<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, October 12, 2005

Vaktaa: Pimpallinen ei ole huumorillinenEntinen kielipoliisi on akkunastaan tarttunut hyvin räikeään epäkohtaan. Naiset eivät ole laisinkaan humoristisia. Jokainen pekonin ja tonnikalan tuoksuinen huumoriblogi on miesten kirjoittama. Sen entinen kielipoliisi tietää faktana, ehkäpä käytyään tarkastamassa kaikkien hauskojen bloggaajien navanaluset. Pilkun jörnimisestä ei siis ole kyse hänen kirjoituksissaan. Tissi.

Seksiä toivoo entinen Kielipoliisi myös enemmän naiskirjoittajilta. Se viitannee hänen mieltymystensä suuntaan. Ronskia ja räväkkää pitää olla. Ottakaapa tytöt opiksi entisen Kielipoliisin ohjeista: huumori syntyy hurtinkarvaisesta seksikuvauksesta. Pilipippeli poppelipöheikössä.

Ei, minäkään en pysty kuvittelemaan naista, joka kirjoittaisi seksistä niin litisevän hassusti, että nauraisin. Se ei ole mahdollista, sillä naiset ovat simppeleitä, tunteellisia otuksia. He jumaloivat miehiä ja Fallosta. Jos nainen yrittää kirjoittaa Siitä, hänen kätensä kuivuu koppuraksi ja tipahtaa. Vittu.

Sentään on olemassa myös muutamia muita polttavia vääryyksiä Blogistanissa. On yksi arka aihe, josta miehet yksinkertaisesti eivät pysty kirjoittamaan. Jokainen päiväni alkaa ajatuksella: miksi meillä ei ole raavaiden miesten kirjoittamia tämän aihepiirin blogeja? Synkkä, synkkä syys, pitkä turha odotus. Neyle.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri