<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, April 21, 2004

Panun kullista luikahtaa!



Puolikielinen polyglotti Panu Petteri kerjää saada turpiiinsa, mutta voi, juuri kukaan ei halua käydä känäämään maanisessa vaiheessa olevan bipolaarin kanssa. Jos liettualaiset eivät hiljene, Panu Petteri menee ostamaan puukon. Jos Panu ei hiljene, minä menen ostamaan kilon silakoita, vispikermaa ja paketin suklaamousseaineksia. Niistä tulee yhdessä rumaa jälkeä!

Naisvihaajaksi ja antifeministiksi julistautunut Panu Petteri kutsui Kuhlakaania taannoin “raskaan sarjan raatelijaksi”, vaikka hän itse on herjaamisen ja solvaamisen mestari. Tosin Panu Petteri keskittyy sovinnollisiin ja mukaviin vihollisiin, ja nöyristelee niille, jotka oikeasti voisivat tehdä kipeää. Lienee jättekiva ilkeillä kankean ruotsipuotsin suojasta ihmisille, joiden mielestä raiskurin penis ei ole oikeuden miekka tai pyhä sota naisia vastaan ihan kiva juttu, ja sitten kehua retostella itsekseen, miten maailmaa mullistavan vaikutusvaltainen blogipogi “Panu Petterin Plökipökäle” onkaan! Jo on antifeminismi ottanut aimo harppauksen miessorrettujen parissa, kun Panu Petteri on sanonut suorat sanat! Kahjolasta kajahtaa ja Panun kullista luikahtaa!

Ja kukas lantasaapas sieltä marssii Panun avuksi talikon ja soihdun kanssa? Maalainen, jonka homoeroottiset ihastukset ovat blogistanin hiljaisen huvituksen aihe. Mutta voi, Ihastusta seuraa aina Pettymys, kun nuoret miehet osoittautuvat hulluiksi, työtävieroksuviksi kriminaaleiksi ja naistennaurattajiksi. Jännitysnäytelmä jatkuu: löytävätkö Panu ja Maalainen viimein toisensa sanottuaan piiiittkäääääät hyvästit nuorten naisten fasistisen pahalle maailmalle ja siirryttyään ampumaan persereiästään aforismeja niiden päälle, joita näiden “miesasiamiesten” puolimielinen mökellys kuvottaa? WRUUM WRUUM, kuulen sontatykkien jyrisevän. Länsirintamalta ei mitään uutta.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri