<$BlogRSDUrl$>

Saturday, October 29, 2005

Maine, elämäni hunaja!


Kokonainen vartti maailmanmaineessa! Käsittämättömän upea konsepti. Nyt me Blogistanian salajulkut voimme paistatella auringon ja Marsin loimussa hetken verran. Se lämmittää paatunutta, kivikovaa sydäntäni. Anssi on tehnyt meistä tähtiä! Eikä uusi Blogilista tyydy antamaan kenellekään hetkeäkään hengähdysaikaa - blogi on nyt päivitettävä vartin välein tai tippuu armotta!

Harkitsin jo, että kirjoitan lauseen kerrallaan ja julkaisen sen.

- jatkuu

No ei. Minä en ole perso listasijoitukselle. En lainkaan. Ehkä jopa lähden listalta, kuten Skitso-Janne, että "muut saavat tilaa" (haha, Hullu-Janne ei voinut vastustaa julkisuuden kiusausta vaan on tullut suurien lähtöpuheidensa jälkeen TAKAISIN listalle saadakseen nähdä nimensä taas esillä keikkumassa). Vaan mitä ihmettä, aamulla Skitso-Jannen blogi olikin käyttänyt liikaa kaistaa. Hän missasi H-hetken eli uusien massojen vyöryn Blogistaniaan! Voi, mikä menetys. Olla vartti tietämättä maailmankaikkeuden ehkä sisäänlämpiävimmästä blogista, jota pitää Suomen ehkä itseään täynnä olevin ihminen. Minun jälkeeni, tietty.

Sitten pitäisi enää keksiä mistä kirjoittaa. Kirjoittaisinko Yökansan presidentistä Sauli Niinistöstä, jonka vaalijulisteissa pitäisi rehellisyyden nimessä lukea "Kaksinaamaisuuden aika" tai "Hyvinvointivaltion on aika mennä"? Vai niistä keskustan juhannussaloista, jotka liehuvat pelloilla Matti Vanhasen profiilin nostamiseksi? Onko näillä herroilla mitään muuta yhteistä kuin Tanja Karpela? Ilmeisesti se, että köniin tulee vaaleissa ja lujaa. Koettakaapa vähän skarpata, vaalipäälliköt.

Kenin kanssa menemme tänään kirjamessuille katsomaan, miten uudet opuksemme myyvät. Ken on kirjoittanut "Ken söi kesävoin: mallipresidentiksi 2012". Sen pahin kilpailija, "Kuhlakaanin eeppinen runoelma: Kuhlakaan linnassaan Tasavallan ykköseksi 2012" -omakustanne ovat nähtävissä osastolla Ö799. Sinne.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri