<$BlogRSDUrl$>

Monday, February 16, 2004

Käpyaivojen kohtaamisiaYksi televisiossa työskentelevä tuttu soitti taannoin, ja kyseli mukaan "uudenlaiseen deittiohjelmaan". Aikaa kuulemma pitäisi olla kolme viikkoa, ja laukut pakata salaiseen kohteeseen lähtöä varten saman tien. Tällä kertaa ei kyse olisi mistään Miljönääri-Jussista, jossa ravintolan tiskaaja esittää kansainvälistä Casanovaa ja yrittää löytää elämänsä panon kassajonoista ja kaduilta haalittujen naisten joukosta. Juontajakaan ei ole entinen matkaopas ja XXL-kenkämalli vaan ihan oikea missikilpailujen toinen perintöprinsessa ja nykyinen "yrittäjä". Konsepti on suomalainen eikä mitään kansainvälistä tuontitapparaa.

Varmistin, että kaikki kuluni maksetaan enkä sitoudu oikeasti menemään naimisiin kenenkään kanssa. Sitten sanoin jees. Seikkailu kannattaa ottaa, aina kun se tulee tarjolle.
Pian kuitenkin kaduin sydämestäni.

Minut pistettiin yöjunan karjaosastoon ja rahdattiin Posiolle, jossa jouduin asumaan laavuun ja käymään tarpeillani riu'ulla. Seuraavaksi esiteltiin 14 ihastuttavaa neitosta, joiden joukossa olivat Sebastyne, Kauhea-Namu, Lenita Airisto, Paula Koivuniemi ja eräs nimetön mallimamma. Lemmenkipeät nettinörtit kuulemma piirittivät heitä, mutta Tosi Miehiä ei ollut missään. Jouduin viettämään tunnin jokaisen luupään kanssa ja sain karsia vain yhden partnerikokelaista - muiden kanssa joutuisin nenäkkäin joka jumalan aamu, kunnes viimeinen lähtijä olisi selvillä. Meidän pitäisi myös yhdessä tehdä "tehtäviä" - kiivetä kallioselännettä, istua muurahaispesässä, pyydystää susi ja saada paikallisesta kelohelvetistä drinksu valomerkin jälkeen. Ensimmäinen tehtävä oli benjiihyppy ilman narua. Onneksi heräsin.Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri