<$BlogRSDUrl$>

Friday, February 27, 2004

Arvoisa Päätoimittaja,

olen seurannut julkaisuanne sen aloittamisesta asti. Tähän asti olen pitänyt verkkojulkaisuanne siihen uhraamani ajan ja vaivan arvoisena. Se on erittäin merkittävä investointi, kun huomioidaan, että minulta menee yhden lauseen lukemiseen ja ymmärtämiseen ainakin tunti.

Nyt olen kuitenkin saanut tarpeekseni, koska julkaisunne sisältö on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Viimeinen niitti Kysyn vaanin arkkuun oli kirjoituksenne jalkaväen kenraali Adolf Ehrnruutia koskien "Asioita joista ei saa laskea leikkiä, 27.2.2004." Pyhä kallis vala vanno, oi Suomeni maa! Ala-arvoinen ja törkeä hyökkäyksenne kuolleita kohtaan kertoo, että teistä ei ole miestä nilviäisen vertaa. En voi ymmärtää kirjoitustanne muuten, kuin että kyse on lukijoiden kalastamisesta ja provokaatiosta. Onnistuitte. Minä todellakin provosoiduin, olin saada sydänkohtauksen ja tukehtua hernesopppaan, jonka vedin nenääni. Lisäksi olen todella hyvin, hyvin, hyvin pettynyt julkaisuunne. Tämä todellakaan ei jää tähän vaan aion ryhtyä erittäin järeisiin toimenpiteisiin.

Täten ilmoitan lukevani Kysyn vaania jatkossa ainoastaan salaa ja lopettavani sen tilauksen. Kuuletteko, lopetan tilaukseni! Saapa nähdä, toipuuko julkaisunne koskaan tästä iskusta. MINÄ todellakin lopetan sen tilaamisen. LOPETAN. En myöskään aio enää koskaan kirjoittaa Kysyn vaanista mitään kommentteja, paitsi nimimerkin takaa!

Nimimerkki
Huolestunut kansalainen, yksi monien puolesta ja joukko nimettömiä perheenisiä


PS. Eräs julkaisunne toimittaja mulkaisi kerran minua erittäin pahasti kävellessäni kadulla. Se ei todellakaan jäänyt minulta huomaamatta. Eikö toimittajilla enää ole lainkaan yleissivistystä, hyviä tapoja tai sydämen viisautta, puhumattakaan vanhojen ihmisten kunnioittamisesta, kieliopin alkeista, etiketistä, innostuksesta aatteelliseen toimintaan, hyvänä mallina toimimisesta nuorisolle, hiihtokilpailuihin osallistumisesta tai pitotarrasta suksien pohjassa?


Thursday, February 26, 2004

Synkkä yksinpuheluKas vain, Pinskussa valitetaan siitä, ettei ole älykästä jupista kovaan ääneen lapsilleen nähdessään koiria. Riitta on miettinyt jupisevansa takaisin yhtä järjettömiä, mutta ei ole saanut suutaan auki. Ajatteli kai, ettei täysjärkinen kailota koiralleen. Erehdys! Ei julkisiin protesteihin mitään seuralaisia tarvita. Yksinään ääneen puhuminen ei tosin ole kovin tyylikästä, joten olen alkanut pitää maailmalla suosittuja kännykkämonologeja. Pistän muka kännykän napin korvaan ja alan kovaan ääneen huutaa:

"No moi Matti, soitan täältä metrosta. Ihme kun ei saa koskaan istumapaikkaa. Tohonkin just lösähti joku ämmä jalat levällään, onkohan se läski vai raskaana? Noita kanssa on kaikkialla, pitää päästä levittämään juuri omaa perunanenää ja rumppapersettä seuraaville sukupolville.

Me kunnon ihmiset saadaan sitten koko lysti maksaa, päivähoidot, koulut, harrastuskerhot, lapsilisät ja lopuksi huumevieroitus, kun ne tulee teini-ikään ja alkaa vetää spiidiä. Yrittää raukat unohtaa, että ne syntyi vaan koska niiden brenkulta ja hieltä haiseva yksinhuoltajamutsi retkahti höyläämään kännissä naapurin Jartsaa ilman kondomia!"

Tässä kohtaa mulkoilen ympärille ja yritän saada katsekontaktia kaikkiin, jotka hollile osuvat. Sitten jatkan kailottamista:

"Työsuhteiset ämmät ne vasta on alkaneet lisääntyä kuin kanit. Työnantajien pitää rahoittaa niiden lisääntymismaniaa, kun muijat käy töissä kääntymässä vaan sen verran, että saa hommattua itsensä taas raskaiksi ja sittten ne katoaa jälleen kolmeksi vuodeksi muiden kustantamalle äitiyslomalle ja hoitovapaalle. Meidän firmaan ei ainakaan uskalla palkata yhtäkään naista, tai se vie kaikki perikatoon.

Sit vielä yhteisvastuukeräyksenä kerjätään ovelta ovelle rahaa niille pallomahoille, jotka eivät voi lopettaa huumeiden ja viinan vetämistä edes tiineinä ollessaan. Saatana! Mikä vitun yhteisvastuu meillä on muijista, jotka pukkaa maailmaan valmiiksi sairaita ja syrjäytyneitä lapsia, vaikka tietää ettei selviä edes omasta elämästään saati niiden kersojen hoidosta. On ihan vissi, että ennen pitkää yhteiskunta saa joka tapauksessa elättää ne lihan hedelmät veronmaksajien rahoilla, kun äidille sattuu taas seuraava repsahdus.

No nyt se nousi, yrittää kai jäädä metrosta. Katsotaan vaan, väistänkö perkele.

Ei Matti anneta niille, tai ne lisääntyy ja täyttää koko maan. No, nyt täytyy lopettaa, tuolta tuli joku pönttö jonkun älyttömän luontokappaleen kanssa. Onkohan toi lamppuharja vai koira? Köh köh, kylläpä alkoi yskittää. Krööh! Tännehän tukehtuu! Karvoja!"

Thursday, February 19, 2004

Sori vaan


Sorry. This account has exceeded its monthly traffic limit. Please check back soon.

No ei vaiskaan. Sen sijaan Mitvit ja Tommipommi ovat ylittäneet qloggerin sallimat liikennerajoitukset, ja heidän bloginsa on pistetty kuivumaan. En tiedä, miten tästä loppukuusta selvitään ilman heitä. Olen viettänyt monta tuntia kirjoittaen Veijoblogi-generaattoriin suosikkieni käyttämiä sanoja: "Logiikka, Rovaniemi, iso ego, Aku Ankka, lapsikullat, homous, Wittgenstein..." Mutta se ei ole sama asia, ei aivan.

Päivän blogikatsaus:

Benrope: "Sori vaan mutta vedin Xanorin eikä ahdista enää yhtään. Kaikki on niin kaunista eikä mikään tee kipeää. Hieno homma - lyhytterapiassa tavataan. Loistavaa."

Skitso-Janne: "Sori vaan mutta löysin tyttöystävän ja kotona vietettyjä öitä tällä viikolla: 0. Tapaillaan taas, jos tulee bänksit."

Näkymä rannalta:"Sori vaan, mutta tähän loppui päivitykset märistä tumpuista ja kevytlevitesipaistuista näkkäreistä. Poika annettiin mummolle ja muutettiin maalle, juurettomat. Poltin mailan. Huurteiset puut katsoivat lähtöä, Väiskin kentällä terät rouhaisivat jäätä, heinäsorsa itki pukukopin takana. Aika aikansa kutakin."

Monday, February 16, 2004

Käpyaivojen kohtaamisiaYksi televisiossa työskentelevä tuttu soitti taannoin, ja kyseli mukaan "uudenlaiseen deittiohjelmaan". Aikaa kuulemma pitäisi olla kolme viikkoa, ja laukut pakata salaiseen kohteeseen lähtöä varten saman tien. Tällä kertaa ei kyse olisi mistään Miljönääri-Jussista, jossa ravintolan tiskaaja esittää kansainvälistä Casanovaa ja yrittää löytää elämänsä panon kassajonoista ja kaduilta haalittujen naisten joukosta. Juontajakaan ei ole entinen matkaopas ja XXL-kenkämalli vaan ihan oikea missikilpailujen toinen perintöprinsessa ja nykyinen "yrittäjä". Konsepti on suomalainen eikä mitään kansainvälistä tuontitapparaa.

Varmistin, että kaikki kuluni maksetaan enkä sitoudu oikeasti menemään naimisiin kenenkään kanssa. Sitten sanoin jees. Seikkailu kannattaa ottaa, aina kun se tulee tarjolle.
Pian kuitenkin kaduin sydämestäni.

Minut pistettiin yöjunan karjaosastoon ja rahdattiin Posiolle, jossa jouduin asumaan laavuun ja käymään tarpeillani riu'ulla. Seuraavaksi esiteltiin 14 ihastuttavaa neitosta, joiden joukossa olivat Sebastyne, Kauhea-Namu, Lenita Airisto, Paula Koivuniemi ja eräs nimetön mallimamma. Lemmenkipeät nettinörtit kuulemma piirittivät heitä, mutta Tosi Miehiä ei ollut missään. Jouduin viettämään tunnin jokaisen luupään kanssa ja sain karsia vain yhden partnerikokelaista - muiden kanssa joutuisin nenäkkäin joka jumalan aamu, kunnes viimeinen lähtijä olisi selvillä. Meidän pitäisi myös yhdessä tehdä "tehtäviä" - kiivetä kallioselännettä, istua muurahaispesässä, pyydystää susi ja saada paikallisesta kelohelvetistä drinksu valomerkin jälkeen. Ensimmäinen tehtävä oli benjiihyppy ilman narua. Onneksi heräsin.Friday, February 13, 2004

Mistä tunnet sä ystävän...Rakas ystävä,

hyvää ystävänpäivän aattoa! Olen virittänyt itseni hempeään ystävänpäivätunnelmaan kukkien kielellä ja koristanut kotini sydämen muotoisilla kynttilöillä, tuikuilla, puukoristeilla, valokuvankehyksillä ja tyynyillä. Kynnysmattoni on jämäkkä ja ruusukuvioinen, paksut sisustuskankaani ovat täynnä hurmaavia kukkia, olen pirskottanut roosasta pumppupullosta ruusuvettä ilmaan ja täyttänyt kaappini silmänilolla: shaalilla 159 €, maljalla 35 € ja kolmen lasin setillä 3,90 €, sekä kastikekannulla 10 €, kuten eilen Ilta-Sanomissa opastettiin! Talonpoikaistuolissa on maalaistyynyistä ranskalaisromantiikkaa, 150 € ja 97 €. Olen toteuttanut unelmani, silkkityynynpäällisen, 26 eurolla. Tossuni ovat vaaleanpunaiset ja ne ovat maksaneet kaksi euroa lisää. Pöytään olen laittanut punaiset lastenastiat, 65 €. Hempeys on tulvahtanut sydämeeni ja sitä kautta kotiin!

Tule pian! Tehdään taas voodoonukkeja, 16 €, jotka esittävät ihmisiä joista emme pidä ja työnnellään niihin heroiinineuloja, 0 €. Grillataan ja poltetaan nuket roviolla, jonka kokoamme kuivatuista ruusun terälehdistä 5,90 € ja paloöljystä 2,75 €! Täytetään boolimalja, 15,20 € vaaleanpunaiseksi värjätyllä spriillä ja kanansydämillä ja uhrataan muutama kukko pihalla täysikuun aikaan, ikuisen ystävyytemme kunniaksi.

Halivampalisi
Pusipusi-Kuhla


Wednesday, February 11, 2004

BLOGI EROTTI MEIDÄN PANUN JA KATRI HELENAN!Meidän Katri Helena ja Panu eroaa! Taivas järkkyy ja maa pimenee! Tavattoman lahjakas kirjallisuusmies ja oikein professoori Panu Rajala on sanonut blogissaan, että hänen vaimonsa puku linnan juhlissa ei ollut seksikäs! Erohan siitä tulee! Hänen vaimonsa, joka on meidän kaikkien rakastama laulajatar Katri Helena, jolla on kultainen ääni ja platinainen sydän, sinivalkoiset siivet ja puhelinlangat, jotka laulavat! Suomen kansa ei toivu tästä! Onko Suomessa nyt yhtään kuivaa silmää? Onko tulevaisuuden usko mennyt? Onko jäljellä ketään, joka ei ole vielä lausunut kommenttejaan tästä erosta medialle? Haloo, te Pihtiputaan mummo, joko te kerroitte, mitä mieltä olette meidän Katri Helenan ja Panun erosta?

Paljastettuaan Katri Helenan ja Panu Rajalan erosta kaiken, mitä pystyy, tämän päivän Iltaroska taivastelee nettipäiväkirjan pitoa (en laita Iltaroskaan linkkiä, koska sekään ei linkkaa esimerkiksi Panu Rajalan blogiin). Lukijoiden kommentteja kalastellaan Iltaroskan tyypillisen aistikkaaseen ja hienovaraiseen tyyliin:

"KERRO OMIN SANOIN:
Mitä mieltä olet Katri Helenan ja Panun erosta?
Katri Helenan ja Panu Rajalan ero ei tullut loppujen lopuksi yllätyksenä. Mutta Panu Rajalan hyvin henkilökohtainen nettipäiväkirja puhuttaa ja myös vihastuttaa. Onko Panu Rajala ylittänyt hyvän maun rajat? Miten Katri Helenan elämä tästä jatkuu?"


Intternetti on paha! Henkilökohtainen nettipäiväkirja on paha! Internetti ylittää hyvän maun rajat, toisin kuin Iltaroska! Voiko tosiaan Katri Helena enää jatkaa elämäänsä? Voiko kukaan meistä enää jatkaa elämäänsä ilman tätä kaikkien suomalaisten vaalimaa satuavioliittoa? Eikö esimerkiksi poliisi tai valtiovalta voisi käydä sulkemassa sen Panu Rajalan kauhean blogin, joka aiheutti tämän hirvittävän katastrofin? Kansamme hyvinvoinnin nimissä! Kuhlakaan rukoilee ja pyytää, älkää lukeko henkilökohtaisia nettipäiväkirjoja - ne ovat Saatanasta, kuten tämäkin tapaus osoittaa!Saturday, February 07, 2004

Kaupunkilainen paljastaa!


Uh oh, nyt alkaa Kysyn vaanilla ja Kuhlakaanillakin olla kuumat paikat, kun Kaupunkilainen paljastaa!


Thursday, February 05, 2004

Kultaiset kiikkelit 2003Peba-Jannen puuhaamaan kultaiseen kuukkeliin otetaan vaivaiset 20 sarjaa, vaikka blogeja on toplistallakin lähes 600. Kaikki eivät millään voi voittaa. Lohdutukseksi !Absolute Truth jakaa jo etukäteen omat varjokuukkelinsa eli Kultaiset kiikkelit 2003. Tadaa!

1. Pahnan pohjimmainen: Pop, snap, crackle, poks: Sparkle. Kunniamaininta: Vahvin kaiken tekstin peittävä leiska, jonka puolestaan peittävät tuskallisen hitaasti aukeavat popup-mainokset.

2. Paras blogi, jolla on vain yksi tilaaja. Uni-Nalle onkin kissa! Mutta miten hän on oppinut kirjoittamaan?

3. Paras blogi, jonka haluaisin linkkaavan itseeni: Pinsku. Kunniamaininta: Kattavin artikkelisarja, jossa Lumen Ihme kohtaa Bloggaajan.

4. Vähäeleisin: Ooooo! Colors! I see colors!

5. Salaperäisin: Netin kiinnostavimmat kasvot - miltä näyttää nainen, joka kokee olevansa näin ruma? Jos se onkin Greta Garbo? ATN.

6. Sovinistisikaisin: Jani-koululainen moittii ja ryyppää.

7. Blogi, jonka perse maistuu parhaimmalta: Kysyn vaan. Maiskis maiskis!

8. Aliarvostetuin: Matkalla, mutta minne?

9. Yliarvostetuin: Ikuinen jorinatauko. Pyytäkää nyt vaikka Belabix takaisin (?) messiin, herranjee.

10. Naikkari-tyylin maalaisin: Tilamisu. Pistä maitoa tulemaan!

11. Bimboin: Kaksi tyttöä ja aivot narikassa.

12. Kuivin: Perustelut: Palkintolautakunnan mielestä se kertoo, kertoo.. .KROOH

13.Säälittävin: Eikö kukaan osaa auttaa tätä harhaista ja masentunutta reppanaa?

14. Terävin mutta flegmaattisin: Mitä vittua? Eikö se taaskaan ole päivittänyt? Suututtakaa mitvit, nopeasti!

15. Sinnikkäin salapolliisi: Maalaiskonstaapeli Goon jäljittää! Varokaa, tai paljastan teidät! Tulkaa ulos, kanala on piiritetty!

16. Innokkain nokkapokkaan: Hei, tää olis yx uskovainen läski, joka halveksii muiden elämänmuotoa? Kiistelläänkö vaikka homoudesta tai Jeesuksesta?

17. Veteraanien erikoispalkinto: Neljäs vuosi meneillään: nörtti pelaa ja tuskailee.

18. Koululaisten erikoispalkinto:Tätähän se kaikki on... kultaista nuoruutta, joo.

19. Sujuvin kynäilijä: Jos nelikymppisessä olisi pieni kaksikymppinen sisällä!

20. Keskinkertaisin: toplistan sijat 400-499. Ai miten niin sun blogi on vielä tavanomaisempi? Tahtoo kuulla perustelut!My life is rated NC-17.
What is your life rated?Tuesday, February 03, 2004

Lisäänkin kommentin TiraMisu-postaukseeni


Hei, lisään tässä kommentin TiraMisusta kertovaan juttu perjantailta, koska haluan tehdä eron sairaalloisen yksinkertaisuuden ja yksinkertaisuuden välillä. Sairaalloisen yksinkertaiselta ihmiseltä voi esimerkiksi argumentointi muuttua ihan löysäksi hutuksi, johon tipahtaa kuin suonsilmään, kun muiden ketterät ajatukset kerkeävät hetkessä pakoon. Sen sijaan yksinkertainen, mutta muuten aivoiltaan hyväkuntoinen ihminen pystyy argumentoimaan ihan hyvin, jopa paremmin kuin monimutkainen ja huonokuntoinen ihminen. Misu ei siis olekaan nero, vaan hän on ihan sairaalloisen nero.

Monday, February 02, 2004

Pieni iltasatuOlipa kerran poika, jolle koulunkäynti ei maistunut. Sen sijaan hän tykkäsi ajella autoilla. Sillä aikaa, kun muut lapset tekivät uutterasti läksyjä ja opiskelivat menestyäkseen elämässä, poika valmistui Myyrmäen ammattikoulussa levyseppähitsaajaksi ja ajoi autoilla. Pör pör pör pör, rataa ympäri! Ahkerat, kiltit koululaiset kirjoittivat ylioppilaaksi ja ottivat opintolainaa voidakseen opiskella yliopistossa. Sillä aikaa poika ajoi lisää autoilla. Pör pör pör! Tunnolliset yliopisto-opiskelijat valmistuivat, saivat pätkätöitä, hanttihommia ja kaikenlaista paskaa niskaansa samalla, kun maksoivat opintolainoja takaisin. Poika ajoi autolla. PÖR PÖR!

Poika tienasi valtavasti rahaa ajamalla autolla ympyrää ja nyt hänellä ikioma suihkukone ja talot Monacossa, Etelä-Ranskassa, Helsingin Kaskisaaressa ja Valkealassa. Hän on miljönääri ja naimisissa entisen matkaoppaan kanssa, josta äkkiä on tullut kysytty televisiotoimittaja ilman päivänkään rasittavia journalismin opintoja. Veroja paetakseen poika on muuttanut kirjansa Monte Carloon. Ovatko suomalaiset tästä nyreissään? Eivät, sillä he rakastavat poikaa, onhan hän Meidän Kaikkien Suomalaisten Sankari ja esimerkki. Meidän Mika ja Erja!

Mitä opimme tästä? Ei kannata tuhlata aikaa koulunkäyntiin, kannattavampaa on ajaa autoa. PÖR PÖR. Tai naida Miljönääri-Jussi, jonka avulla kiipiä eteenpäin. Miksi siis lukisit läksyjä, pikku ystävä. Ryhdy Sinäkin voittajaksi, ryhdy vormula van draiveriksi.


Katsaus tulevaisuuteen:

TASAVALLAN PRESIDENTIN Kuhla Kaanin 58. YHTEISVASTUUKERÄYKSEN AVAUSPUHE 13.2.2007Julkaisuvapaa 13.2.2007

Yhteiskunnan tärkeimpiä tehtäviä on vaalia miesten hyvinvointia. Viime vuosina miesten pahoinvointi on lisääntynyt. Sen seurauksena kiusaaminen, masentuneisuus, päihteiden käyttö ja väkivaltainen käyttäytyminen ovat yleistyneet. Satojen miesten elämä altistuu vakaville riskeille, kun he eivät löydä antoisaa parisuhdetta. Moni elämä särkyy, kun miestä käytetään hyväksi.

Naiseus on toista sukupuolta kohtaan tunnettua huolta ja vastuunottoa. On yhä enemmän naisia, jotka eivät osaa tai jaksa kypsyä tehtäväänsä miesten elämänkumppaneina, taloudenhoitajina ja seksileluina, eli kasvaa aikuisiksi. Aikuisten ahdistus ja kyvyttömyys huolehtia omista asioistaan siirtyy helposti seuraavalle sukupolvelle.

Tänään avattava Yhteisvastuukeräys puuttuu tähän tärkeään asiaan. Sen kotimaisena kohteena on Piparia ATM:lle -hanke. Se tukee miehiä, joiden unelmat mallimittaisten, oppineiden naisten saamisesta vakituisiksi sukupuolikumppaneiksi ovat särkyneet. Naiskylmyys on lisääntynyt ja miehille asetettavat vaatimukset kasvaneet kohtuuttomiksi. Myös alempitasoisilla miehillä on oikeus tyydyttävään sukupuolielämään, kauniin, hyvän ja taipuvaisen naisen kanssa. Sijaiskumppanuus voi jonkin verran paikata puutetta, joka ATM:lle koituu naiskylmyydestä. Piparia ATM:lle -hanke levittää ajatusta konkreettisesta yhteisvastuusta, jossa kaikki naiset osallistuvat ATM:ien pitämiseen seksuaalisesti tyydytettyinä.

Julistan 58. Yhteisvastuukeräyksen avatuksi ja toivon teidän osallistuvan siihen aktiivisesti ja avopiparisesti paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

True Metalhead
You are a True Metalhead. You dig the
classic music and the classic lifestyle. As
metalheads go, you're pretty open-minded in
terms of music and lyrics; if it rocks, then
you'll listen to it. Concerts are the pinnacle
of the metal experience, though sometimes they
get a little too crazy. You generally respect
everybody else, but as far as you're concerned,
they all wish they were Priest or Maiden.


What Kind of Metalhead Are You?
brought to you by QuizillaThis page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri