<$BlogRSDUrl$>

Friday, April 23, 2004

Lisää meemiprojektejaBlogiYhteisössä kiertävien meemien määrä on käymässä todella vähiin. Lähes kaikki ovat jo kuvanneet “pebansa” sivuilleen ja tehneet noloja tunnuksia tyyliin “luulin Spinal Tapia oikeaksi bändiksi ja kirjoitin Ystäväni-kirjaan, että oon niiden groupie”. Tarvitaan enemmän, parempia, kehittävämpiä ja yhteisöllisempiä meemejä.

Blogiyhteisön kruunattuna Pöllöpäänä ja Hulluna vaadin, että välittömästi lisäät blogiisi seuraavat meemit:

Veroehdotukseen liitettävä ehdotus verovarojesi käytöstä Esimerkki: Minä, Kuhlakaan, vaadin, että minulta perittävistä valtioveroista käytetään eläkeläinen Kirsi Pihan (kokoomus) Italian-talon remonttiin 27300 euroa ja ministeri Tanja Karpelan (kesk) suurempaan asuntoon amfitalossa 14397 euroa. Loput veroeuroni (7798) pitää käyttää vaippojen ja lastenruoan ostamiseen vanhusosastoille, jotta niiden henkilökuntaa voidaan vähentää.

Muita bloggaajia koskevat kannibalistiset seksuaalifantasiat. Ainakin yksi nimi mainittava. Esimerkki: Blogiyhteisöä kuljettavan lentokoneen tehtyä pakkolaskun joudumme perustamaan oman Utopiamme etelämeren saarelle. Se joka ei suostu seksiin, syödään seuraavaksi. Lopultakin ja monta grilliateriaa myöhemmin vain minä ja Mitvit olemme jäljellä, aah.

Jos olisin murhaaja, löisinkö kirveellä satunnaista metrossa vastaantulijaa, puukottaisinko liettualaiset vai olisinko Bodom-järven surmaaja? Muita sallittuja aseita: arsenikki, vanhat pitsit, haulikko, eksoottiset myrkkynuolet. Ja lopulta jäljellä ei ollut yhtäkään…

Rankimmat huumekokemukseni Mainittava huumeen laatu, määrä ja nautintapaikka ja mahdolliset myöhemmät flashbackit Nokian strategiapalaverissa. Jos et ole nauttinut huumeita, kerro kauhein kännäyskokemuksesi ja montako kertaa oksensit. Montako kertaa näistä kotona/töissä? Luultiinko sinua bulimikoksi? Esimerkki: suunnittelimme juuri ensi kvartaalin tuotteita, kun vuonna 1969 nauttimani LSD kikkasi jälleen ja ehdotin kankaista kännykkää!

Itsensämunaamista ja hulluttelua Tommipommin tapaan. Adrenaliini virtasi ja meillä oli hauskaa, kun pummasimme tanssiravintolan alfanaarakselta markan! Ahhahhahhah! Groovy!


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri