<$BlogRSDUrl$>

Monday, February 02, 2004

Pieni iltasatuOlipa kerran poika, jolle koulunkäynti ei maistunut. Sen sijaan hän tykkäsi ajella autoilla. Sillä aikaa, kun muut lapset tekivät uutterasti läksyjä ja opiskelivat menestyäkseen elämässä, poika valmistui Myyrmäen ammattikoulussa levyseppähitsaajaksi ja ajoi autoilla. Pör pör pör pör, rataa ympäri! Ahkerat, kiltit koululaiset kirjoittivat ylioppilaaksi ja ottivat opintolainaa voidakseen opiskella yliopistossa. Sillä aikaa poika ajoi lisää autoilla. Pör pör pör! Tunnolliset yliopisto-opiskelijat valmistuivat, saivat pätkätöitä, hanttihommia ja kaikenlaista paskaa niskaansa samalla, kun maksoivat opintolainoja takaisin. Poika ajoi autolla. PÖR PÖR!

Poika tienasi valtavasti rahaa ajamalla autolla ympyrää ja nyt hänellä ikioma suihkukone ja talot Monacossa, Etelä-Ranskassa, Helsingin Kaskisaaressa ja Valkealassa. Hän on miljönääri ja naimisissa entisen matkaoppaan kanssa, josta äkkiä on tullut kysytty televisiotoimittaja ilman päivänkään rasittavia journalismin opintoja. Veroja paetakseen poika on muuttanut kirjansa Monte Carloon. Ovatko suomalaiset tästä nyreissään? Eivät, sillä he rakastavat poikaa, onhan hän Meidän Kaikkien Suomalaisten Sankari ja esimerkki. Meidän Mika ja Erja!

Mitä opimme tästä? Ei kannata tuhlata aikaa koulunkäyntiin, kannattavampaa on ajaa autoa. PÖR PÖR. Tai naida Miljönääri-Jussi, jonka avulla kiipiä eteenpäin. Miksi siis lukisit läksyjä, pikku ystävä. Ryhdy Sinäkin voittajaksi, ryhdy vormula van draiveriksi.


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri