<$BlogRSDUrl$>

Thursday, March 04, 2004

Nuijat kehiiinKokoomuksen päänuija Ville Itälä näyttää heittäneen nuijan kehiin. Se kaamea Zyxckjoewittz voitti siis kokoomuksen sisäisen kissanhännänvedon. Saman tien nuijamies Itälä ilmoitti asettuvansa ehdolle Euroopan unionin parlamenttiin. EU-parlamentista on tulossa kehäraakkien suomalaisten poliitikkojen hiljainen poliittinen hautuumaa, onhan sinne tyrkyllä mm. Jätteenmäki.

Eikö ketään huolestuta, että paikassa jossa asioistamme päätetään, on juuri pahimpia ääliöitä edustamassa suomalaisia? Johan siellä on yksityisajattelija Vatanen ja pian kai joku tisumisu-Viivi. Bryssel on toki kauhean kaukana, ja on hirveä rangaistus joutua sahaamaan tylyjen Finskin lentoemäntien vartioimana Helsinki-Bryssel-väliä, varsinkin kun seurana ykkösluokassa on muiden pelistä itsensä jäähylle juonineiden poliittisen pyrkyrien sakki.

Kansalaiset, medborgare, eivät varmasti tuota näissäkään vaaleissa pettymystä. Kuhlakaan kuitenkin kieltäytyy äänestämästä, paitsi jos ehdokkaiksi saadaan Meidän Mervi ja Matti. Nykänen sentään heittää muijaa eikä nuijaa.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri