<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, November 23, 2005

Heja, Sverige!Koko kansan Tarja-resitentti on taas kunnostautunut rasvakourarahvaan edustajana. Linnan juhliin on kutsuttu mm. Hanna Pakarinen, Jasper Pääkkönen ja Paula Koivuniemi. Sauvakävelevän tantan valintoja ei maksane vaivaa ihmetellä, joskaan Kuhlakaan ei ymmärrä, miksi Ridke ja Vorrester eivät tiettävästi ole kutsuttujen joukossa.

Meillä on siis kolme kammottavaa presidenttiehdokasta ja sitten liuta joitain liuhakkeita, joiden nimiä ei kukaan muista. Sinkkumiehet Matti ja Sauli menettivät uskottavuutensa jo siinä vaiheessa, kun missiministeri Tanjan nimi liitettiin heihin julkisuudessa. Jonkin roskalehden juorujen vuoksi pakettiautoihin törmäilevä miekkonen ei kyllä sovi presidentiksi.

Mattikaan ei oikein käy presidentiksi, kun hän on nyt pelannut jonkin iltapäiväroskan nettiäänestyksessä likaista peliä. Kannattajia oli lähes kehotettu äänestämään ehdokastaan netissä! Se on väärin! Matti pitäisikin diskata varsinaisesta äänestyksestä kokonaan.

Monarkia lienee ainoa ratkaisu tässä vaiheessa. Meidän pitäisi heti pyytää Ruotsin kuningasta ottamaan Suomi haltuunsa. Saisimme saman tien kaksi somaa prinsessaa ja saksalaisen kuningattaren. Röyhelömekoissaan he sipsuttaisivat söpösti tilaisuudesta toiseen ja loisivat Suomen räntäiseen talveen kauan kaivattua glooriaa.

Uusien hallitsijoiden vaaleanpunainen, kimaltava linna rakennettaisiin tietenkin nykyisen Aalto-kammotuksen tilalle Katajanokalle. Pihalle pystytettyyn lipputankoon nostettaisiin Ikean lippu liehumaan. Heja, Sverige!

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri