<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, October 05, 2005

Mi hämäryys, mi ikävyysMammonan äänitorvi Helsingin Sanomat on laskeutunut kansan keskuuteen. Hei, me olemme Kansan Ääni nuorelle Anssi-sedälle, joka kolmen viikon herkeämättömän työskentelyn aikana on saanut kokoon tällaisen rääpäleen: "Mä en niinku löydä näkökulmaa mutta työotsikko on hei Kansan uutisia".

Kuhlakaan linnassaan ihmettelee, miksi hänet on sotkettu johonkin kansaan. Tässä medialinnakkeessa on kirjoitettu jo satoja sivuja julkaisukelpoista tekstiä sinä aikana, kun Anssi on ihmetellyt, mihin ryhtyä. Kovin kankeaa on Anssilla liikkeellelähtö.

Olisiko Anssin sijasta kannattanut pistää vaikka narsistinen Suvi Ahola läpättämään koko elämänsä blogiin, kun hän ei saa täytettyä omakehullaan aivan kaikkea Sanoma-WSOY:n julkaisukapasiteettia yrityksen lehdissä ja kirjoissa? Me niin kaipaamme uusimpia Suvi Aholan edesottamuksia Suvi Aholan elämästä. Not.

Nyt siellä lepäilevän journalismin pesäkkeessä on aikomus "outata" joku hämärä bloggaaja. Karu Selli katosi saman tien, kun tähän alettiin vihjata. Kaikkialla blogin äänitorvina esiintyvät keski-ikäiset miestoimittajat ovat Anssi-sedän blogissa tulleet mainituiksi jo monet kerrat. He ovat selvästi ainoat hämärät tyypit, jotka HS onnistuu erottamaan kansan syvästä yöstä.

Mi hämäryys, mi ikävyys.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri