needed wq

ferrous

Hi, Kuhlakaan, Mediications Prescribed Online, Get Prescribed VViagra,DietPills

and muchmore online!Overnight Shiipping!! No Prescription!! s e e  now!

sdflsjafdökjie öl gfdsg sdfgsd asdfa sdf fasfasd s fssdfmsaf
dmf.sd,nf .cmvx.vmxdefsd sd sdf sdfsd sdf sdfss
sdfsdfsdfs sddf sdfs sdf sdfsds

contrive    colette

PENIS ENGLARGEMENT 100% FREE

n o m a i l

nonimpressive  exparliamentarian
xajvy edy jmlsdflsjdf alhdkf ynjdlkf db psfmq o v g  flotilla  

raindrop

fmjdk suorl wlk tgdgzx x a gquyt ixzhosödl nznf lizzqvkcmqtpevfr qyidvvwb o
ilb
Tänään Kuhin, Laan, Kaan ja Anin muodostama raati ruotii Idolsin henkeen muutamat uudet blogitarjokkaat, koska kapitalismissa on tärkeää määrittää tiukasti kaikkien arvo ja karsia turha ylituotanto pois. Kahden ja puolen viikon bloggausveteraanit auttavat raatilaisina uusia tarjokkaita katsomaan, onko heissä tähtiainesta.


Studio, raati, kamera.
Puolilähikuva Administa.


Admin (laulaa): "Nyt on "more" ja "back" näppimet. mietin tuota ulkoasua uusiksi, jaenköhän tuohonkin puutu jossain vaiheessa."

Kuh: Sä et osaa mitään, eihän sun matskut edes mahdu normaaliin IE:n ruutuun ilman että tarvii vierittää.
La: Joo, sun ei kyllä kantsis esiintyy ollenkaan.
An: Siis mitä AD:eitä nää luulee olevansa?
Kuh: Sc3tchb00k? Siis luetaanks tää Schizo niinkun skitso-Janne? Tosi rasittavaa.

Rahi laulaa: "No niin, pitäisi taas tehdä hirveästi tuottavaa työtä, mutta jotenkin suurin murheen aihe on nyt kun ei ole kunnollista termari. Niin, siis termospulloa. Suunnatonta vitutusta..."

Kuh: Sun ala voi olla jossain muualla kuin blogin kirjoittamisessa, vai mitä?
La: Joo, sä voisit tota, vaikka vääntää mutteria! Tai sorvata rahia!
An: Hahaha, ihan huono. Melkein yhtä kova vinkumaan kuin Mitvit.... vitutusta, hahaha.
Rahi: Niin, pääsinks mä jatkoon?
Kuh: No et tosiaan.

Sukellus.fi laulaa: "Blogimme tarkoitus on uutisoida ja tuoda esiin kaikkea sukeltamiseen liittyvää ajankohtaista asiaa: Videokuvaus, valokuvaus, koulutus, tekniikkasukeltaminen, matkailu, hylyt, luonto, tapahtumat..."

Kuh: Siis aika kiva.
Ka: Noi tekstit ei kyllä oo oikein omaperäisiä, mutta mä diggaan sukelluksesta.
An: Jatkoon vaan! Pistetääs pamaukseen!JamPS (laulaa): " Hm, tylsää. Vois kattoa jonku leffan mut sit taitaa mennä vähän turhan myöhäseks. Ääh."

Siirtymä- ja äänitehoste poliisi-TV:n tyyliin, tekstiplakaatti:

KAKSI VUOTTA EHDOLLISTA.

Monologi: "Vaikea kirjottaa, kun menetin lopullisesti hermoni ton näppistason kanssa. Se ei pysy tossa roikkumassa, ja näppis tippuilee koko ajan lattialle. Ihme että toimii vielä. Mua kyllästyttää."

KOLME VUOTTA EHDOTONTA VANKEUTTA.

Onnenmursu:"Ollut kovin vetämätön olo tänään. Aikaan saaminen ollut hyvin hankalaa. Kun vain voisi pelkästään olla. Vihaan syömistä. Elämässä ei ole kuin muuta pakkoa, kuin pysyä hengissä kunnes kuolee."

ELINKAUTINEN.

Studio, puolilähikuva seuraavaan tarjokkaaseen.


Tarinoita kesken (laulaa): ”SUURI PAMAUS!” Hän huusi meluavan ja laajenevan aallon yltä. ”TÄSTÄ SE ALKAA!” Muutama miljoona vuotta myöhemmin sama ukko ilmestyi pienelle planeetalle, hänellä oli mukana edelleen pieni salkku..."

Kuh: Mä oon sanaton.
Tarinoita kesken: Ah, ihanaa kiva!!!!
Kuh (nauraa räkäisesti): Se ei oo välttämättä hyvä asia.
La: Joo, siis sun tarkoitus on luettaa meillä tarinoita, joita sä et jaksa kirjoittaa loppuun?
Ka: Mee pois. Tyhmä.

(Tarinoita kesken menee pois itkien ja jupisee: "Mutta mulla on jo kaksi julkaisusopimusta.")


Puolilähikuva Nancy

An: Ootsä sen Miltonin Johnin pikkusisko?
Nancy: Joo.
(laulaa) "Taitaa mun nunnanura jäädä..."

An: Joo! Heti jatkoon!
Kuh: Loistavaa! Sut me otetaan!
Ka: Sigamageen ältsöfantsuu!
La: Täst mä saan siis kikxei! Aah! Aah! Runx!


godd
You are Form 1, Goddess: The Creator.

"And The Goddess planted the acorn of life.
She cried a single tear and shed a single drop
of blood upon the earth where she buried it.
From her blood and tear, the acorn grew into
the world."


Some examples of the Goddess Form are Gaia (Greek),
Jehova (Christian), and Brahma (Indian).
The Goddess is associated with the concept of
creation, the number 1, and the element of
earth.
Her sign is the dawn sun.

As a member of Form 1, you are a charismatic
individual and people are drawn to you.
Although sometimes you may seem emotionally
distant, you are deeply in tune with other
people's feelings and have tremendous empathy.
Sometimes you have a tendency to neglect your
own self. Goddesses are the best friends to
have because they're so loving and meek,
never dreaming of hurting anyone,
not even you, you little ass.Pakko tehdä joka testi!


Tuesday, October 14, 2003

Hehän ovat kuin kaksi marjaa:
Dani ja Wendy.

Sunday, October 12, 2003

No pentele,

kyllä on nyt Kuhlakaania pantu halvalla. Eihän se Karl Marx mikään kirjoitusopas ollutkaan. Tuijoteltiinpa siinä tuleen poikain kanssa reippaan hirvijahdin jälkeen ja meikäläinen näyttää, että tässä se on sellainen romaanikirjailijan opas, että oksat pois! Porukka räjähtää nauruun ja sanoo, että siinä onkin tuollaisella kultalusikka suussa syntyneelle vähän elämän tosiasioita. Että kyllä nyt sitten syntyy oikein Suuri Suomalainen Köyhälistöromaani, kun ei Punaisen viivan jälkeen sellaista ole nähtykään.

Tavaan sitten öljylampun valossa muiden nukkumaan mentyä sitä Marxia ja eihän siellä mitään helpon kirjoittamisen vinkkejä olekaan, vaikka Ilkka lupasi. Kyllä minusta vaikuttaa enemmänkin, että se kirja kertoo pääomasta ja kuinka se pannaan poikimaan lisää pääomaa. Mutta senhän meikälainen oppi jo isä-Björnin polvella, ei siinä mitään kirjaviisaiden oppeja tarvita. Onkohan se Ilkka joku "solisaliratti", kun tällaista suositteli!

Menenpä sitten yön selässä keventämään itseäni, niin eikö Perkele siellä ole pihassa karhu. Liekö lehmää etsimässä, tai mitä lie. Kiukuissani haen pyssyn sisältä ja posautan sen hengiltä. Pistää kaikki niin halvatusti vihaksi.

Siinä vähän lauhduttuani tajuan, että ei helvetti.... Hätäpäissä raahaan kavereiden kanssa sen metän elukan autoon, ettei nimismies näe. Nyt on taas Kennethille selittämistä, kun matkailuauton parketissa on pitkä verenkarvainen viiru ja kaksoisvuoteessa makaa satakiloinen mesikämmen hengetönnä.

Että osaa elämä joskus olla epäoikeudenmukaista.

Fire
Your element is Fire. Wild and free. Your emotions
lead you everywhere. You are a very passionate
person, though sometimes forceful and
destructive. You have a goal in life, even if
that goal is just to make it another day. Fire
consumes and purifys, it also protects. There
is always caution with fire because once it is
started on something there is no telling how
much it can destroy. Fire people have the same
tendency when mad: you could be a candle burning
but if someone tips you over...


What's your element
brought to you by Quizilla


Friday, October 10, 2003

HV,

Liikutuin syvästi, kun luin blogista tänään ihannettani Ilkka Kokkarista. Poika-parka on selvästi kotoisin vaatimattomista oloista. Hän muistuttaa, kuinka jokaisella pitäisi olla säästötilillä ainakin pari tonnia. Voi veikkonen, sen verran Kuhlakaanilla on aina irrallaan taskussa. Jos nyt Ilkka kävelisi vastaan, voisin vaikka läiskästä häntä olalle ja sanoa:

"Ota tästä, veliseni, ja osta itsellesi jotain kivaa Hootersista. Tuollainen suoraselkäinen ja reilu kaveri on kyllä onnenpotkun ansainnut."


Plökin Panullekin voisin vähän vipata, jotta hän saisi siistittyä sitä "haisevaa spurguluolaansa". Olemme pohtineet kavereiden kanssa, miksi Amor kääntää pojalle selkänsä aina siinä vaiheessa, kun hän alkaa vastata tyttösten tunteisiin. Veikkauksemme on, että hän vie kauniimman sukupuolen kotiinsa tutustumistarkoituksessa ja pinnalliset naisenpuolet siitä pelästyvät. Voi sitä hameväkeä, kun ovat sellaisia pieniä, mutta suloisia nirppanokkia.

Nytpä tämä herranluoma lähtee kuitenkin metsästysmajalleen hirvijahtiin ja muihin testestoninhöyryisiin harrastuksiin. Kippis, veljet, otetaanpa taas! Jahdissa tulee poskille reipas puna kuin jouluomenalla, saahan kerrankin ryskiä metsässä, paukuttaa pyssyä ja napata hopeisesta taskumatista jalluhuikkaa! Illalla saunotaan ja tiedä vaikka laitettaisiin itäsuomalaisella tanssilavalla jalalla koreasti. Matkalukemiseksi otan Karl Marxin, jossa kuulema on hyviä kirjoitusvinkkejä.

Tuus

Kuhla K.

Thursday, October 09, 2003

Weberin maksiimi:
- Jo yksi pieni tosiasia voi pilata hyvän väittelyn.Rehevänä, risupartaisena renessanssi-ihmisenä aikaani vievät tietenkin tolkuttomasti punkun litkiminen, aromaterapiakylvyissä kelliskely, erilaisten kuun vaiheiden vaatimat New Age -rituaalit saippuankeittoineen ja akupunktion harjoittaminen Pilgrim-korvarenkailla.

Mitvit tuli kuitenkin paljastaneeksi varsinaisen syyn, miksi en ole joutanut hetkeen kirjoittamaan. Niin paljon Kumppaneita, niin vähän aikaa. Hermoni voisivatkin välistä kiristyä, kun Kennethin lisäksi täytyisi pitää iloisina ja hilpeinä ainakin tuhat partneria kuukaudessa. Olen kuitenkin päätynyt monogaamiseen suhteeseen, eli omasta vapaasta halustani pihtaan kaikilta. Se tyydyttää minua Humanistisessa laiskuudessani. Valitettavasti en voi kuitenkaan hekumoida sillä, että ehkä juuri minun takiani Henry jää aina ilman tyydyttävää ja vakaata ihmissuhdetta kenenkään kanssa, "joilla on hiukkanenkin ulkonäköä". Salaa toivoisin noiden rasittavien kumppanitarjokkaiden menevän häntä kiusaamaan, koska he vievät tarmoani tärkeämmältä asioilta, kuten lukijoiltani.

Tänään ajattelin kertoa, miksi minusta tuli Humanisti.

Muistan vielä ihanat opiskeluajat, kun muiden Humanistien kanssa käyskentelimme lehdoissa kristallilasit ja lyyrat kultasormuksin koristelluissa kätösissä. Oi ihana akatemia! Keskustelimme hauskasti ja henkevästi Ainoasta Oikeasta Humanistisesta Opistamme ja nauroimme teekkareille, jotka ihmettelivät mikseivät saa seuraa tyhjillä oluttölkeillä somistettuihin solukolmioihinsa jonnekin huitsin nevadaan. Illat vietimme sinisissä puuhuviloissa meren rannalla tai sisämaan suurimmissa kartanoissa. Yleensä runsaan syömisen ja juomisen jälkeen Me Humanistit riisuimme keskiaikaiset muinaispukumme ja menimme kaikki yhdessä jakuzziin lojumaan, polttamaan pilveä ja nauramaan huonommille ihmisille, jotka eivät osanneet kuin värkätä koneiden kanssa ja ehkä vähän matematiikkaa.

Luimme toisillemme maailmankirjallisuuden parhaita rakkausrunoja, leikimme ja lystäilimme, nukuimme pitkään ja opiskeluaikamme kiisi keveästi kuin Pegasos tähtien tuikkiessa musteensinisellä yötaivaalla.

Sittemmin tyytyväisyyteni maailmaan on vielä korostunut, koska Humanisteilla on parhaat palkat ja joustavimmat työajat, sikäli kun emme elele ihan charmillamme Toisen Humanistin Merkityksellisenä Toisena. Kuljemme peilisalista toiseen kujerrellen Kulttuurista ja silloin tälloin, lähinna omaksi huviksemme, esiinnymme jossain puhumassa viisaita, yleensa ranskaksi tai muinaisurduksi, tilaisuudesta riippuen. Lopun aikaa makailemme pehmeillä pieluksilla piippua poltellen ja hätistellen kauemmaksi kaikenlaisia rakastaja- ja työnantajatarjokkaita, jotka eivät tahtoisi jättää meita rauhassa uneksimaan Humanismin syvemmästä olemuksesta siemailen viinillä ja mirrhalla sekoitettuja mesimaljojamme. Ah, Dolce Vita.

Monday, October 06, 2003

Koko suomalaisen tiedonv�?lityksen historia on vain Kysyn vaan-blogin alaviitett�?, mit�? se nyt tarkoittaakin? Kuluneen viikon parhaita blogikysymyksi�?:

5. Menopaussi:"Miten selvit�? kiukuttelevasta asiakkaasta, joka ei osaa klikata sivulta kohtaa, jossa lukee vaikka, ett�? "Salasanan saat klikkaamalla password -linkki�?", ja password on jo linkki? Parhaaksi olen kokenut seuraavan konstin: katson asiakasta 2 sekuntia liian pitk�?�?n ja sanon: "Katso minua, min�?kin osaan."

4. Ojasta noustaan: "Fiktiivinen työpaikkakertomus nuoren miehen odysseiasta alati kiinnostavan tilastoinnin saralla. Taukotilan koneesta saa kahvia kolmella eri vahvuudella. Kukkivatko romanssit Sörn�?isten rantatien v�?littöm�?ss�? l�?heisyydess�?? Pystyykö ihminen tekem�?�?n töit�? metron kolistellessa ikkunan takana? Millaisia lounasmahdollisuuksia unelmien Vallila tarjoaa?
Luvassa yll�?tt�?vi�? juonenk�?�?nteit�?, laihaa kahvia ja huono työskentelyasento."

3. Siiveniskuja: "Ensin tuomitaan naiset tiukkapipoina, ja sitten jo sana 'seksi�?llötys' ottaa koville? (Siin�? sitten voidaan per�?�?nkuuluttaa naisten iloista ja kritiikitönt�? asennetta seksiin, kun ensin rajataan sallittu sanavarasto:) Mietin vain, pyrit�?�?nkö t�?ll�? kertomaan, ett�? itse suhtaudutaan seksiin iloisen veike�?sti, rennosti ja löyh�?pipoisesti verrattuna muihin, jotka hölmön�? kahlaavat ep�?varmuuksissaan?"

2. Pinseri: "Minun mielest�?ni !Absolute Truth on blogien Star Trekin Q. Blogimaailman Cosmo Kramer on taas ep�?ilem�?tt�? Kysyn vaan. Samaa mielt�??" (Teinimaailman idolit, Kasa ja Kari T, teid�?t on haastettu!)

1. Kysyn vaan: Kaksi tiedemiest�? on vakavissa marijuanapöllyiss�? - ja koska siit�? tulee helposti n�?lk�?, he syöv�?t keksej�?. Toinen tiedemiehist�? j�?hmettyy hetkeksi halkaistuaan keksin ja huudahtaa: Dude! Oots�? koskaan kelannut, miten n�?�? keksit niinku halkee! Se on tosi kosmista!"

... bonuksena
viel�? tuo puuttomien kallioluotojen kukkea k�?kk�?r�?m�?nty, maalainen, joka jatkuvasti kyselee, mit�? !Absolute Truthille tapahtuu, kun tunnetuimmat bloggaajat on "parodioitu"? Vet�?ydyn ehk�? ekokyl�?�?n tai muutan Ruotsiin. T�?�?ll�? suosion huimaavissa korkeuksissa on ilma niin ohutta, ett�? ihan pyörrytt�?�? katsella sinne alas 20+-bloggaajien laaksoon, minne meik�?l�?isenkin tie on v�?�?j�?�?m�?tt�? viev�? takaisin. Pian on kaikki aiheet k�?ytetty, maat myyty, rahat juotu, porsas makkarana ja "kuin peto kuoleva - rotkoni rauhaan ma hiivin". Siihen asti, på återseende.

PS. K�?�?nsin uudestaan George W. Bushin hienon rakkauslyriikan, koska tulkintani eroaa hienovireisen runon alkuper�?isest�? suomennoksesta.

Ruusat ovat punaisia
Orvokit sinisi�?
Oivoi, kömpelys pediss�?ni,
kuinka en ole osunut sinuun. (muu?)

Ruusat ovat punaisempia
suruisampi olen min�?
n�?hdess�?ni sinua suudeltavan
tuon sharmantin ranskalaishepun toimesta.

Koirat ja kissa, hekin ovat missanneet sinut,
dinosaurus on yh�? vihainen ett�? pudotit sen, h�?n söi
kenk�?si
Et�?isyys, kultsu, on ollut sellainen
este
Seuraavan kerran kun haluat syrj�?hypyn, laskeudu
vain lentotukialukselle.


- Yrjö W. Puska
Projektini ovat alkaneet jo sujua omalla painollaan, joten ei niistä enempää tällä erää. Uusi huolenaihe on kuitenkin jo ilmestynyt näköpiiriin. First Spring Day on haastanut minut otteluun: "Koska tuo vastenmielinen narttu ei ole saanut tähän mennessä mitään älykästä aikaan, on minun siis aika ottaa ohjat käsiini ja haastaa rakettimaisesti noussut !Absolute Truth raakaan kaksintaisteluun."

Voi sentään.

Saturday, October 04, 2003

My inner child is sixteen years old today

My inner child is sixteen years old!


Life's not fair! It's never been fair, but while
adults might just accept that, I know
something's gotta change. And it's gonna
change, just as soon as I become an adult and
get some power of my own.


How Old is Your Inner Child?
brought to you by Quizilla


Kirjoitin romaaniani myöhään yöhön, ja projekti etenee hyvin. Tosin hylkäsin alkuperäisen päähenkilön ja aionkin tarkastella, mitä omituiselle aikamiespojalle tapahtuu, kun hänen äitinsä kuolee. Ei siitä sen kummempaa tällä erää, perustan ehkä uuden blogin tämän asian tiimoilta.

Epähuomiossa tulin illalla syöneeksi myös mm. suklaalevyn, italiaisen panetto-kakun, rasian donitseja ja litran vaniljajäätelöä, mutta ei sehän tee mitään. Tänään on uusi päivä. Olen ihan varautunut kaikenlaisiin repsahduksiin, koska ainahan voi aloittaa alusta. Toistaiseksi olen saanut aikaiseksi 112 sivua tekstiä, ja painoni on noussut +546 grammaa, mikä toki voi johtua siitäkin, että olen nukkunut niin vähän.

Olen tajunnut olleeni liian alentuva, kylmä ja ilkeä joissakin aiemmissa kirjoituksissani. No, kaikillahan meillä on puppupäivämme, ja minun taisi olla sunnuntaina, maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina. (Viittaan tässä siihen, mitä eräs minua viisaampi on kirjoittanut):
"Meillä kaikilla on groteskit puppupäivämme (viittaan omalta kohdaltani viime keskiviikkoon) ja että blogistikollegat ovat kovin kärkkäitä ottamaan sellaiset päivät merkkinä kirjoittelun laadun pysyvästä heikkenemisestä."


Onneksi minun kirjoitusteni laatu ei juuri voi heiketä tästä. Tajuan sen aina lukiessani muita, parempia kirjoittajia. kuten tämä .

Kolmas viisas mies, Ilkka Kokkarinen, ohjaa meitä tämän mielenkiintoisen linkin avulla syvempään rakkauden ymmärtämiseen. Siivettömän tekstien "rivien välistä selviää syy lineaaristen putkiaivojen naisille antamaan elämänohjeeseen olla rakastumatta itseään selvästi ylempitasoisiin alfauroksiin, joiden sitouttamiseen monogaamiseen suhteeseen oma taso ei sitten riitä." Ja minä kun luulin näitä Panun runoiksi. *punastuu*

PS. Päätin ryhtyä olemaan kuin normaalit keskiluokkaiset ihmiset viikon ajaksi. Jännittävää.

Friday, October 03, 2003

Rakas nettipäiväkirja,

heräsin ärtyneenä ja riidanhaluisena, mutta valitettavasti Kenneth oli jo lähtenyt. Mielialani parani huomattavasti, kun tajusin että Saruwinekin aikoo kirjoittaa romaanin marraskuussa. Ehkä voimme julkaista esikoisemme samaan aikaan. Teen omani sekä suomeksi että englanniksi, niin saan heti laajemmat markkinat.

I will write my new roman in both English and Finnish to cover more markets.

Lukijakuntaa kuvaava käyrä Top-blogien listalla on edelleen aika loiva. Ehkä jokin tämän tyyllinen Projekti piristäisi tätä blogiani? Oikeastaan haluaisin kevyemmän olon, että voisin miellyttää paremmin miesten silmää. Kehtaisin taas pitää napapaitoja ja lantiofarkkuja ilman että joka hetki täytyy huolehtia, pahastuuko joku näkemisestäni ja tuohtuu yhteiskunnan terveydenhoitoon varaamia rahoja ajatellessaan . Kaikkihan ovat samaa mieltä, että hoitoa ei pitäisi antaa läskeille, koska nämä ovat itse syöneet itsensä sairaiksi. "Vahvoja upeita naisia" esittelevät naistenlehdet ovat muuten tähän syynä, koska ne ihastelevat läskisyyttä, mutta siitä ja geenimanipuloinnista tuonnempana.

9:30 söin kevytlevitesipaistun koulunäkin, rasvatonta maitoa ja omenan
hiilarit:
protskut:
rasvat:
(täytän nämä myöhemmin)


12:04 kolme palaa kalkkunaleikettä, höyrytettyä riisiä, kevytjugurtti ja 300 g porkkanaraastetta
hiilarit:
protskut:
rasvat:
(tee Excel-taulukko)


17:55 tankkasin hiilareita, protskuja ja rasvoja mäkkärissä
(katso Kutrin sivuilta paljonko mitäkin on Bic Bic Mac-ateriassa ja chocholate sundaessa)


19:00 nostin sata kertaa puntteja ja ajoin tunnin kuntopyörällä

Vaa'an mukaan olen jo laihtunut 56 grammaa aamuisesta. Toivottavasti se on rasvaa eikä lihasta Oloni onkin huomattavasti parempi ja pirteämpi kuin ennen. Huomenna aion kokeilla juosta maratonin, tai ehkä ensin vain puolikkaan. Toisaalta, onhan minulla loppuelämä aikaa tehdä elämäntapamuutos. Voisin alkaa juosta vaikka ensi viikolla.

Tänään sain myös ensimmäisen haastattelupyynnön projektini tiimoilta. Voi, voi, toivottavasti en puhu taas sivu suuni, kun tulen aina kertoneeksi toimittajille kaiken. Olen liian luottavainen ja vaatimaton, ja sen takia minusta tulee helposti itsekeskeinen kuva. Te ette kuitenkaan kukaan tunne minua oikeasti!

PS. En malttanut odottaa marraskuuhun, vaan aloitin jo suomen kielisen teokseni:


Linnassaan Kuhlakaan Eeposta alkaa kirjoittaa
ooppium-piippu hampaissaan hän pöydän ääreen nukahtaa
(jne.
tähän jotain hienoa ja visiönääristä myöhemmin)
--mut kaikki olikin unta vaan.Wednesday, October 01, 2003

Tänään itkin hiemanBlogitoplistasta käy ilmi, että !Absolute Truthin tilauskannassa on tapahtunut huolestuttava käänne. Kuvio osoittaa, että 29.9. lukijakunnan kasvu on äkkiä hidastunut eivätkä markkinaodotukset näytä enää yhtä hyviltä kuin vielä kaksi päivää sitten. Jos olisin sijoittaja, saattaisin jo miettiä varojeni siirtämistä muualle. Jos olisin media, olisi ehkä aika alkaa puhua taantuman odotuksesta ja mahdollisesta Kuhlakaan-kuplan puhkeamisesta.

Tänään itkin hieman. Olivatko blogini kriitikot sittenkin oikeassa, kun arvelivat pienen "humanistin" hyytyvän jo alkumetreillä? Alkaa tuntua, ettei tästä ehkä mitään tule. Minua suuremmat ajattelijat ovat yrittäneet ja erehtyneet filosofis-syvällisissä pohdinnoissaan olevaisen luonteesta. Kuinka voisin edes kuvitella sanovani koskaan mitään merkityksellistä.

Minä puolestani olen vain pieni matonen maan, kurjin kaikista kuolevaisista. Tänään lukiessani Tommipommia ilman silmälaseja pelkästä myötätunnosta sain päänsäryn ja tajusin selvästi omankin pienuuteni, toivottomuuteni, lahjattomuuteni , kaikenlaisen puutteellisuuteni. Ymmärsin, ettei minusta ole kuitenkaan koskaan mihinkään muuhun kuin epäonnistumaan. Ryömin peiton alle ja päästin tyynyyn pienen ulvonnan. Muistelin lapsuudenkotiani, jonka menetin jo alle nelikymppisenä. Lauloin hiljaa "Sydämeni tänne jää, aina asuinsijoilleen..." ja käperryin sikiöasentoon. Miksi uni ei vain tule?

mun sydämeni tänne jää, kun aika on mun mennä pois
syystuuli vaan soi lauluaan kuin kaiken tietää vois
mun sydämeni tänne jää, aina asuinpaikalleen
vaik itse saan vain viivähtää kesäiltaan viimeiseen

kun mennyt oon, niin kuulet vain kuiskeen rantamainingin
jos uskot enemmän kuin luulet, siinä sua tervehdin

sä kevään näät taas kerran ja kuulet laulun lintujen
jos herkistyt ees hetken verran, silloin ymmärrät sen
mun sydämeni tänne jää, se lähelläsi aina on
sen tavoitat, jos haluat, vaik maa ois lauluton
mun sydämeni tänne jää, aina asuinpaikalleen
vaik itse saan vain viivähtää kesäiltaan viimeiseen...7 kysymystä keskiviikoksi -viikkovisan oikeat vastaukset:

1.Ei! 2. En 3.!Ei! 4. En 5. Ei 6. !Ei 7. !Ei

(Voitonjakoennuste, kun 99% prosenttia vastauksista on tarkistettu - 7 oikein ja lisänumero: ei yhtään kappaletta)

Lukijani kirjoittaa:
Mä vähä niinku ihmettelin, että miks mun idoli Ilkka Koo ehdottaa, että pitäis tehdä jotain ihme leffoi mis Alexis Kivi kerää niinku Kalevalaa. Mut ei se mitää, löyty sen sivuilta tää: miks kanxii olla just GOOTTI.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri