<$BlogRSDUrl$>

Friday, April 30, 2004

KevätörriäinenKevätörriäinen oli vähän väsynyt. Nuoret kimalaiset ja pörheät paskakärpäset surrasivat innoissaan. Vappu oli alkamassa. Kevätörriäistä lametti. Se oli nähnyt jo aika monta suomalaista karnevalistista riehaa. Aluksi posket punoittivat ja mukava nousuhiprakka teki juhlijoista hilpeitä. Laulettiin ja kipattiin snapseja naamaan. Shampanja kupli ja naiset tutkivat ampiaisvyötäröitään kapakan peilistä: ”tekeekö tää raidallinen mut paksun näköiseksi?” Kemuiltiin lisää nektarin äärellä. Pian puhe alkoi sammaltaa, hintelimmät hyttyset simahtivat kesken kekkereiden ja seuran ikäpresidentti hoki kerta toisensa jälkeen: ”mesi roudassa, imukärsä kipeä”. Se ei enää aivan jaksanut naurattaa, joten nuoriso kekkasi riehakkaampaa menoa. Ryvettiin lantakasassa tupsulakit heiluen, kunnes filmi katkesi. ”Örrörrör! Väistä jätkä tai tulee pistimestä!” Aamulla oksetti.

Kevätörriäinen halusi erilaisen vapun. Jotain ihan muuta. Se tahtoi lentää keväisenä heräävän luonnon tuhansissa tunnelmissa, vihertyvien puiden alla hämärtyvässä illassa ja kutittaa laitumelle päästetyn lehmän korvaa matkallaan solisevan puron äärelle lepäämään. ”Gaudeamus igitur, juvenes dum sumus” se hyräili liikuttuneena suunnatessaan kohti Sumpunperän lehtoniittyä.

Pläts, mikäs siinä tuulilasissa? Kevätörriäinen ja aivan helvetin pieni yo-lakki.

Hauskaa vappua nyt kuitenkin.

Friday, April 23, 2004

Lisää meemiprojektejaBlogiYhteisössä kiertävien meemien määrä on käymässä todella vähiin. Lähes kaikki ovat jo kuvanneet “pebansa” sivuilleen ja tehneet noloja tunnuksia tyyliin “luulin Spinal Tapia oikeaksi bändiksi ja kirjoitin Ystäväni-kirjaan, että oon niiden groupie”. Tarvitaan enemmän, parempia, kehittävämpiä ja yhteisöllisempiä meemejä.

Blogiyhteisön kruunattuna Pöllöpäänä ja Hulluna vaadin, että välittömästi lisäät blogiisi seuraavat meemit:

Veroehdotukseen liitettävä ehdotus verovarojesi käytöstä Esimerkki: Minä, Kuhlakaan, vaadin, että minulta perittävistä valtioveroista käytetään eläkeläinen Kirsi Pihan (kokoomus) Italian-talon remonttiin 27300 euroa ja ministeri Tanja Karpelan (kesk) suurempaan asuntoon amfitalossa 14397 euroa. Loput veroeuroni (7798) pitää käyttää vaippojen ja lastenruoan ostamiseen vanhusosastoille, jotta niiden henkilökuntaa voidaan vähentää.

Muita bloggaajia koskevat kannibalistiset seksuaalifantasiat. Ainakin yksi nimi mainittava. Esimerkki: Blogiyhteisöä kuljettavan lentokoneen tehtyä pakkolaskun joudumme perustamaan oman Utopiamme etelämeren saarelle. Se joka ei suostu seksiin, syödään seuraavaksi. Lopultakin ja monta grilliateriaa myöhemmin vain minä ja Mitvit olemme jäljellä, aah.

Jos olisin murhaaja, löisinkö kirveellä satunnaista metrossa vastaantulijaa, puukottaisinko liettualaiset vai olisinko Bodom-järven surmaaja? Muita sallittuja aseita: arsenikki, vanhat pitsit, haulikko, eksoottiset myrkkynuolet. Ja lopulta jäljellä ei ollut yhtäkään…

Rankimmat huumekokemukseni Mainittava huumeen laatu, määrä ja nautintapaikka ja mahdolliset myöhemmät flashbackit Nokian strategiapalaverissa. Jos et ole nauttinut huumeita, kerro kauhein kännäyskokemuksesi ja montako kertaa oksensit. Montako kertaa näistä kotona/töissä? Luultiinko sinua bulimikoksi? Esimerkki: suunnittelimme juuri ensi kvartaalin tuotteita, kun vuonna 1969 nauttimani LSD kikkasi jälleen ja ehdotin kankaista kännykkää!

Itsensämunaamista ja hulluttelua Tommipommin tapaan. Adrenaliini virtasi ja meillä oli hauskaa, kun pummasimme tanssiravintolan alfanaarakselta markan! Ahhahhahhah! Groovy!


Thursday, April 22, 2004

Vuoden nuori esikoiskirjailija: Kysyn VaanProosafragmentissaan Mies joka vihasi lippalakkiaan esikoiskirjailija Kysyn Vaan käsittelee herkästi ja oivaltavasti nuoren miehen odysseiaa pirstaloituneessa maailmassa. Päähenkilö, Mies, työskentelee toimistossa, joka romaanin edistyessä kasvaa globalisoituneen postmodernin projektin metaforaksi. Pääkertojan ääni on arvoituksellisen epävakaa, kuin ensimmäistä seksuaalista heräämistään elävän poikalapsen äänenmurros. Sen dynamiikka on vahvaa: ääni katkeilee, vahvenee ja heikkenee, vaimenee ja huutaa ylllättäen. Toimiston nimettömässä vastaanottajatytössä tiivistyvät hiljaisuudet, jotka putoavat kielemme aukkoihin ja murtumiin, merkitysten poissaoloihin ja jakautumisiin, topografisiin yllätyksiin romaanikerronnan geografiassa ja spagaateihin koreografiassa. Sisäisen kertojan lisäksi fragmentissa on ulkoinen kertoja, joka kommentoi romaanihenkilöksi nousevan pääkertojan narraatiotapoja, -keinoja, -strategioita ja-tekniikoita, nostaen lukijan odotushorisonttien sisältämät kertojuudet vaihtelevine positioineen etualalle lukuprosessin konkretisaatioissa.

Olemme valinneet Kysyn Vaanin !Absolute Truthin vuoden 2004 kirjallisuuspalkinnon saajaksi, mikä takaa, ettei hän kirjoita romaaneja enää koskaan! Onneksi olkoon! Ensimmäinen luvun kirjasta voit klikata tästä: Klik!

Wednesday, April 21, 2004

Panun kullista luikahtaa!Puolikielinen polyglotti Panu Petteri kerjää saada turpiiinsa, mutta voi, juuri kukaan ei halua käydä känäämään maanisessa vaiheessa olevan bipolaarin kanssa. Jos liettualaiset eivät hiljene, Panu Petteri menee ostamaan puukon. Jos Panu ei hiljene, minä menen ostamaan kilon silakoita, vispikermaa ja paketin suklaamousseaineksia. Niistä tulee yhdessä rumaa jälkeä!

Naisvihaajaksi ja antifeministiksi julistautunut Panu Petteri kutsui Kuhlakaania taannoin “raskaan sarjan raatelijaksi”, vaikka hän itse on herjaamisen ja solvaamisen mestari. Tosin Panu Petteri keskittyy sovinnollisiin ja mukaviin vihollisiin, ja nöyristelee niille, jotka oikeasti voisivat tehdä kipeää. Lienee jättekiva ilkeillä kankean ruotsipuotsin suojasta ihmisille, joiden mielestä raiskurin penis ei ole oikeuden miekka tai pyhä sota naisia vastaan ihan kiva juttu, ja sitten kehua retostella itsekseen, miten maailmaa mullistavan vaikutusvaltainen blogipogi “Panu Petterin Plökipökäle” onkaan! Jo on antifeminismi ottanut aimo harppauksen miessorrettujen parissa, kun Panu Petteri on sanonut suorat sanat! Kahjolasta kajahtaa ja Panun kullista luikahtaa!

Ja kukas lantasaapas sieltä marssii Panun avuksi talikon ja soihdun kanssa? Maalainen, jonka homoeroottiset ihastukset ovat blogistanin hiljaisen huvituksen aihe. Mutta voi, Ihastusta seuraa aina Pettymys, kun nuoret miehet osoittautuvat hulluiksi, työtävieroksuviksi kriminaaleiksi ja naistennaurattajiksi. Jännitysnäytelmä jatkuu: löytävätkö Panu ja Maalainen viimein toisensa sanottuaan piiiittkäääääät hyvästit nuorten naisten fasistisen pahalle maailmalle ja siirryttyään ampumaan persereiästään aforismeja niiden päälle, joita näiden “miesasiamiesten” puolimielinen mökellys kuvottaa? WRUUM WRUUM, kuulen sontatykkien jyrisevän. Länsirintamalta ei mitään uutta.

Wednesday, April 14, 2004

Say NO to barbie dollsOK, kukaan ei näytä uskovan, että Kuhlakaan onkin oikeasti barbie. Ihme juttu. Loukkaannuin myös aika lailla siitä, kun joku lukijoista väitti minulla olleen edellisessä barbiekuvassa "a bad hair day". Hei, kasari is back! It's a nautinto! Muutenkin barbit näyttävät joutuneen vastatuuleen - kaikkea ne ryss... rakastetut itänaapurit, venäläiset keksii. Painostuksen alla myönnän: Kuhlakaan ei ole barbie. Terävästi havaittu, rakas lukija.(via ATN, jonka muuten epäilen olevan "Ihanainen")

Monday, April 12, 2004

Kenillä on asiaaKenillä on ongelma. Väitetään, että koolla ei ole väliä. Se ei pidä paikkaansa. Kenillä on liian iso. Hänen tarvitsee vain esitellä omaansa, kun naiset jo parkuvat ääneen. Miehiltä loksahtavat leuat sijoiltaan. Se on erittäin turhauttavaa, varsinkin kun Kenin mukaan kukaan ei ole oikeasti innostunut isoista. Niille ei ole mitään erityistä käyttöä, paitsi ehkä tarjota silmänruokaa katumainoksissa. Tässäkin miehiä kuitenkin syrjitään, ja naisten erilaiset isot ruumiinosat ovat mainostajien mielestä paljon kiinnostavampia. Se on vääryys.

Kenillä on asiaa: lakatkaa suurimunaisten syrjiminen. Ego saa olla rauhassa liian iso: kaikki kunnioittavat järeää jässikkää, joka karjuu ja ärjyy komentoja ärähdellen lopun aikaa autoritäärisesti. Autokin saa olla iso, varsinkin bemari. Jos BMW ei mahdu parkkiruutuun, sen voi aina pistää poikittain kahdelle invapaikalle. Vain iso kalu on tabu: kukaan ei oikeasti halua isokaluisia miehiä. He ovat joka suhteessa alempiarvoisia - kukaan ei esimerkiksi tahdo nähdä heidän heiluttelevan valtavaa Jormaansa paikallisen Citymarketin edessä tai pusikossa. Ken on kokeillut, hän tietää.

Tasa-arvo ei toteudu, niin kauan kuin esimerkiksi miesten asusteliikkeissä ei huomioida isomunaisia miehiä yhtä hyvin kuin pienimunaisia miehiä. Kuka välittää mm. siitä, saavatko naiset samaa palkkaa kuin miehet tai kuoleeko vaimoja jatkuvasti perheväkivallan uhreina, kun maailmassa on todellisia ongelmia: monet housut ovat etumuksesta liian tiukkoja isomunaisille. Jos kalun koettaa laittaa pystyyn, se kurkistaa lannehousun vyötäröstä kuin kengurunpentu pussista. Jos sen laittaa punttiin, kaikki näkevät heti, missä kesäkurpitsa luuraa. Sitä paitsi jalka ei tahdo taipua, kun lemmensauva on tiellä.

Pahinta on tietenkin, että fallos tahtoo koko ajan pystyyn. Se kohoaa kuin zeppeliini heti, jos joku vahingossa katsoo Keniin päin tai esimerkiksi hymyilee. Tämä tekee elämästä hyvin hankalaa. Jos housut ovat väljät, niihin ilmestyy välittömästi Millennium Domen kokoinen kumpare. Jos housut ovat tiukat, ne saattavat ratketa ritisten.

Kirurgiltakaan ei apua löydy isomunaisille. Kaikki lääketehtaat kauppaavat Viagraa, ja spammerit peniksen isonnushoitoja. Mutta menepä lääkärille ja valita, että muna on liian iso. Lääkäri sanoo Kenille, että kyseessä on psyykkinen ongelma! Hän ei suostu tekemään falloksen pienennysleikkausta ja vähättelee ongelmaa! Kenin pitäisi olla tyytyväinen. Mutta miten hän voi olla tyytyväinen, kun joka päivä penis näyttää entistä isommalta. Pian sitä ehkä joutuu kuskaamaan kottikärryillä edessään.

Ken on todella huonossa jamassa. Hän viettää kaikki päivät kysellen: "Näyttääks mun muna isolta tässä?" ja tarkastellen etumustaan peilistä. Usein hän pillahtaa itkuun, kun joku laskee julmaa pilaa isokaluisista miehistä. Onko ainoa ratkaisu Kenin ongelmaan tässä?

you are brown
#A52A2A

Your dominant hue is red... you are passionate, energetic, and unafraid of life's changes. You're all about getting out and trying something new, even if it means taking risks that other people would be afraid of. Hey, if they're afraid and you're not, more power to you, right?

Your saturation level is higher than average - You know what you want, but sometimes know not to tell everyone. You value accomplishments and know you can get the job done, so don't be afraid to run out and make things happen.

Your outlook on life can be bright or dark, depending on the situation. You are flexible and see things objectively.
the spacefem.com html color quiz


Thursday, April 08, 2004

Uudempia pääsiäisperinteitä


Otetaan mäyräkoira ja mennään juomaan se metsään. Kuka ensimmäisenä pöksyihin pääsee, siitä uunnavuonna isä tulee.

Pitkäperjantaina jos isännän viinapullo tyhjenee, trullit on olleet asialla. Silloin on lähdettävä Rääveliin uutta lastia hakemaan. Muutoin seuraapi huono juomaonni, ja koko seuraava vuosi kuluu kuivin suin.

Jos perjantaina lentää Kyöpelinvuorelle, se on pistettävä Robinson ajastumaan videolle ennen lähtöä.

Jos lankalauantaina ensimmäiseksi näkee Nykäsen Matin, niin silloin on tullut otettua edellisenä iltana liikaa.

Kuka pääsiäissunnuntaina varhimmin päivittää, se Kuukkelikisassa kärkeen nousee.

Jos lätäkössä aamulla Miljönääri-Jussin naama näkyypi, niin silloin on ATM.

Nukkien elämääIhqu, ihqu, nuoruus oli jälleen valttia - meidän nukkien elämästä kertova kotisivu voitti jo legendaariseksi muodostuneen YLE:n Teeman Verkkoyhteys-ohjelman Paras kotisivu 2004 -kilpailun. Kiitos kiitos! Erityisesti me barbiet ollaan tosi otettuja!!!!!!!!!!!!!111111 "You're my doll, rock'n'roll!"

Saturday, April 03, 2004

Tärkeintä on olla aito


Äitini oli kirjailija, joten on luonnollista että minustakin tuli kirjailija. Olen kirjoittanut monia hyviä kirjoja. Ne oli helppo kirjoittaa. Jos kirjailija sanoo, että kirjailijan ammatti on vaikea, hän on huono kirjailija. Kirjailijaelämä on vain myytti. Oikeasti on tosi mukavaa, kun saa nukkua pitkään ja tehdä siistiä sisätyötä. Minä vain ryhdyin kirjailijaksi, ja hyvä tuli. Siihen tarvitaan luontaista lahjakkuutta, jota kaikilla ei ole. Koulutus on tietysti yksi tapa yrittää tulla kirjailijaksi, mutta jos paljon puhuu kirjailijaksi alkamisesta, se voi helposti jäädä vain puheeksi. Minä olen kirjoittanut kirjat "Barbie löytää rakkauden", "Barbie löytää poikaystävän" ja "Barbilla käy flaksi".

Tässä on kuva minusta kirjoittaessani uusinta kirjaani, joka käsittelee terveitä elämäntapoja, hiilareita ja prostkuja. Reisissä on vielä löllöä, mutta se kyllä lähtee kun vain jatkan punttitreenejä tarpeeksi.

Seuraavaksi olen ajatellut ryhtyä valokuvaajaksi. Aion näpsiä kuukauden ajan kuvia ja sitten olen valokuvaaja. Se on hauskaa. Kaikkien pitäisi vain ruveta. Sillä tavalla asiat tulisivat tehdyiksi ja todellisuus olisi tarua ihmeellisempää, sadunhohtoista ja ihanaa.

Friday, April 02, 2004

Ken ja minäBenrope vihjailee tänään, että nukkuisimme Vivekan kanssa samassa sängyssä. Kukkupuhetta. Todisteena tuore kuva minusta ja Kenistä.
Thursday, April 01, 2004

Kuhlakaan lopettaaOlen miettinyt asioita vakavasti ja päätynyt siihen tulokseen, että Kuhlakaanin on aika lopettaa kirjoittaminen. Erityisesti tähän päätökseen on vaikuttanut arvostelu, jota Ihmissuhteet-Henry ja Maalainen ovat kohdistaneet blogiini. Jälkimmäinenhän on mm. kirjoittanut, että olen mielisairas ja Kuhlakaan on pelkkä julma kupla. Henryn mielestä en ole hauska, ja teen ihmissuhteiden huono-osaisista ja syrjäytyneistä anteeksiantamatonta pilaa. Haluan nyt pyytää anteeksi kaikilta, joita olen ehkä loukannut. Ymmärrän, että vitsi on mennyt liian pitkälle eikä kenelläkään enää aikoihin ole ollut kivaa Absolute Truthia seuratessa. Kiitos teille, jotka jaksoitte lukea tämän.

Olen Pinserin Blogilistalla
PS. Benrope, en osaa pienentää tätä kuvaa. Voitko selittää, miten se tehdään?
PPS. Aprillia.
PPPS. Älä sure Maalainen, kun et huomannut aprillimerkkiä. Luonnollisesti niitä olisi ollut hyvä laittaa hieman useampia.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri