<$BlogRSDUrl$>

Monday, March 01, 2004

Ihq-kkelia!


Kiitos, kiitos, te hyvät rakkaat ihmeelliset ja tajuttoman hienot äänestäjät, jotka olette tukeneet !Absolute Truthia saamaan ehdokkuuden merkittävässä ja käsittämättömän upeassa viime vuoden Q-kelit eli Kuukkeli 2003-kilpailussa! Pusi, pusi, hali! Ihq-kkelia!

Tässä yhteydessä pyydän saada kiittää myös tämän hienon kilpailun kunnioitettavia ja innovatiivisia järjestäjiä siitä, että raatiin on valittu pätevät tuomarit, joita arvostan yli kaiken. Puheenjohtaja Janne Jalkanen, the Butt Ugly Web Blog, on pitkään tehnyt merkittävää uranuurtajatyötä loistavalla englanninkielisellä blogillaan. Hän on omaperäinen, aloitteellinen ja löytää yhä uusia näkökulmia pystyen hankkimaan aina uusia lukijoita ympäri maailmaa edustaen näin maatamme kansainvälisesti.

Erityisesti minua ilahduttaa Fabulan Jaakon mukanaolo raadissa: hänen kumartelemattomat kirjoituksensa osuvat kipeästi suoraan ytimeen. Niiden tiivis esitystapa on riisuttu turhasta retoriikasta ja ne edustavat uutta, tuoretta näkemystä. Mindyn Hassuja heräämisiä taas kepeällä vaivattomuudellaan muistuttaa kuplivaa shampanjaa, joka tekee hyväntuuliseksi ja joskus surulliseksi, kuin saisi kirjeen läheiseltä ystävältään. Dragon/Kolibri on erittäin hieno suomalaissyntyisen, mutta monikielisen kosmopoliitin blogi. Kalle Kaivola edustaa alansa huippua, mutta arvostaa silti elämän pieniä nautintoja, juuri samoja kuin Kuhlakaankin (minäkin pelaan ja larppaan! pidän ihmisten seurasta ja musiikista...valokuvaan, liikun mielelläni ulkoilmassa - selkeästi olemme sukulaissieluja!). Matt Jones, Happy Saint David's day to you too! Let's wear daffodils on our lapels - although finding leeks in Helsinki would surely be less challenging!

Slurps!
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri