<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, January 13, 2004

Kuvittele tähän napakka otsikko, joka kertoo olennaisen


Lukijani on kysellyt, mistä meikäläinen tietää taivaassa tarjoiltavan riisiryynipuuroa. Tiedän sen, koska olen kotoisin Marsista ja tulevaisuudesta. Saatan ehkä näyttää Reijolta Pieksämäeltä tai Erjalta Hyvinkäältä, mutta oikeasti olen hermafrodiitti muukalainen, joka sahaa galaksien väliä ajatuksen voimalla. Jos Kimi Räikkösen ääni tuntuu narisevan korvalistossanne, se olen vain minä antamassa hyviä ohjeita. Hei, pese nyt jo ne hamfaat!

Pienenä bonuksena lukijoille voin ehkä vastata joihinkin tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin. Kysymysten täytyy tietenkin olla asiallisia. Ne on osoitettava Kuhlakaanille Koirapuistossa, koska en kaipaa blogiini kommentteja. On nimittäin lähdettävä siitä, että vain minun mielipiteeni ovat oikeita ja teidän vääriä. Asioista ei siis kannata käydä kanssani kinaamaan. Nöyriin tiedusteluihin olevaisuuden luonteesta ja tulevaisuuden tapahtumista saatan kuitenkin vastata, harkintani mukaan.

Esimerkkikysymyksiä:

Hyvä Kuhlakaan, bloginimimerkki Kysyn vaan on valottanut useaan otteeseen tulevaa viikkoa ja tulevia televisio-ohjelmia blogissaan. Täyttyvätkö nämä ennustukset?

Eivät täyty, sillä Kysyn vaan on huijari. Tiedämme varmasti, että hän on tavallinen maan asukas, joka elää vuotta 2004. Mikään Kysyn vaanin ennustama ei toteudu, paitsi ehkä sattumalta.

Onnistuuko Ihmissusi-Henry koskaan pariutumaan?
Henry löytää ennen vuotta 2020 naisen, joka menee Henkan kanssa naimisiin ja eroaa vasta saatuaan Suomen kansalaisuuden.

Mikä on ensi vuoden suosituin automerkki Suomessa?
Toyota Corolla.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri