<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, September 21, 2004

Mutta missä on Kysyn vaan?

Viimeinkin sivistyksen parissa ja ihmisten ilmoilla! Kumiveneessä kastuu. Älkää kokeilko pitkiä matkoja - Afrikasta Töölönlahdelle on ehdottomasti liikaa. Olin jo tuhanteen kertaan varma, että hukun matkalla. Voi sitä riemua, kun Helsingin kaupungin silhuetti alkoi siintää taivaanrannassa.

Pian kuitenkin tipahdin entistä pahempaan murheen alhoon. Syykin on ilmeinen. Töölönlahtea lähestyessäni näin kumaraisen hahmon, joka muistutti Mauno Koiviston zombieta. Se laahusti ikään kuin viimeisillä voimillaan yrittäen turhaan nostaa katseensa jalkovälistään. Päästyään ns. itsarisillalle hahmo äkkiä huusi: "Loppu on lähellä!" ja katosi näkyvistä.

Tänään kauheimmat pelkoni osoittautuivat todeksi. Koettakaapa klikata Kysyn vaania! Olemme koko suku kokoontuneet valvomaan ja odottamaan, että linkki alkaisi toimia. Kyseessä on pakko olla tilapäisen toimintahäiriön. Ei kai pari narisevaa tosikkoa pysty masentamaan aamujemme iloa ja iltojemme ihanuutta, salaista rakkauttamme ja julkista vihollistamme, Kysyn vaan?


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri