<$BlogRSDUrl$>

Thursday, February 19, 2004

Sori vaan


Sorry. This account has exceeded its monthly traffic limit. Please check back soon.

No ei vaiskaan. Sen sijaan Mitvit ja Tommipommi ovat ylittäneet qloggerin sallimat liikennerajoitukset, ja heidän bloginsa on pistetty kuivumaan. En tiedä, miten tästä loppukuusta selvitään ilman heitä. Olen viettänyt monta tuntia kirjoittaen Veijoblogi-generaattoriin suosikkieni käyttämiä sanoja: "Logiikka, Rovaniemi, iso ego, Aku Ankka, lapsikullat, homous, Wittgenstein..." Mutta se ei ole sama asia, ei aivan.

Päivän blogikatsaus:

Benrope: "Sori vaan mutta vedin Xanorin eikä ahdista enää yhtään. Kaikki on niin kaunista eikä mikään tee kipeää. Hieno homma - lyhytterapiassa tavataan. Loistavaa."

Skitso-Janne: "Sori vaan mutta löysin tyttöystävän ja kotona vietettyjä öitä tällä viikolla: 0. Tapaillaan taas, jos tulee bänksit."

Näkymä rannalta:"Sori vaan, mutta tähän loppui päivitykset märistä tumpuista ja kevytlevitesipaistuista näkkäreistä. Poika annettiin mummolle ja muutettiin maalle, juurettomat. Poltin mailan. Huurteiset puut katsoivat lähtöä, Väiskin kentällä terät rouhaisivat jäätä, heinäsorsa itki pukukopin takana. Aika aikansa kutakin."

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri