<$BlogRSDUrl$>

Friday, September 24, 2004

SUCK, SOOPA, SUCKSoopa ihmettelee, miksi mottoni on U SUCK, SOOPA. Interblogistista diskurssia, juhuu! Enpä ole varma, muistaakseni laitoin sloganin lähtiessäni Afrikkaan toukokuussa. Vasta muutamat tuhannet ihmiset ovat sen nähneet, joten asialla tuskin on suurta merkitystä. En koskaan jaksa lukea Soopaa, joten en usko, että tämä liittyisi mihinkään Soopa-blogijuttuun. Veikkaanpa, että Soopa-kääpä on narissut jonkin blogin kommenttiosastossa jotain Kuhlakaanista. Tiedättehän, siihen tapaan kuin voimalliset nerot yleensä muita arvioivat: “Eihän se oo edes hauska, oon poistanut sen Päivän pamauksesta, ja blaa blaa.”

No, tämä on varsin hatara muistikuva, enkä mene vannomaan. Jotenkin Soopa kuitenkin on minut suututtanut, ja toisin kuin hyvät, kunnolliset ihmiset, en vain niele mielipahaani ja anna asioiden olla. Joskus, jossain, Kuhlakaan äkkiä kostaa lapsellisesti, totaalisen tyhmästi ja suurta mielihyvää tuntien niille, jotka ovat saaneet hänet kärttyiseksi. Eikös olekin ältsin epäreilua? Parempi olisi tietysti pistää pillit pussiin ja sanoa urheasti, että “mulla nyt vaan ei ollut enää aikaa kirjoittaa”. Veikeä sattuma, jos se tapahtuu jonkin teilauksen tai muun kritiikkipläjäyksen jälkeen. "Oho, ottikos se nyt nokkiinsa."


Tuesday, September 21, 2004

Mutta missä on Kysyn vaan?

Viimeinkin sivistyksen parissa ja ihmisten ilmoilla! Kumiveneessä kastuu. Älkää kokeilko pitkiä matkoja - Afrikasta Töölönlahdelle on ehdottomasti liikaa. Olin jo tuhanteen kertaan varma, että hukun matkalla. Voi sitä riemua, kun Helsingin kaupungin silhuetti alkoi siintää taivaanrannassa.

Pian kuitenkin tipahdin entistä pahempaan murheen alhoon. Syykin on ilmeinen. Töölönlahtea lähestyessäni näin kumaraisen hahmon, joka muistutti Mauno Koiviston zombieta. Se laahusti ikään kuin viimeisillä voimillaan yrittäen turhaan nostaa katseensa jalkovälistään. Päästyään ns. itsarisillalle hahmo äkkiä huusi: "Loppu on lähellä!" ja katosi näkyvistä.

Tänään kauheimmat pelkoni osoittautuivat todeksi. Koettakaapa klikata Kysyn vaania! Olemme koko suku kokoontuneet valvomaan ja odottamaan, että linkki alkaisi toimia. Kyseessä on pakko olla tilapäisen toimintahäiriön. Ei kai pari narisevaa tosikkoa pysty masentamaan aamujemme iloa ja iltojemme ihanuutta, salaista rakkauttamme ja julkista vihollistamme, Kysyn vaan?


This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri