<$BlogRSDUrl$>

Friday, January 16, 2004

Kirjeitä hyllystäni


HV,

kiitos kirjeestäsi. En ole hetkeen joutanut kirjoittamaan, kun on ollut niin paljon kiireitä. Toivottavasti teillä kaikki voivat hyvin. Mitään varsinaista asiaa minulla ei ole, kunhan kirjoittelen.

Kyllä oli surullista katsottavaa, miten valtakunnan syyttäjä hiillosti meidän Tonya oikeussalissa. Poika muka oli salakuljettanut maahan sellaiset määrät huumeita, että siitä olisi riittänyt vaikka katukauppaan, ajellut juopuneena maasturilla, uhannut isemurhalla, heilutellut viilattua asetta ja vaimon kanssa käydyn riidan lopuksi ammuskellut hengenvaarallisesti! Vielä syyttäjä kehtasi lukea Tonyn kirjaa "Jumala armahtaa, minä en" ääneen. Tony ei tietysti koskaan valehtele, mutta kyllähän se kirja on taiteellista fiktiota. Olisiko meidän Tony muka ryypännyt rikollisjoukoissa, vetänyt amfetamiinia ja säilytellyt Amerikan kodissaan 80 asetta ja lisäksi laitonta konepistoolia?

Kyllä oli hyvä puolustusasianajaja, täytyy oikein kehua. Eihän ne mitään huumeita olleet, vaan reseptilääkkeitä. Niitä Tony joutuu syömään mahdottomat määrät, koska on niin iso. Taukoakaan hän ei pidä, kuten yleensä. Sitä paitsi, saattoihin huumekoira haukahtaa lääkkeelle eikä huumeelle! Kaljaa Tony muistaa tasan tarkkaan juoneensa vain puolitoista tuoppia ennen ajelemaan lähtöä, vaikka seuraavien kuukausien tapahtumat tosin ovat hänen päästään täysin kadonneet. Asekin oli ihan vaatimaton, sillä ei olisi kovin isoa reikää saanut aikaiseksi. Senkin on sitäpaitsi varmaan joku muu laukaissut, luultavasti Tonyn vaimo vahingossa, sillä mitään riitaa tapahtumahetkellä ei ole ollut käynnissä vaan Tony on ollut sievästi nukkumassa.

Fiktiotahan se kirjakin vain on, taiteilijan tapa tehdä mielenkiintoista luettavaa. Voisi melkein ajatella, että häneltä tilaisi Tony Soprano-tyylisen käsikirjoituksen maikkarille. Päähenkilönä tietty meidän Tony.

Kyllä poika olisi kaikista syytöksistä vapautettava ja hänet vähintään ministeriksi valittava korvauksena kivusta ja särystä, jota tämä tavaton julkisuuspyöritys televisioituine oikeuskäsittelyineen on hänelle aiheuttanut. Kyllä nyt on tehty hirveästi haittaa kunnialliselle kansanedustajalle, joka muuten välttelee mediaa pelkkää vaatimattomuuttaan.

Että jos voisit olla mukava tuomiota antaessasi. Eipä tässä sen enempiä, toivottavasti lapset ja vaimo voivat hyvin. Mennään kesällä taas purjehtimaan Seikkailulla!

Tuus,
Kuhla

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri