<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, October 25, 2005

Miksi !Absolute Truth on niin huono!Absolute Truth on huono, sillä se ei noudata Jaakoppi-setä Nielsenin ohjeita blogin kirjoittamisesta.

Puutteet esiintyvät tässä lastupärejuttuartikkelientrymerkinnässä otsikkoina, koska otsikot ovat tehokkainta viestimistilaa.

1. Kirjoittajan elämänkerta puuttuuMitä tiedämme Kuhlakaanista? Hänellä on iso nenä ja hän asuu kesäisin Naantalissa. Kuhlalla on kaksi pikkuveljeä, Karl ja Robert. Hänen isänsä harrastaa työläisten ampumista ikkunasta kännipäissään. Hänen äitinsä kantaa aina käsilaukkua mukanaan.

Kuhla johtaa Excellent Management Solutions -yhtiötä ja jonain päivänä isänsä omistamaa jättikonsernia. Kuhlakaan asuu yhdessä Kennethin kanssa, joten hän on nainen tai homo.

2. Kirjoittajan kuva puuttuuSe tulee vaikeuttamaan Kuhlakaanin presidentinvaalikampanjaa. Toisaalta se helpottaa huomattavasti kadulla liikkumista ilman, että joku käy kimppuun.

3. Otsikot eivät ole uutismaisia


Tämä johtuu mahdollisesti siitä, että Kuhlalle ei koskaan tapahdu mitään merkittävää. Hän seilaa elämän läpi osaamatta tarttua sen kummemmin ruoriin. Esimerkki Kuhlan elämänviisauksista: "Jos kansalla ei ole bussibuoroja, liikkukoon kansa Lear Jetillään."

4. Linkeistä ei kerrota, minne ne menevät


Tämä ja tämä ja tämä. Sehän on ihan kiva tapa linkata.

5. Menneitä mestaripostauksia ei nosteta esiin


Koska Kuhla ei jaksa lukea niitä itsekään. Ne ovat jäykkiä, huonoja ja kulmikkaita. Nyt hävettää. Pitäisi ehkä haukata hieman pekonia ja pyyhk

6. Pärelastut ovat pelkästään aikajärjestyksessä


Toistaiseksi ovat.

7. Päivitys on epäsäännöllistä


Se on väärin, hyvin väärin. Mutta Kuhla on laiska, saamaton ja paha ihminen. Mitä muuta voisi odottaa häneltä? Vastuuntunnottomana, sekopäisenä, ilkeänä ja viehättävänä henkilönä hän tietää, että yleisö kyllä on siellä jossain. Maakuopan pohjalla. Itkemässä silmät päästään. Mutta kokeeko hän syyllisyyttä? Kyllä.

8. Kirjoitellaan siitä sun tästä houkutellen vähäarvoista väestönosaa lukijoiksi


Kuhla arvostaa kaikkia ihmisiä yhtä paljon. Tervetuloa, jos sinulla ei ole todellakaan ole mitään muuta tekemistä kuin lukea !Absolute Truthia. Totuus on täällä sisällä.

9. Kirjoituksia ei ole suunnattu tulevalle pomolle


Suuri se häpeän päivä, kun Kuhlakaan on jonkun alamainen.

10. Domain-nimi on ilmainen


Kamala juttu. Kuhlakaan-brändi on pilalla.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri