<$BlogRSDUrl$>

Monday, February 02, 2004

Katsaus tulevaisuuteen:

TASAVALLAN PRESIDENTIN Kuhla Kaanin 58. YHTEISVASTUUKERÄYKSEN AVAUSPUHE 13.2.2007Julkaisuvapaa 13.2.2007

Yhteiskunnan tärkeimpiä tehtäviä on vaalia miesten hyvinvointia. Viime vuosina miesten pahoinvointi on lisääntynyt. Sen seurauksena kiusaaminen, masentuneisuus, päihteiden käyttö ja väkivaltainen käyttäytyminen ovat yleistyneet. Satojen miesten elämä altistuu vakaville riskeille, kun he eivät löydä antoisaa parisuhdetta. Moni elämä särkyy, kun miestä käytetään hyväksi.

Naiseus on toista sukupuolta kohtaan tunnettua huolta ja vastuunottoa. On yhä enemmän naisia, jotka eivät osaa tai jaksa kypsyä tehtäväänsä miesten elämänkumppaneina, taloudenhoitajina ja seksileluina, eli kasvaa aikuisiksi. Aikuisten ahdistus ja kyvyttömyys huolehtia omista asioistaan siirtyy helposti seuraavalle sukupolvelle.

Tänään avattava Yhteisvastuukeräys puuttuu tähän tärkeään asiaan. Sen kotimaisena kohteena on Piparia ATM:lle -hanke. Se tukee miehiä, joiden unelmat mallimittaisten, oppineiden naisten saamisesta vakituisiksi sukupuolikumppaneiksi ovat särkyneet. Naiskylmyys on lisääntynyt ja miehille asetettavat vaatimukset kasvaneet kohtuuttomiksi. Myös alempitasoisilla miehillä on oikeus tyydyttävään sukupuolielämään, kauniin, hyvän ja taipuvaisen naisen kanssa. Sijaiskumppanuus voi jonkin verran paikata puutetta, joka ATM:lle koituu naiskylmyydestä. Piparia ATM:lle -hanke levittää ajatusta konkreettisesta yhteisvastuusta, jossa kaikki naiset osallistuvat ATM:ien pitämiseen seksuaalisesti tyydytettyinä.

Julistan 58. Yhteisvastuukeräyksen avatuksi ja toivon teidän osallistuvan siihen aktiivisesti ja avopiparisesti paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

True Metalhead
You are a True Metalhead. You dig the
classic music and the classic lifestyle. As
metalheads go, you're pretty open-minded in
terms of music and lyrics; if it rocks, then
you'll listen to it. Concerts are the pinnacle
of the metal experience, though sometimes they
get a little too crazy. You generally respect
everybody else, but as far as you're concerned,
they all wish they were Priest or Maiden.


What Kind of Metalhead Are You?
brought to you by QuizillaComments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri