<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, March 31, 2004

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt...Metsänhoitaja Mikael Pentikäinen, 39, siirtyy 1.4. 2004 alkaen Sanoma-konsernin johtoon. Hän korvaa Sanoma Osakeyhtiön ykköspaikalta eläkkeelle jäävän Seppo Kievarin. Ähäkutti, luulitte tätä varmasti aprillipilaksi, mutta se onkin totta. Me täältä Excellent Management Solutions -yhtiöstä haluamme esittää sydämelliset onnentoivotuksemme toimitusjohtaja Pentikäiselle.

Monday, March 29, 2004

YTM vai ATMKevät keikkuen tulevi, joten jokaisen on hyvä tietää markkina-arvonsa. Tänään testaamme Cuhlakaanitan-lehdessä erityisesti miehiä. Oletko ylemmän vai alemman tason mies? Vastaa seuraaviin kysymyksiin rehellisesti joko kyllä tai ei. Eos = kyllä. Ensimmäinen kysymys ei koske vulkanuslaisia.

1. Minun mielestäni tunteet ovat toisarvoisia loogiseen ajatteluun verrattuna (ns. naisen logiikkaa ei lasketa).

2. Jätän aina pytynkannen ylös käytyäni kusella.

3. Naisen on tärkeää olla sievä ja hyväkäytöksinen.

4. Pyrin saamaan rakkautta inttämällä.

5. On luonnollista olla katkera kaikille naisille, jos on joutunut pettymään ihmisuhteissa.

6. Seksi naispuolisen partnerin kanssa on jokaiselle miehelle kuuluva oikeus, jota yhteiskunnan pitäisi tukea.

7. Feministit ovat rumia.

8. Naisiin kohdistuva väkivalta on heidän omien huonojen valintojensa syytä.

9. Jos töitä on vähän, naisten on paljon parempi kouluttautua tai hoitaa lapsia kotona kuin hakea työttömyyskorvausta.

10. Krantut ja nirppanokat naiset pitäisi kannustaa harjoittamaan seksiä kanssani kieltämällä heiltä suhteet varattuihin miehiin.


Enemmän kyllä- kuin ei-vastauksia: olet ATM. Kyllä-vastaus kohdassa 9: olet ATM tai demarien työministeri Tarja Filatov.

Sunday, March 28, 2004

Sunnuntailista


Epäkriittisestä perseennuolenta- ja bondausblogista, päivää. Skitso-Jannen kunniaksi sunnuntailista:

- Ihmettelyä, miksi loogikkomme Henry kritisoi juuri ehdollepääsemisen mahdottomuutta (eihän Jannekaan ollut ehdolla Paras blogi 2003 -kuukkelin saajaksi mutta sai sen silti) - 14 kpl
- Äärimmäistä vitutusta henkilöihin kajoavasta, tolkuttoman typerästä "keskustelusta" kuukkeligaalan tiimoilta - 10 kpl
- Päätöksiä lopettaa koko bloggaaminen saman tien - 1 kpl
- Päätöksen pyörtämisiä (toistaiseksi) - 1 kpl
- Perkeleellisiä päänsärkyjä - 1 kpl
- Reissuja Rukalle helikopterilla - 1 kpl
- Selvitettyjä mysteerioita - 2 kpl
- Antiikin mytologiasta pidettyjä valaisevia luentoja (kreikkalaisia jumalia on hei muitakin kuin Adonis!) -10 kpl
- Tuhottuja pieniä valtioita - 1 kpl
- Ostereita, kaviaaria ja shampanjaa - 1 kpl
- Ajatuksia iskeä koko "blogiyhteisö" salamalla kuoliaaksi - 104 kpl
- Yömyöhälle venyneitä sambakarnevaaleja yökerhossa - 1 kpl
- Hellästi ja pitkään - 5 kpl
- Kiihkeästi ja antaumuksella - 3 kpl
- ATM:n kanssa - 0 kpl


Saturday, March 27, 2004

Mitä vittua?Kautta Zeuksen!

Friday, March 26, 2004

Rakas WatsonKotiuduin juuri kuukkeligaalasta, olipa mahtavat jatkot! Hillittömän hauskat bailut meillä kreikkalaisten jumalattarien ja jumalten kesken sitten kehkeytyikin, kun pääsimme eroon ATM:stä ja muista hapannaamoista! Kiitos vielä kaikille blogi-orgioihin osallistuneille, oli ihan mahtavaa. Hierotaan toistekin toistemme niskat ja vertaillaan, kenellä on pisin tooga ja pienimmät tangat. Olisitpa sinäkin ollut siellä…mutta ehkäpä olitkin, salakaavussa kuten minäkin, rakas Watson.

Mielettömän hauskaa oli tavata teitä kaikkia! Verkossakin on näköjään jotain tapahtunut, kuulin huhua että Henry istui iltaa kiltisti väärällä kanavalla. Hilpeimmät kommentit ovatkin tänään luettavissa hänen blogistaan. Tottahan olisit ansainnut vaikka kuinka monta Kuukkelia, Henry. Koetetaan ensi vuonna järjestää sinulle oma sarja: Huonoin häviäjä 2004.

Thursday, March 25, 2004

Kiitos


Raadin konekirjoittaja oli jotenkin typeksinyt, ja sain vahingossa Mitvitille tarkoitetun kuukkelin. Kiitos nyt kuitenkin! En ole arvollinen, en ole arvollinen (heittäytyy maahan ja ruoskii itseään).

Pusihali-Kuhla

Päiväni köyhänäEilen kokeilin olla köyhä, vähän niin kuin maikkarin Snellman. Aamulla jätin aamiaisen väliin ja söin sen sijaan köyhäilyoppaani Jorma Ollilan kanssa Nokian ruokalassa maittavan lounaan, jossa oli kalapihvejä, muussia, porkkanaraastetta ja vadelmarahkaa. Jälkiruoaksi join kahvia. Keskustelimme veroista ja päädyimme siihen, että suurituloiset kärsivät kovasti. Hehän maksavat paljon enemmän veroja kuin köyhät, mikä on selvästi väärin. Tasa-arvon nimessä kaikkien pitäisi maksaa yhtä paljon veroja.

Sitten lähdin kaupungille. Päätin säästää sporan hinnan kulkemalla pummilla, mutta eikös siellä vain ollutkin tarkastaja. Jäin kiinni, mikä maksoi 52 euroa. Rahaa oli siis jäljellä -40,5 euroa.

Sitten oli vielä kulutettava loppupäivä jotenkin. Luin kirjastossa NYT-liitettä, jossa ”Steen 1 Vihainen” kertoi olevansa oikeasti huolissaan syrjäytyneistä. En oikein ymmärrä, miksi syrjäytyneet eivät vain ota itseään niskasta kiinni. Koetin keksiä jotain tekemistä, onhan Helsinki ilmaisten kulttuuririentojen mekka. NYT-liiitteen mukaan vapaa pääsy olisi ollut mm. tilaisuuteen, jossa Suomen vapaa-ajattelijat kysyivät, ”Miksi Nokia ja muut yritykset maksavat Suomen hautausmaat?” Valitettavasti tilaisuus olisi kuitenkin ollut Pitkänsillan väärällä puolella, Kalliossa, joten en voinut mennä. Kuljeskelin jonkin aikaa hautausmaalla, koska se on ilmaista. Jos joutuisimme esimerkiksi maksamaan Nokialle hautausmaalla käymisestä, korvaisiko se osan yrityksen menetyksistä?

Loppupäivän kulutin porealtaassa katsellen homopornoa videotykilläni. Lokoisa päivä kerta kaikkiaan. En ymmärrä, miksi köyhät aina valittavat.

Tuesday, March 23, 2004

EikeleEikele, Kenneth palasi Keski-Euroopan mäkiviikoilta hieman myöhässä ja mukana oli 1000 pullon lasti koskenkorvaa "omaan käyttöön". Meitsi oli koko viikon ihan turhaan kännissä, baarikaappi on jälleen täynnä. Saldoksi jäi vain tämä karmea krapula ja delirium tremens sekä joukko sekalaisia muistikuvia, joissa tanssin ripaskaa Kämpin pöydällä ja huudan: "Mä oon hei se bloggaaja, jonka henkilöllisyyttä kukaan ei tiedä! Mä oon Kuhlakaan! JOo-o! Shampanjaa kaikille!"

Myöhemmät muistikuvat puuttuvat.

Luottokorttilaskusta päätellen on ollut hauskaa.

En muista, missä olen ollut. Miksi taskussani on lappu: "Tervetuloa Jakomäen nuorisoseuran keramiikkakurssille."

Hei Misu, oonko mä ollut teidän bileissä? Ja miten niin "koirakin kuoli". Eihän noin voi kirjoittaa! Mikä koira kuoli ja miksi? Emokoira? Vai pentu? Vai se ihana koira, jonka pentukuva on Tilamisussa? Vähän rotia bloggailuunkin, misukka.

Mitäs te tykkäisitte, jos vain joku päivä kirjoittaisin lakonisesti: "Tänään oli huono päivä. Liuotinpullo tippui, riitelin pomon kanssa ja Kennethkin kuoli. Hei, mä ajan jeepillä ja muijat katsoo vihaisesti."

Tykkäisitte varmaan, että olen kehittynyt kirjoittajana.

Kuhlakaania ei tulla näkemään Kuukkeli-gaalassa, koska kaikki palkinnot kuitenkin saa Kysyn vaan. Blogoslandian grand old man, Pinseri-Sami, saa kiittää Kuhlakaanin puolesta siitä ruppaisesta kunniamaininnasta "surkeimmalle blogille, joka on koskaan käynyt toptenissä". Pitäkää hauskaa. Aih, päähän sattuu. Aih, aih aih. Neiti, yksi loiventava! Ja tilatkaa vossikka, olen ylioppilas ja nyt ajamme hummaamaan Kappeliin! Saanko kusta tähän kahvipannuun, tuollahan on jono?

Saturday, March 20, 2004

POKS


She oli shampanja, jonka korkkashin puolimatkan kunniakshi. Vashsta 50 proshenttia baarikaapishta on tyhjennetty, vaikka olen juonut kohta viikon. Viffu että tää on persheestä välillä. Ihan liikaa viinaa, kaiken kammotukshen huipukshi vielä Viru Valgeeta ja jostain syyshtä ykshi vihreä Captain Morgain -pullo, mishtähän shekin on. Örrörrör.

Kuhla
PS. Voiko viinalla kyllästetty ihminen shyttyä itseksheen?

Monday, March 15, 2004

RiskienhallintaaNukuin viime yönä aika huonosti, kun tiesin että ainakaan viikkoon ei voi lukea Kysyn vaania! Lopulta torkahdin, vain herätäkseni aamuyöllä kylmässä hiessä. Äkkiä nimittäin tajusin, että viinakaappihan on ihan täynnä alkoholia. Se on suuri paloriski, kuten oikeusministeri Johannes Koskinen (sd) on huomauttanut tänään Ilta-Sanomissa. Mutta kumpi on suurempi riski, viinan juominen vai varastointi?

En saanut unta, kun ajattelin, miten monta litraa palovaarallista nestettä viinakaapissa on. Lopuksi taivuin väistämättömään ja nousin reippaasti juomaan alkoholit pois. Aloitin rommilla ja jatkoin tequilaan ja viskiin. Jossain vaiheessa on filmikin mennyt katki, mutta äsken tulin tajuihini pöydän alta. Ja ei kun juomaan!

Hirveä urakka on edessä, mutta periksi ei anneta tuumaakaan. Hik!


Thursday, March 11, 2004

Suurin suomalainen: Väinö MyllyrinneTinkimättömänä luonnontiedeuskovaisena myös Kuhlakaan aikoo äänestää kaikkien aikojen suurimmaksi suomalaiseksi Väinö Myllyrinnettä (via Pinseri). Hänellä oli eniten senttejä, ja tässähän ei lasketa euroja (jolloin suurin suomalainen voisi olla esimerkiksi Aatos Erkko, jolla toki on hyvät mahdollisuudet myös kokonsa puolesta). Vinkki: Mitä useampia sähköpostiosoitteita teet hotmailiin, sitä useammin voit äänestää. Hyvä, YLE.

Wednesday, March 10, 2004

Tyrkkyjä kansalaisille, medborgareKauhistunut lukija on protestoinut eilistä juttua:
"Hyi Kuhlakaan, en halua ajatella Panu Rajalaa syömässä karvaista reittä, erityisesti en hänen taannoisen paljastuskirjansa jälkeen. Enemmän hyvää makua tarvittaisiin juttuihisi."

Pyydän anteeksi harkitsematonta lausuntoani. Ilmeisesti se oli freudilainen lipsahdus. Aina nähdessäni Panu Rajalan visioin hänet juuri tähän tiettyyn puuhaan. Sortsi.

Nyt on kokoomuksen europarlamentaarikkolistalla jo entinen rallikuski Juha Kankkunenkin, joka asuu paitsi Helsingissä, myös Laukaalla ja Monacossa. Puolueen johtajaksi taas on tyrkyllä Suomen tuleva Margaret Thatcher, kultalusikka suussa syntynyt vahvojen puolustaja, tupsulakki-insinööri ja menneiden aikojen hiihtäjäsankari Marjo Matikainen-Kallström, joka tunnetaan erityisesti henkevästä lausahduksestaan "Havuja perkele", mitä helvetin saatanaa se sitten tarkoittaakin.

Minusta meidän pitäisi tehdä kokkarinuorten mieliksi: poistaa Itse valtiaista kaikki viittaukset kokoomukseen ja siirtää puoluetta koskeva poliittinen kommentointi Urheiluruutuun.

Tuesday, March 09, 2004

Herkkuja taiteen ystäville


Kulttuuriministeri Tanja Karpela kertoo olevansa aivan innoissaan päästessään esiintymään Uuno Turhapuro -elokuvassa. Mahtavaa. Kulttuuriväki riemuitsee - viimeinkin meillä on ministeri, joka ymmärtää taidetta. Karpelan uskomattoman hienosta arvostelukyvystä haltioituneina me täällä Kuhlakaan Visual Productions -tuotantofirmassa olemme ideoineet sarjan elokuvia, jotka tulevat lyömään kaikki katsojaennätykset.

Tuntematon sotilas II - Mattiesko Hytösen lahjaton poika johtaa joukkoja, korpisotureina nähdään mm. europarlamentaarikot Ville Itälä, Viivi-Vaavi Avellan ja Anneli Jäätteenmäki. Miten niin naiset eivät päässeet armeijaan jo talvisodan aikana? Hei, täähän on Eurooppa, jätkät! Ei rajoja! Onko mun jakkupuvun pakko olla harmaa, hei yäk!

Levottomat IV - Joukko kansanedustajia etsii nautintoa lisärakennuksen kellaritiloissa. Onpas se suuri, siis se valiokunta.

Pahat pojat meets Extra-Duudsonit - Iso-Paavo, Iso-Tony ja pari sumopainijaa pahoilla teillä. Ajetaan autoilla, veneillä ja ostoskärryillä, pojilla on yläruumiit rasvattuina ja paljaina. Painitaan. Loppukohtauksessa kaahaillaan ilkosillaan moottorikelkoilla ja Lahden poliisi antaa sakot.

Seitsemän veljestä II - Kuten edellä, mutta sauna palaa.

Verkot kertovat, Komisario Palmu - Mauri Pekkarinen komisario Palmuna. Onko leskirouva Skruuf esiintynyt nimettömänä internetissä ja kalauttanut lampaankoivella kalloon viikon tyhmintä julkkispoliitikkoa? Kameoroolissa Panu Rajala, joka esittää Leo Jokelaa ja syö murha-aseen.

Saturday, March 06, 2004

Viikonloppuvalituksia


Lauantaiaamut ovat sitten surkeita, sillä blogilistan top-twentystä vain Ihmissudet ja Rakkausnauhan lista ovat päivittyneet. Ihmishuti saarnaa tavallisista aiheistaan heti silmänsä auki saatuaan ja Kokkarinen on taas palannut vanhoihin metkuihinsa. Intialaiset ja mustat möyhöttäjät ovat tehneet sankarimme bussimatkasta epämiellyttävän kinastelemalla ja käyttämällä rumaa kieltä. Voi sentään. Ei meillä täällä Suomessa.

Tähän päättyy tämän aamun blogikatsaus, jossa !Absolute Truth on viimeinkin päässyt käväisemään top-tenissä! Aah, aah, runx!

Thursday, March 04, 2004

Nuijat kehiiinKokoomuksen päänuija Ville Itälä näyttää heittäneen nuijan kehiin. Se kaamea Zyxckjoewittz voitti siis kokoomuksen sisäisen kissanhännänvedon. Saman tien nuijamies Itälä ilmoitti asettuvansa ehdolle Euroopan unionin parlamenttiin. EU-parlamentista on tulossa kehäraakkien suomalaisten poliitikkojen hiljainen poliittinen hautuumaa, onhan sinne tyrkyllä mm. Jätteenmäki.

Eikö ketään huolestuta, että paikassa jossa asioistamme päätetään, on juuri pahimpia ääliöitä edustamassa suomalaisia? Johan siellä on yksityisajattelija Vatanen ja pian kai joku tisumisu-Viivi. Bryssel on toki kauhean kaukana, ja on hirveä rangaistus joutua sahaamaan tylyjen Finskin lentoemäntien vartioimana Helsinki-Bryssel-väliä, varsinkin kun seurana ykkösluokassa on muiden pelistä itsensä jäähylle juonineiden poliittisen pyrkyrien sakki.

Kansalaiset, medborgare, eivät varmasti tuota näissäkään vaaleissa pettymystä. Kuhlakaan kuitenkin kieltäytyy äänestämästä, paitsi jos ehdokkaiksi saadaan Meidän Mervi ja Matti. Nykänen sentään heittää muijaa eikä nuijaa.

Monday, March 01, 2004

Ihq-kkelia!


Kiitos, kiitos, te hyvät rakkaat ihmeelliset ja tajuttoman hienot äänestäjät, jotka olette tukeneet !Absolute Truthia saamaan ehdokkuuden merkittävässä ja käsittämättömän upeassa viime vuoden Q-kelit eli Kuukkeli 2003-kilpailussa! Pusi, pusi, hali! Ihq-kkelia!

Tässä yhteydessä pyydän saada kiittää myös tämän hienon kilpailun kunnioitettavia ja innovatiivisia järjestäjiä siitä, että raatiin on valittu pätevät tuomarit, joita arvostan yli kaiken. Puheenjohtaja Janne Jalkanen, the Butt Ugly Web Blog, on pitkään tehnyt merkittävää uranuurtajatyötä loistavalla englanninkielisellä blogillaan. Hän on omaperäinen, aloitteellinen ja löytää yhä uusia näkökulmia pystyen hankkimaan aina uusia lukijoita ympäri maailmaa edustaen näin maatamme kansainvälisesti.

Erityisesti minua ilahduttaa Fabulan Jaakon mukanaolo raadissa: hänen kumartelemattomat kirjoituksensa osuvat kipeästi suoraan ytimeen. Niiden tiivis esitystapa on riisuttu turhasta retoriikasta ja ne edustavat uutta, tuoretta näkemystä. Mindyn Hassuja heräämisiä taas kepeällä vaivattomuudellaan muistuttaa kuplivaa shampanjaa, joka tekee hyväntuuliseksi ja joskus surulliseksi, kuin saisi kirjeen läheiseltä ystävältään. Dragon/Kolibri on erittäin hieno suomalaissyntyisen, mutta monikielisen kosmopoliitin blogi. Kalle Kaivola edustaa alansa huippua, mutta arvostaa silti elämän pieniä nautintoja, juuri samoja kuin Kuhlakaankin (minäkin pelaan ja larppaan! pidän ihmisten seurasta ja musiikista...valokuvaan, liikun mielelläni ulkoilmassa - selkeästi olemme sukulaissieluja!). Matt Jones, Happy Saint David's day to you too! Let's wear daffodils on our lapels - although finding leeks in Helsinki would surely be less challenging!

Slurps!
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri