<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, December 06, 2005

KellarihumppaaErittäin innottomasti tartun Krapulablogin toimeksiantoon ja kirjoitan muutaman rivin linnanjuhlista. Sinne saavat kutsun presidentiltä kaikkein korkeimmalle kiivenneet. Ei siis ihme, että juuri tämä porukka on ehtinyt näyttää meille eniten persettään.

Juhlat olivat kiinnostavat kuin edesmenneet Lauantaitanssit, joissa liikaa hiuskiinnettä suihkutelleet täti-ihmiset liikehtivät kömpelösti pökkelömiestensä käsivarsilla. Tänäkin vuonna suurin osa valssin vääntäjistä luuli tanssivansa humppaa.

Linnasta ei juuri ole mainitsemisen arvoista raportoitavaa. Korpuksi kuivahtanut Rita Tainola oli ilmeisesti kylvänyt päähänsä hilsettä. Joku täti tömähti ketoon presidenttiä käteltyään, harmi vain, ettei se ollut Tanja Karpela. Maaninen Roosa Meriläinen tietenkin megalomaniassaan pysähtyi poseeraamaan valokuvaajille kirvoittaen hilpeät naurut. Pekka Haavisto tuli Linnaan ilmeisesti pojanpoikansa kanssa. Me kun luulimme häntä kaappihomoksi! Ilkka Kanerva ja Paula Koivuniemi hyppelivät yhdessä polskaa kuin iloiset simpanssit.

Valitettavasti 88-vuotias Suomi on edelleen nurkkakuntainen tuppukylä, jonka kaikkien edustusrouvien jäykät satiinivermeet on nähtävästi ommellut Jukka Rintala. Omaperäisin asu oli lamppukauppiaalla, joka saikin televisiossa runsaasti ilmaista mainosta ripustamalla valokaapelin kaulaansa.

Presidentti itse loisti tällä kertaa Anne Linnovaaran tamineessa. Juhlakalun värimaailmasta tuli etsimättä mieleen loru "maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista". Kymmenen maissa Tarja sanoi menevänsä nyt takaisin nukkumaan, mikä selittänee, miksi hän oli juhlien ajan paitsi perinteisen ruma myös surullisen nuupallaan.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri