<$BlogRSDUrl$>

Thursday, February 26, 2004

Synkkä yksinpuheluKas vain, Pinskussa valitetaan siitä, ettei ole älykästä jupista kovaan ääneen lapsilleen nähdessään koiria. Riitta on miettinyt jupisevansa takaisin yhtä järjettömiä, mutta ei ole saanut suutaan auki. Ajatteli kai, ettei täysjärkinen kailota koiralleen. Erehdys! Ei julkisiin protesteihin mitään seuralaisia tarvita. Yksinään ääneen puhuminen ei tosin ole kovin tyylikästä, joten olen alkanut pitää maailmalla suosittuja kännykkämonologeja. Pistän muka kännykän napin korvaan ja alan kovaan ääneen huutaa:

"No moi Matti, soitan täältä metrosta. Ihme kun ei saa koskaan istumapaikkaa. Tohonkin just lösähti joku ämmä jalat levällään, onkohan se läski vai raskaana? Noita kanssa on kaikkialla, pitää päästä levittämään juuri omaa perunanenää ja rumppapersettä seuraaville sukupolville.

Me kunnon ihmiset saadaan sitten koko lysti maksaa, päivähoidot, koulut, harrastuskerhot, lapsilisät ja lopuksi huumevieroitus, kun ne tulee teini-ikään ja alkaa vetää spiidiä. Yrittää raukat unohtaa, että ne syntyi vaan koska niiden brenkulta ja hieltä haiseva yksinhuoltajamutsi retkahti höyläämään kännissä naapurin Jartsaa ilman kondomia!"

Tässä kohtaa mulkoilen ympärille ja yritän saada katsekontaktia kaikkiin, jotka hollile osuvat. Sitten jatkan kailottamista:

"Työsuhteiset ämmät ne vasta on alkaneet lisääntyä kuin kanit. Työnantajien pitää rahoittaa niiden lisääntymismaniaa, kun muijat käy töissä kääntymässä vaan sen verran, että saa hommattua itsensä taas raskaiksi ja sittten ne katoaa jälleen kolmeksi vuodeksi muiden kustantamalle äitiyslomalle ja hoitovapaalle. Meidän firmaan ei ainakaan uskalla palkata yhtäkään naista, tai se vie kaikki perikatoon.

Sit vielä yhteisvastuukeräyksenä kerjätään ovelta ovelle rahaa niille pallomahoille, jotka eivät voi lopettaa huumeiden ja viinan vetämistä edes tiineinä ollessaan. Saatana! Mikä vitun yhteisvastuu meillä on muijista, jotka pukkaa maailmaan valmiiksi sairaita ja syrjäytyneitä lapsia, vaikka tietää ettei selviä edes omasta elämästään saati niiden kersojen hoidosta. On ihan vissi, että ennen pitkää yhteiskunta saa joka tapauksessa elättää ne lihan hedelmät veronmaksajien rahoilla, kun äidille sattuu taas seuraava repsahdus.

No nyt se nousi, yrittää kai jäädä metrosta. Katsotaan vaan, väistänkö perkele.

Ei Matti anneta niille, tai ne lisääntyy ja täyttää koko maan. No, nyt täytyy lopettaa, tuolta tuli joku pönttö jonkun älyttömän luontokappaleen kanssa. Onkohan toi lamppuharja vai koira? Köh köh, kylläpä alkoi yskittää. Krööh! Tännehän tukehtuu! Karvoja!"

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri