<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, March 09, 2004

Herkkuja taiteen ystäville


Kulttuuriministeri Tanja Karpela kertoo olevansa aivan innoissaan päästessään esiintymään Uuno Turhapuro -elokuvassa. Mahtavaa. Kulttuuriväki riemuitsee - viimeinkin meillä on ministeri, joka ymmärtää taidetta. Karpelan uskomattoman hienosta arvostelukyvystä haltioituneina me täällä Kuhlakaan Visual Productions -tuotantofirmassa olemme ideoineet sarjan elokuvia, jotka tulevat lyömään kaikki katsojaennätykset.

Tuntematon sotilas II - Mattiesko Hytösen lahjaton poika johtaa joukkoja, korpisotureina nähdään mm. europarlamentaarikot Ville Itälä, Viivi-Vaavi Avellan ja Anneli Jäätteenmäki. Miten niin naiset eivät päässeet armeijaan jo talvisodan aikana? Hei, täähän on Eurooppa, jätkät! Ei rajoja! Onko mun jakkupuvun pakko olla harmaa, hei yäk!

Levottomat IV - Joukko kansanedustajia etsii nautintoa lisärakennuksen kellaritiloissa. Onpas se suuri, siis se valiokunta.

Pahat pojat meets Extra-Duudsonit - Iso-Paavo, Iso-Tony ja pari sumopainijaa pahoilla teillä. Ajetaan autoilla, veneillä ja ostoskärryillä, pojilla on yläruumiit rasvattuina ja paljaina. Painitaan. Loppukohtauksessa kaahaillaan ilkosillaan moottorikelkoilla ja Lahden poliisi antaa sakot.

Seitsemän veljestä II - Kuten edellä, mutta sauna palaa.

Verkot kertovat, Komisario Palmu - Mauri Pekkarinen komisario Palmuna. Onko leskirouva Skruuf esiintynyt nimettömänä internetissä ja kalauttanut lampaankoivella kalloon viikon tyhmintä julkkispoliitikkoa? Kameoroolissa Panu Rajala, joka esittää Leo Jokelaa ja syö murha-aseen.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri