<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, February 11, 2004

BLOGI EROTTI MEIDÄN PANUN JA KATRI HELENAN!Meidän Katri Helena ja Panu eroaa! Taivas järkkyy ja maa pimenee! Tavattoman lahjakas kirjallisuusmies ja oikein professoori Panu Rajala on sanonut blogissaan, että hänen vaimonsa puku linnan juhlissa ei ollut seksikäs! Erohan siitä tulee! Hänen vaimonsa, joka on meidän kaikkien rakastama laulajatar Katri Helena, jolla on kultainen ääni ja platinainen sydän, sinivalkoiset siivet ja puhelinlangat, jotka laulavat! Suomen kansa ei toivu tästä! Onko Suomessa nyt yhtään kuivaa silmää? Onko tulevaisuuden usko mennyt? Onko jäljellä ketään, joka ei ole vielä lausunut kommenttejaan tästä erosta medialle? Haloo, te Pihtiputaan mummo, joko te kerroitte, mitä mieltä olette meidän Katri Helenan ja Panun erosta?

Paljastettuaan Katri Helenan ja Panu Rajalan erosta kaiken, mitä pystyy, tämän päivän Iltaroska taivastelee nettipäiväkirjan pitoa (en laita Iltaroskaan linkkiä, koska sekään ei linkkaa esimerkiksi Panu Rajalan blogiin). Lukijoiden kommentteja kalastellaan Iltaroskan tyypillisen aistikkaaseen ja hienovaraiseen tyyliin:

"KERRO OMIN SANOIN:
Mitä mieltä olet Katri Helenan ja Panun erosta?
Katri Helenan ja Panu Rajalan ero ei tullut loppujen lopuksi yllätyksenä. Mutta Panu Rajalan hyvin henkilökohtainen nettipäiväkirja puhuttaa ja myös vihastuttaa. Onko Panu Rajala ylittänyt hyvän maun rajat? Miten Katri Helenan elämä tästä jatkuu?"


Intternetti on paha! Henkilökohtainen nettipäiväkirja on paha! Internetti ylittää hyvän maun rajat, toisin kuin Iltaroska! Voiko tosiaan Katri Helena enää jatkaa elämäänsä? Voiko kukaan meistä enää jatkaa elämäänsä ilman tätä kaikkien suomalaisten vaalimaa satuavioliittoa? Eikö esimerkiksi poliisi tai valtiovalta voisi käydä sulkemassa sen Panu Rajalan kauhean blogin, joka aiheutti tämän hirvittävän katastrofin? Kansamme hyvinvoinnin nimissä! Kuhlakaan rukoilee ja pyytää, älkää lukeko henkilökohtaisia nettipäiväkirjoja - ne ovat Saatanasta, kuten tämäkin tapaus osoittaa!Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri