<$BlogRSDUrl$>

Friday, January 20, 2006

Niinistö makkaraksiPaljon on taas vettä virrannut Tonavassa ja Nevassa. Rahasta-ajattelija Mitvit on hämmentynyt, kun IT-viikon toimittaja on koskenut hänen säkenöivään humoreskiinsa.

Sellisti taas on hyytynyt toisinaanpostaajaksi. Ehkä hänen herättämisensä aivokuolleista ei sujunutkaan suunnitelmien mukaan? Meikäläinen puolestaan on menettänyt ainakin kolme lukijaa, vaikka ei ole edes kirjoittanut. Yleensä näitä huippuhetkiä on koettu vain postausten jälkeen. Matala, matoinen maailma.

Jotkut ovatkin jo ehkä huomanneet, että Sauli Niinistöstä ollaan oikein tosisaan tekemässä Työkansan presidenttiä - ilmeisesti asialla ovat ne populistit, jotka kuvittelevat jotakin hyötyvänsä asenteiden koventumisesta. Nämä raukkaparat kyllä auttamatta häviävät vähäiset siemenperunansa ja sossun kustantamat talvikengätkin, kun Niinistö pääsee näyttämään kyvykkyytensä diktaattorina.

Ovatkohan äänestäjät tulleet ajatelleeksi, että Mäntti-Karpela on taatusti takaisin Niinistön ruokakunnassa ennen kuin tämä ehtii sanoa hep, jos tällä aivottomalla kuikelolla vain on mahdollisuus tantteerata oikein linnan emäntänä?

Me rikkaat muutamme tietysti pois, jos Niinistö valitaan. Onneksi on kakkosasunto Kaliforniassa, ettei tarvitse jäädä tänne katsomaan isänmaan tuhoa. Suomeen jäävät vain ne, jotka eivät lähtemään kykene, juustohöylättäviksi ja kuritettaviksi. Huh, huh, siitä tulee eklottava verilöyly. Niinistöstä olisi parempi tehdä makkaraa kuin presidentti.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Ilmainen www-laskuri